Ottawa – Montreal 3:2 (po pr.) | Boston – Philadelphia 7:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Vancouver Canucks
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Winnipeg Jets
cz Pondelok 22.02.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Pierre-Luc DUBOIS - 3:4
     
    60:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Po pěkné individuální akci rozhoduje prodloužení tohoto zápasu PIERRE-LUC DUBOIS. Probojoval se před branku, odkud zakončoval přesně. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
    59:22 Elias PETTERSSON - 3:3
     
    59:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. První střela ELIASU PETTERSSONOVI nevyšla, druhá tvrdá rána už byla přesná a brankář Jets na jeho nechytatelnou ránu neměl nárok. Je vyrovnáno a půjdeme do prodloužení. Asistence: Quinn Hughes a J. T. Miller.
    50:33 Neal PIONK - 2:3
     
    50:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovou hru a dostává se do vedení. Tvrdou ránou od modré čáry uspěl NEAL PIONK. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Nikolaj Ehlers.
    45:43 Mark SCHEIFELE - 2:2
     
    45:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Tvrdou ránu vyslal MARK SCHEIFELE. Puk propadl domácímu brankáři a útočící hráč přetlačil obránce v brankovišti, a tak doklepl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Blake Wheeler.
    34:37 Pierre-Luc DUBOIS - 2:1
     
    34:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci se dokázal hostující celek prosadit, a tak je sníženo na rozdíl jediné branky. Bleskovou akci Jets zakončoval PIERRE-LUC DUBOIS. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
    15:40 Elias PETTERSSON - 2:0
     
    15:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Aktivněji hrající domácí celek navyšuje své vedení, po pěkné akci se prosazuje ELIAS PETTERSSONm který dokázal rychle poslat kotouč do horní části branky. Důrazná hra Canucks se vyplatila. Asistence: Brock Boeser a J. T. Miller.
    03:38 Brandon SUTTER - 1:0
     
    03:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, kotouč se po střele Benna nečekaně odrazil, čehož využil BRANDON SUTTER, který zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Jordie Benn.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 4. B. Sutter (Jo. Benn), 16. E. Pettersson (Boeser, J. T. Miller), 60. E. Pettersson (Q. Hughes, J. T. Miller) – 35. Dubois (Wheeler, Scheifele), 46. Scheifele (Wheeler), 51. Pionk (Dubois, Ehlers), 61. Dubois (Scheifele, Wheeler)


    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Edler, Schmidt, Q. Hughes, Jo. Benn, Juolevi, T. Myers – J. T. Miller, E. Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat, Höglander – MacEwen, B. Sutter, Gaudette – Roussel, Beagle, Virtanen.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Poolman, Forbort, Pionk, Beaulieu, DeMelo, Morrissey – Dubois, Scheifele, Wheeler – Connor, Stastny, Ehlers – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.

    Rozhodca: Schlenker, Joannette – Cormier, Barton