Sparta Praha – Líšeň 1:0 (kon.) | Puskás Akadémia – Trnava sk 2:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
1:0 (0:0)
SK Líšeň 2019
cz Štvrtok 01.07.2021, 14:00 • Strahov • Prípravný zápas
     
    119
    Tak domácí ještě mohli navýšit vedení, ale tomu tak není! Krejčí ml. byl ve výborné střelecké pozici, avšak z velké blízkosti tečoval zakončení přímo do Marka!
    114. Václav DRCHAL - 1:0
     
    114
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak domácí se nakonec prosazují, což nejspíš znamená jejich vítězství! Po rohovém kopu se k dalekonosnému zakončení odhodlal Trávník, který ale orazítkoval jen tyčku. Míč se však od ní odrazil k úplně volnému VÁCLAVU DRCHALOVI, který už to měl jednoduché, protože Marek byl zcela mimo pozici.
     
    108
    Drchal velmi šikovně proběhl přes pravou stranu a následně ve středu vápna uvolnil Součka, který ale hlavou zakončoval přímo doprostřed brány!
     
    84
    Drchal na pravou stranu konečně dostal dobrý pas a hned z toho byla pořádná šance! Hráč Sparty byl totiž sám před brankářem, ale míč poslal přímo do něj!
     
    57
    Tak konečně si Sparta vypracovala obrovskou šanci! Dočkal totiž výborným centrem našel na zadní tyči Pavelku, který míč už jenom sklepával do odkryté sítě, ale Veselý předvedl výborný reflexy a míč na poslední chvíli vyrazil!
     
    53
    Žlutou kartu dostává Matocha (SK Líšeň 2019).
     
    43
    Panák vyhrál hlavičkový souboj a okamžitě vybízel do úniku Minčeva, ale tomu na poslední chvíli srazil míč mimo dosah jeden z obránců!
     
    22
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Juliš, přichází Pulkrab.

    Lukáš Mihal

    Góly: 114. Drchal

    Karty:   53. Matocha (LIS)


    AC Sparta Praha: Nita (61. Holec) – Vindheim (61. Gabriel), Panák (61. Vitík), Štetina (61. Krejčí ml.), Polidar (61. Hanousek) – Wiesner (61. Trávník), Pavelka (61. Souček), Dočkal, Karabec (61. Krejčí st.), Minčev (61. Drchal) – Juliš (22. Pulkrab).
    SK Líšeň 2019: Veselý (61. Marek) – Chwaszcz, Jeřábek, Kučera, Lutonský, Málek, Matocha, Pašek, Rolinek, Stáňa, Ševčík.
    Náhradníci: Marek – Bednář, Demeter, Fall, Kadlec, Krška, Minařík, Otrísal, Elekana, Ulbrich.