Česko – Slovensko 8:1 (kon.)
koniec
Česko
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
Slovensko
cz Sobota 10.07.2021, 15:00 • Pardubice, enteria arena • Reprezentácia žien
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Český celek během dvou dnů podruhé zdolal Slovensko, tentokráte poměrem 8:1. Také dnes jsme sledovali naprosto jednoznačný průběh, dokonce je z toho větší brankový rozdíl, než tomu bylo včera. Slovensko si konečně připsalo úspěšný zásah, na druhou stranu si nepočínalo zrovna nejlépe v obraně. Simona Macková měla hodně práce, nakonec inkasovala hned osmkrát. (17:00:37)
     
    Střely na branku: 48 – 10
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:33
    Vyloučení v týmu Slovensko (Nikola Nemčeková – 2 min., podrážení).
     
    58:15
    Nakonec z toho nebylo další zakázané uvolnění a mohlo se tak pokračovat ve hře. Na levém křídle převzala nahrávku Čajanová, která ještě nahrávala.
     
    57:25
    Češkám se povedlo vydolovat kotouč zpět, tentokráte to bylo bez zakončení. Na druhé straně jsme sledovali zablokované zakončení zleva.
     
    56:12
    Po ráně od Láskové je tu poslední komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    55:37
    A nápor pokračuje. Macková si nakonec připsala další úspěšný zákrok. K odraženému puku se ovšem znovu dostalo Česko, které rozjelo kombinaci.
     
    54:11
    Slovensko poměrně dlouhou dobu nedostalo puk z vlastního pásma. S ním nyní u levého hrazení pracuje Přibylová.
    53:26 Noemi NEUBAUEROVÁ - 8:1
     
    53:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu osmá branka českého celku! Slovenská obrana si nepohlídala NOEMI NEUBAUEROVOU, která si sjela pro nahrávku k zadní tyči. Macková si sice na první dobrou poradila, přesto na sérii dorážek od Neubauerové nestačila. Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    53:04
    Lásková se poměrně jednoduše dostala až do útočného pásma z velké vzdálenosti však zakončovala dost vedle slovenské svatyně.
     
    52:11
    Nyní kotouč dokonce přejel všechny čáry, po zakázaném uvolnění se bude znovu vhazovat před Mackovou.
     
    51:35
    Nahrávka na pravou stranu nakonec našla Bukolskou, která se daleko nedostala.
     
    51:19
    Slovensko mělo velký problém s rozehrávkou, kterou dokázala narušit dvojice protihráček. Puk tak zůstává kolem branky Simony Macková, která zpozorněla.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Český celek je i nadále mnohem aktivnější, navíc překonal výši střeleckého účtu ze včerejšího duelu.
     
    49:12
    Pejzlová dokázala obelstít protihráčku a poté nahrávala zpět k modré čáře na Mills. Po hezké kombinaci nakonec pálila kousek vedle branky Mrázová.
     
    48:20
    Jedna ze střel dost možná putovala do brankové konstrukce, posléze nahrávku dokázala zachytit Drábeková, která okamžitě vyhazovala do bezpečí.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 1. Pejzlová (Lásková), 12. Přibylová (Radová), 31. Pejšová (Mills, Mrázová), 33. Mazancová (Čajanová), 38. Neubauerová (Vanišová, Mlýnková), 42. Pejzlová (Lásková, Mrázová), 47. Mills (Pejzlová, Kolowratová), 54. Neubauerová (Mrázová) – 14. Bednárik (Čurmová, Hartje)


    Česko: Zechovská (Švejdová) – Horálková, Radová, Lásková, Čajanová, Kolowratová (A), Pejšová – Přibylová, Mills (C), Hymlárová – Pejzlová, Mrázová (A), Křížová – Neubauerová, Vanišová, Mlýnková – Mazancová, Serdar, Bukolská
    Slovensko: Macková (Zimková) – Drábeková (A), T. Ištocyová, Žitňanská, Vysokajová, Leskovjanská, Čurmová (A), Vrbinská – Korenková, Kúbeková (C), Nemčeková – L. Ištocyová, Hartje, Dobošová – Bednárik, Halušková, Kapičáková – Kušmíreková, Fančovičová

    Rozhodca: Malá – Hájková, Povová

    Diváci: 40