Česko – Slovensko 8:1 (kon.)
koniec
Česko
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
Slovensko
cz Sobota 10.07.2021, 15:00 • Pardubice, enteria arena • Reprezentácia žien
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:26 Noemi NEUBAUEROVÁ - 8:1
     
    53:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu osmá branka českého celku! Slovenská obrana si nepohlídala NOEMI NEUBAUEROVOU, která si sjela pro nahrávku k zadní tyči. Macková si sice na první dobrou poradila, přesto na sérii dorážek od Neubauerové nestačila. Asistence: Kateřina Mrázová.
    46:18 Alena MILLS - 7:1
     
    46:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na opačné straně končí puk v brance! Český celek obsadil útočné pásmo, načež v mezikruží převzala nahrávku Pejzlová. S její ránou si sice Macková dokázala poradit, jenomže o úspěšnou dorážku se postarala ALENA MILLS. Asistence: Michaela Pejzlová, Samantha Kolowratová.
    41:08 Michaela PEJZLOVÁ - 6:1
     
    41:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu třetiny tu máme šestý zásah! Slovensku se nepovedlo protlačit puk z pásma, naopak český celek rozjel nádhernou kombinaci, při které do prázdné branky zakončovala MICHAELA PEJZLOVÁ. Asistence: Dominika Lásková, Kateřina Mrázová.
    37:21 Noemi NEUBAUEROVÁ - 5:1
     
    37:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    První využitá přesilová hra tohoto zápasu! Česku se povedlo udržet pásmo, načež u levého kruhu nahrávala k opačnému kruhu Radová, které se povedlo najít NOEMI NEUBAUEROVOU. Její rána zápěstím dokonale zapadla pod ruku. Asistence: Tereza Vanišová, Natálie Mlýnková.
    32:52 Tereza MAZANCOVÁ - 4:1
     
    32:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky! U pravého kruhu se dokázala uvolnit Hymlárová, která sympaticky pálila přes clonící protihráčky vedle branky. Posléze po střídání převzala nahrávku TEREZA MAZANCOVÁ, která zápěstím dokázala trefit šibenici. Asistence: Sára Čajanová.
    30:44 Daniela PEJŠOVÁ - 3:1
     
    30:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český celek si bere dvoubrankové vedení zpět! Slovensko si nyní nepohlídalo naprosto osamocenou DANIELU PEJŠOVOU, která byla sama před Mackovou. Česká útočnice si počkala na pohyb brankářky a posléze pohodlně zakončila. Asistence: Alena Mills, Kateřina Mrázová.
    13:27 Simone BEDNÁRIK - 2:1
     
    13:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je tu kontaktní branka! Slovensko se totiž usadilo v útočném pásmu, kde u pravého kruhu převzala nahrávku SIMONE BEDNÁRIK, která utajenou střelu zápěstím poslala přesně k tyči nad beton Zechovské. Asistence: Lenka Čurmová, Danielle Hartje.
    11:28 Vendula PŘIBYLOVÁ - 2:0
     
    11:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu druhá branka českého celku! U levé tyče převzala nahrávku Radová, která se obtočila kolem branky. Macková nedokázala puk udržet, ten tak dorazila do slovenské branky VENDULA PŘIBYLOVÁ. Asistence: Tereza Radová.
    00:19 Michaela PEJZLOVÁ - 1:0
     
    00:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Sledovali jsme nahození od modré čáry, které se pouze odrazilo od betonu Mackové přímo k osamocené MICHAELE PEJZLOVÉ, která pohodlně zamířila do prázdné branky. Asistence: Dominika Lásková.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 1. Pejzlová (Lásková), 12. Přibylová (Radová), 31. Pejšová (Mills, Mrázová), 33. Mazancová (Čajanová), 38. Neubauerová (Vanišová, Mlýnková), 42. Pejzlová (Lásková, Mrázová), 47. Mills (Pejzlová, Kolowratová), 54. Neubauerová (Mrázová) – 14. Bednárik (Čurmová, Hartje)


    Česko: Zechovská (Švejdová) – Horálková, Radová, Lásková, Čajanová, Kolowratová (A), Pejšová – Přibylová, Mills (C), Hymlárová – Pejzlová, Mrázová (A), Křížová – Neubauerová, Vanišová, Mlýnková – Mazancová, Serdar, Bukolská
    Slovensko: Macková (Zimková) – Drábeková (A), T. Ištocyová, Žitňanská, Vysokajová, Leskovjanská, Čurmová (A), Vrbinská – Korenková, Kúbeková (C), Nemčeková – L. Ištocyová, Hartje, Dobošová – Bednárik, Halušková, Kapičáková – Kušmíreková, Fančovičová

    Rozhodca: Malá – Hájková, Povová

    Diváci: 40