Štrasburg – Paríž 1:4 (kon.) | Montpellier – Marseille 3:3 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
3:3 (1:2)
Olympique Marseille
cz Sobota 10.04.2021, 21:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Gaëtan LABORDE - 3:3
     
    90+3
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Ve třetí minutě nastaveného času je tu vyrovnání! Nákop do pokutového území si na pravém křídle našel Souquet, který ho vracel pod sebe. Tam se do zakončení rybičkou dostal GAETAN LABORDE, kterému se tak povedlo umístit míč mimo dosah brankáře.
    71. Lucas PERRIN - 2:3
     
    71
    Marseille právě vstřelilo branku!
    I v početní nevýhodě jde hostující celek do vedení! Domácí totiž faulovali kousek od postranní lajny, což znamenalo standardní situaci. Ta se velice nebezpečně snášela na zadní tyč, kde si ideálně naskočil LUCAS PERRIN, který prudkou hlavičkou nedal Omlinovi šanci.
    47. Gaëtan LABORDE - 2:2
     
    47
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domácí celek skóre také v úvodu druhého poločasu! Sledovali jsme pas za hostující obranu, na který si dokázal seběhnout GAETAN LABORDE. Ten s míčem zjevil před hostujícím brankářem, kterého dokázal jednoduchým způsobem podstřelit.
    45+2. Pape GUEYE - 1:2
     
    45+2
    Marseille právě vstřelilo branku!
    V závěru prvního poločasu je tu dokonce otočka! Centrovaná nabídka padala k zadní tyči, kde byl osamocený Payet. Ten před brankářem ještě nahrával vedle sebe, jenomže Thauvinovo zakončení vykopl z brankové čáry Hilton, avšak o úspěšnou dorážku se postaral PAPE GUEYE.
    43. Arkadiusz MILIK - 1:1
     
    43
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme vyrovnání! Hostující celek podnikl rychlou kombinaci středem hrací plochy, kde se s pořádnou dávkou štěstí dostal až do pokutového území forvard ARKADIUSZ MILIK, kterému se střelou do protipohybu povedlo vyzrát na brankáře Omlina.
    1. Andy DELORT - 1:0
     
    1
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Hned v první minutě tu máme úvodní branku zápasu! Na pas za obranu si nabíhal domácí ANDY DELORT, který si počínal hodně chladnokrevně, přičemž se mu povedlo překonat lobem vyběhnuvšího brankáře Mandandu.

    David Suchý

    Góly: 1. Delort (Ferri), 47. Laborde (Ferri), 90+3. Laborde (Souquet) – 43. Milik (Kamara), 45+2. Gueye, 71. Perrin (Payet)

    Karty:   8. Mollet (MON), 76. Ferri (MON) – 40. Thauvin (OMA), 54. Álvaro González (OMA)   63. Ćaleta-Car (OMA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:12.
    HSC Montpellier: Omlin – Sambia (80. Souquet), Hilton, Congré, Cozza (86. Ristić) – Savanier, Ferri (79. Chotard) – Laborde, Mollet (86. Škuletić), Mavididi (79. Wahi) – Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Wahi, Škuletić, Dolly, Ristić, Le Tallec, Chotard, Mendes, Souquet.

    Olympique Marseille: Mandanda – Balerdi, Álvaro González, Ćaleta-Car – Lirola, Kamara, Gueye, Henrique (64. Perrin) – Thauvin, Payet (82. Cuisance) – Milik (88. Benedetto).
    Náhradníci: Ngapandouetnbu – Benedetto, Perrin, Cuisance, Ntcham, Bertelli, Dieng, Chauí, Germain.

    Rozhodca: Brisard – Pages, Boutry