Detroit – Florida 2:1 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 2:4 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 4:0 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 7:1 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Washington – NJ Devils 4:3 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Nashville Predators
cz Nedeľa 21.02.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:45 Filip FORSBERG - 2:4
     
    40:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí dostali další úder! Po vhazování ve středním pásmu se dostal k puku FILIP FORSBERG. Ten přetlačil obránce Peeka a situaci 2 na 1 vyřešil střelou nad lapačku brankáře Merzlikinse. Bez asistence.
    40:16 Calle JÄRNKROK - 2:3
     
    40:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté vstoupili do třetí třetiny skvěle! Jeden z domácích obránců nešťastně odrazil puk mezi kruhy, kde byl připravený CALLE JÄRNKROK, který vymetl pravý horní růžek z pohledu Merzlikinse – 2:3. Bez asistence.
    25:28 Gabriel CARLSSON - 2:2
     
    25:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Oliver Bjorkstrand našel křížným pasem před branku najíždějícího obránce GABRIELA CARLSSONA, který zakončoval do poloodkryté branky. Pro Carlssona je to první trefa kariéry v NHL – 2:2. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Michail Grigorenko.
    23:46 Boone JENNER - 1:2
     
    23:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí snižují ve vlastním oslabení! Zaútočili ve třech hráčích. Nick Foligno v útočném pásmu nahrál doleva Scottovi Harringtonovi, který vymyslel chytrý pas na vzdálenější tyčku, kde kotouč usměrnil do odkryté klece BOONE JENNER. Asistence: Scott Harrington a Nick Foligno.
    16:49 Colton SISSONS - 0:2
     
    16:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok! Luke Kunin poslal z rohu kluziště před brankoviště prudký pas, který zblízka usměrnil za Merzlikinsova záda COLTON SISSONS – 0:2. Asistence: Luke Kunin a Jakov Trenin.
    12:58 Calle JÄRNKROK - 0:1
     
    12:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po jejich usilovné práci v útočném pásmu se puk dostal na osu hřiště, odkud vypálil Ryan Ellis. Merzikins jeho střelu vyrazil jen ke CALLEMU JÄRNKROKOVI, který svou dorážku poslal nad levou ruku gólmana Blue Jackets. Gól padl ještě v přesilovce Nashvillu. Asistence: Ryan Ellis.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 24. Jenner (Harrington, N. Foligno), 26. G. Carlsson (Bjorkstrand, Grigorenko) – 13. Järnkrok (Ellis), 17. Sissons (Kunin, Trenin), 41. Järnkrok, 41. F. Forsberg


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (43. Korpisalo) – S. Jones, Gavrikov, Peeke, Del Zotto, Harrington, G. Carlsson – Atkinson (A), Roslovic, Laine – Bjorkstrand, Stenlund, Grigorenko – Texier, N. Foligno (C), Jenner (A) – Domi, Riley Nash, Robinson.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Benning, Borowiecki, Harpur – Mikael Granlund, Kunin, F. Forsberg – Grimaldi, Duchene, Järnkrok – Arvidsson, Haula, Tolvanen – Sissons, Trenin, Cousins.

    Rozhodca: Dunning, Rank – Marquis, Berg