Čeljabinsk – Novgorod 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 2:3 (0:3 po s.n.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Red Star Kunlun – Barys 0:3 (kon.) | Nižnekamsk – Čerepovec 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Viťaz 4:0 (kon.)
Helsinki – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 1:2 (kon.) | Soči – Jekaterinburg 0:3 (kon.)
S.Moskva – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Riga – Dinamo Minsk 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Jokerit Helsinki
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
Amur Chabarovsk
cz Štvrtok 25.02.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:03 Jordan SCHROEDER - 4:3
     
    62:03
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo využít přesilovou hru a v tomto duelu tak vítězí! JORDAN SCHROEDER si totiž sjel na nahrávku k pravému kruhu, kde měl hodně prostoru k zakončení. Svůj střelecký pokus poslal přesně k bližší tyči, Alikin si na kotouč dokázal sáhnout.
    Asistence: Brian O´Neill.
    55:50 Vladimir BUTUZOV - 3:3
     
    55:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru! VLADIMIR BUTUZOV se totiž po pravém křídle dostal až před brankáře Kalninše, kterého dokázal překvapit střelou na bližší tyči. Kalninšovi se nepovedlo sevřít ruku k tělo a puk nakonec proskočil až za brankovou čáru.
    Asistence: Valentin Pjanov.
    41:36 Nicklas JENSEN - 3:2
     
    41:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí celek se poprvé v tomto duelu dostává do vedení! Sám na sebe to vzal NICKLAS JENSEN, který u modré čáry převzal nahrávku, načež se manévrem dostal za záda obránce. Poté se mu povedlo poslat kotouč přesně pod horní konstrukci, na což byl právě Alikin pochopitelně krátký.
    Asistence: Jakub Krejčík, Tommi Kivistö.
    36:39 Peter REGIN - 2:2
     
    36:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je tu zasloužená vyrovnávací branka domácích! Amuru se totiž nepovedlo rozehrát dle představ, puk tak dokázal před modrou čárou zastavit Jensen, který se dostal do šance. Alikin jeho ránu vyrazil vedle sebe, kam jako první přijel PETER REGIN, kterému se povedlo propasírovat kotouč mezi betony.
    18:51 Jordan SCHROEDER - 1:2
     
    18:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují krátce před koncem třetiny! U modré čáry se totiž k puku dostal obránce Lepistö, kterému se povedlo nahodit na teč před braku, kde do dráhy letu puku vložil hokejku JORDAN SCHROEDER. Tomu se tak povedlo zaskočit brankáře Alikina, který byl v pohybu na opačnou stranu.
    Asistence: Sami Lepistö, Jesse Joensuu.
    09:57 Dmitrij ARCHIPOV - 0:2
     
    09:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dokonce prosazuje při vlastním oslabení! Jokeritu se totiž nepovedlo udržet útočné pásmo a za volným kotoučem se jako první dostal DMITRIJ ARCHIPOV, který přes pravé křídlo uháněl sám na brankáře, na kterého si přišel střelou nad lapačku.
    06:04 Hynek ZOHORNA - 0:1
     
    06:04
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přeci jenom využívá přesilovou hru! Amur se totiž dostal k velkému náporu, který nakonec nabídl nahrávku od Golubeva k levému kruhu, kde se nacházel HYNEK ZOHORNA. Jeho rána z jedničky směřovala přesně k bližší tyči, kam se brankář Kalninš nedokázal ideálně natáhnout.
    Asistence: Denis Golubev, Pavel Turbin.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 19. Schroeder (Lepistö, Joensuu), 37. Regin, 42. Nicklas Jensen (J. Krejčík, Kivistö), 63. Schroeder (O'Neill) – 7. H. Zohorna (Golubev, Turbin), 10. Archipov, 56. Butuzov (Pjanov)


    Jokerit Helsinki: Kalniņš (Jukuri) – Lepistö, Lööv, A. Grant, D. Sklenička, J. Krejčík, Kivistö – O'Neill (A), Schroeder, Joensuu (A) – Nicklas Jensen, Regin, Junttila – Pakarinen, Mäenalanen, Hännikäinen – Anttila (C), Savinainen, H. Ikonen.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Šijanov) – S. Těreščenko, Koriagin, Vasiliev, Jordán, Turbin, Kamalov, Zimin, Mašín – Michasjonok, Rasskazov, Zaseda – Butuzov, Pjanov, Archipov – Polunin, Golubev, H. Zohorna – Gizdatullin, Kuznecov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Soin – Viljugin, Šadrin