Dinamo Tbilisi – Neftçi Baku 1:2 (kon.) | Bodö/Glimt – Légia Varšava 2:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Shamrock sk 2:0 (kon.)
D. Záhreb – Valur 3:2 (kon.) | Razgrad – Salihorsk 1:0 (kon.) | Haifa – Almaty 1:1 (kon.)
KF Teuta – Tiraspol 0:4 (kon.) | Malmö – Riga FC 1:0 (kon.) | Connah's Quay – Alaškert 2:2 (kon.)
koniec
Dinamo Záhreb
3:2 (2:0)
Valur Reykjavík
cz Streda 07.07.2021, 19:00 • Maksimir, Záhřeb, 35.123 míst • Liga majstrov (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
    90. Andri ADOLPHSSON - 3:2
     
    90
    Valur právě vstřelil branku!
    No to jsou věci. Dinamo vedlo naprosto jednoznačně 3:0 a mělo výhodu penalty. Ta ale nebyla proměněna a rázem je to 3:2. Rasmus Lauritsen se snažil odkopnout centrovaný míč při situaci dva na dva. Jenže při odkopu čelem k brance se nešťastně trefil do obličeje a míč byl sražen na vápno přímo na nohu ANDRIHO ADOLPHSSONA, který byl u balonu dříve než Théophile-Catherine. Levou nohou si míč zpracoval, pravou nohou přehodil Zagorace a vracející se bek už míč nestihl zastavit.
    88. Kristinn Freyr SIGURÐSSON - 3:1
     
    88
    Valur právě vstřelil branku!
    KRISTINN FREYR SIGURÐSSON sice pokutový kop neproměnil, když jeho střelu doprostřed branky vytěsnil gólman Danijel Zagorac, ovšem míč se odrazil přesně tam, kde stál exekutor pokutového kopu a ten následně hlavičkoval mimo dosah marně se natahujícího gólmana Dinama.
    72. Arijan ADEMI - 3:0
     
    72
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Hosté při útoku zapomněli na zadní vrátka a to se obyčejně nevyplácí. Po ztrátě míče před vápnem přišel dlouhý centr na pravou stranu pro Lirima Kastratiho, jenž má jako nový muž na placu spoustu sil. Kosovan si seběhl na hranici vápna a poslal kolmici kolem Čopa, který výborně odclonil Starke Hedlunda. Míč tak přebral ARIJAN ADEMI, lehce si ho posunul blíže k brance a nedal Halldórssonovi žádnou šanci. Asistence: Lirim Kastrati.
    41. Lovro MAJER - 2:0
     
    41
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Hannes Þor Halldórsson sice během své kariéry vychytal třeba Lionela Messiho, když se podílel na mistrovství světa na remíze Argentiny s Islandem 1:1, ovšem při pokutovém kopu nestačil na LOVRO MAJERA. Forvard s číslem 10 jej poslal na levou stranu, trefil se přesně ke druhé tyči a Dinamo tak vede 2:0.
    8. Arijan ADEMI - 1:0
     
    8
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Takový začátek si rozhodně islandský mistr nepředstavoval, naopak Dinamo může být spokojeno. Centr z levé strany rohového praporku doputoval na vápno, kde byl naprosto volný ARIJAN ADEMI. Na co obrana Valuru čekala, toť otázkou. Kapitán Záhřebu se opřel do míče a i přes nejistý zákrok Halldórsona, jenž si na míč sáhl nohou, otevírá skóre utkání. Asistence: Lovro Majer.

    Tomáš Lysý

    Góly: 8. Ademi (Majer), 41. Majer (pen.), 72. Ademi (Kastrati) – 88. K. Sigurðsson, 90. Adolphsson

    Karty:   52. H. Guðjónsson (ZAG) – 45+1. H. Sigurðsson (VAU), 82. Köhler (VAU)

    Nepremenená penalta: 82. Ademi (ZAG), brankár Halldórsson zneškodnil – 88. K. Sigurðsson (VAU), brankár Zagorac zneškodnil


    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:2. Fauly: 14:16.
    Dinamo Záhreb: Zagorac – Stojanović, Théophile-Catherine, Lauritsen, Štefulj – Mišić (59. Kastrati), Jakić (85. Baturina), Ademi (C) – Majer (75. Tolić), Čop (75. Kulenović), Menalo (59. Ćuže). Trenér: Damir Krznar
    Náhradníci: Nevistić – Gojak, Ristovski, Kulenović, Kastrati, Tolić, Ćuže, Šutalo, Franjić, Baturina, Perić, Špikić

    Valur Reykjavík: Halldórsson – Sævarsson, Starke Hedlund, Ómarsson (76. Vall), Christiansen – Heimisson (76. Ormarsson), H. Sigurðsson (C) (67. Köhler) – Lárusson (66. Adolphsson), K. Sigurðsson, Tryggvason – Pedersen (66. Hjaltested). Trenér: Heimir Guðjónsson
    Náhradníci: Jóhannesson – Vall, Köhler, Smárason, Haraldsson, Hjaltested, Adolphsson, Egilsson, Ormarsson, Bartalsstovu

    Rozhodca: Genc Nuza – Fatlum Berisha, Bujar Selimaj – Dardan Çaka (vš. Kosovo)
    Utorok 13.07.2021
    Valur - D. Záhreb 0:2

    Góly: 31. Ivanušec (Majer), 89. Oršić (Kastrati)

    Karty:   34. K. Sigurðsson (VAU) – 60. Mišić (ZAG)

    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 21:13.