Maďarsko – Rumunsko 1:2 (kon.) | Slovinsko – Česko 1:1 (kon.) | Nemecko – Holandsko 1:1 (kon.)
Španielsko – Taliansko 0:0 (kon.)
koniec
Slovinsko
1:1 (1:0)
Česko
cz Sobota 27.03.2021, 18:00 • Stadion Celje, Slovinsko • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    S konstatování, že remízový stav nás udržel ve hře o postup, se loučím a zároveň vás zvu k dalšímu přenosu, v němž budeme sledovat reprezentační "áčko" v boji s favorizovanou Belgií! (19:59:03)
     
    Statistiky zápasu

    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:3.
    Střely mimo: 1:5.
    Rohy: 4:4.
    Ofsajdy: 3:2.
    Fauly: 16:17.
     
    Po promarněném prvním poločase se výkon českého výběru zvedl, avšak stačilo to pouze na remízu, která drží svěřence Karla Krejčího ve hře o postup. Ovšem český výběr čeká velmi silné Španělsko, ale zatím přebíháme, protože právě Španělsko teprve večer bude hrát s Itálií!

    Po poločasové přestávce se výkon lvíčat zlepšil, naši hráči utahovali šrouby. Avšak před brankou soupeře to chtělo více klidu a přesnosti! Národní tým vyslal několik pokusů, ale naprostá většina byla soupeřem zastavena. Znovu nám soupeř daroval branku, když svého brankáře prostřelil Nik Prelec. Uvidíme, jak se situace ve skupině vyvine dále!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Matěj Chaluš v závěrečné šanci netrefil branku.
     
    90+4
    Pavel Bucha vyslal skvělý balon na pravou stranu šestnáctky, kde se pohyboval Pavel Šulc, avšak obránci si poradili. Po rohovém kopu se na zadní tyči nacházel Matěj Chaluš, jenž musel do skluzu a branku ve vyložené příležitosti netrefil!
     
    90+2
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Nik Prelec, přichází Sandi Ogrinec.
     
    90+1
    K postranní lajně přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Michal Fukala dostal parádní přihrávku na pravé straně, ale soupeř si pokryl balon tělem a byl faulován. Václavu Drchalovi dlouho trvalo, než se vydal spoluhráči na pomoc.
     
    88
    Český výběr je polit živou vodou a snaží se hrát znovu na útočné polovině. Naopak domácí mužstvo vypadá, že už tahá nohy a bude se soustředit na bránění remízy.
    86. Nik PRELEC - 1:1
     
    86
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uf, tak tohle by mohlo český výběr nakopnout a ještě by svěřenci Karla Krejčího mohli rozhodnout! Dominik Janošek cpal centr na první tyčku, kde se nacházel NIK PRELEC, který odčaroval kouzlo slovinského výběru – 1:1.
     
    85
    Adam Karabec roztáhl hru na Michala Sadílka, jehož centr byl znovu zablokován. Dalšího rohového kopu Česko nevyužilo, ale následně byl liberecký Sadílek znovu faulován.
     
    83
    Dalším potrestaným hráčem je Dario Kolobarić (Slovinsko), který si v hlavičkovém souboji s Matějem Chalušem dělal prostor rukou a trefil libereckého stoper do obličeje!
     
    82
    O další centr se pokusil Dominik Janošek, který chtěl hledat Pavla Šulce. Ovšem balon letěl úplně nikam jinam, a tak musíme spěchat zpátky do bloku!
     
    80
    Deset minut hry plus nastavení chybí do konce zápasu! To je také čas, který zbývá svěřencům Karla Krejčího alespoň k vyrovnání, nebo ještě lépe k vítězství.
     
    80
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Václav Drchal.
     
    79
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Aljoša Matko, přichází Žan Rogelj.
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Žan Medved, přichází Dario Kolobarić.
     
    79
    Centr od rohového praporku na soupeře neprošel, následný reparát si zase pohlídal Ladislav Krejčí. Národní tým potřebuje hrát na opačné straně hrací plochy. Nejprve bude střídat Slovinsko a v dalším přerušení přijde do hry také Václav Drchal.

    Michal Luxa

    Góly: 32. Matko – 86. Prelec (vla.)

    Karty:   38. Medved (SLV), 50. Kolmanič (SLV), 83. Kolobarić (SLV) – 28. Granečný (CZE), 56. Chaluš (CZE)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:17.
    Slovinsko: Vekič – Žinič, Brekalo, Karić, Kolmanič – Matko (79. Rogelj), Zaletel, Gnezda Čerin, Prelec (90+2. Ogrinec) – Elšnik (C) (70. Petrovič), Medved (79. Kolobarić).
    Náhradníci: Türk, Leban – Rogelj, Stojinović, Gorenc, Horvat, Petrovič, Celar, Svetlin, Ogrinec, Kolobarić, Ploj.

    Česko: Jedlička – Libor Holík (46. Fukala), Chaluš (C), Ladislav Krejčí ml., Granečný (46. P. Šulc) – Janošek, M. Sadílek – Kohút (46. Ostrák), O. Šašinka (68. Karabec), Bucha – Lingr (80. Drchal).
    Náhradníci: Trmal – Vitík, Plechatý, Havelka, Žitný, Fukala, Ostrák, Karabec, Drchal, P. Šulc, Vaníček.

    Rozhodca: Glenn Nyberg – Mahbod Beigi, Andreas Söderqvist (všichni Švédsko)