Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa Bay – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
7:3 (2:3, 3:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
cz Utorok 16.02.2021, 01:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:54 Jordan STAAL - 7:3
     
    51:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kouč Tortorella pyká za neúspěšnou challenge měrou vrchovatou. Hurikáni využili přesilovku a vedou už o čtyři góly. Po ledě vystřelil Svečnikov a od bruslí Trochecka a poté ještě JORDANA STAALA se puk odrazil až za záda bezmocného gólmana. Asistence: Vincent Trocheck a Andrej Svečnikov.
    51:35 Brock MCGINN - 6:3
     
    51:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Od modré čáry vypálil Bean a jeho nahození ztečoval do protipohybu gólmana BROCK MCGINN. Merzlikins neměl žádnou šanci na změnu směru letu puku reagovat. Asistence: Jake Bean a Teuvo Teräväinen.
    39:13 Nino NIEDERREITER - 5:3
     
    39:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Zásah v přesilovce přináší Carolině vedení o dvě branky! Nečas přihrál Teräväinenovi na brusle, ale Fin si poradil na jedničku. Z levého kruhu přihrál na střed NINU NIEDERREITEROVI, Švýcar forhendem umístil černou gumu popáté za záda Korpisala. Asistence: Teuvo Teräväinen a Martin Nečas.
    21:56 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:3
     
    21:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Druhý zásah v rozmezí třiceti vteřin a Hurikáni rázem vedou! Mezi kruhy se puku chopil TEUVO TERÄVÄINEN a ten si se zakončením nedělal těžkou hlavu, s pomocí břevna pověsil touš do levého horního rohu. Asistence: Brock McGinn a Jake Gardiner.
    21:29 Brock MCGINN - 3:3
     
    21:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Aho o mantinel přihrál Teräväinenovi, který napříč pásmem našel BROCKA MCGINNA. Kanadský útočník potvrdil výbornou střeleckou formu z posledních utkání, forhendem zvedl puk nad beton přesunujícího se brankáře. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
    18:32 Jordan STAAL - 2:3
     
    18:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! Foegele zpoza brány našel u pravé tyčky najetého kapitána JORDANA STAALA, jenž uspěl střelou mezi betony gólmana. Rozdíl ve skóre je opět jednobrankový. Asistence: Warren Foegele a Jake Bean.
    15:53 Kevin STENLUND - 1:3
     
    15:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku ubránili, ale inkasovali tři vteřiny po jejím konci. Reimer po zákroku netušil, kam puk vyrazil. To naopak moc dobře věděl KEVIN STENLUND. Švédský útočník ukázal velkou šikovnost, když ze vzduchu napálil kotouč za záda dezorientovaného brankáře. Asistence: Boone Jenner a Oliver Bjorkstrand.
    13:14 Sebastian AHO - 1:2
     
    13:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tenhle gól bude platit! SEBASTIAN AHO si vyměnil puk se Slavinem, načež z vrcholku levého kruhu vypálil zápěstím nechytatelně mezi beton a lapačku Korpisala. Asistence: Jaccob Slavin a Brock McGinn.
    05:55 Boone JENNER - 0:2
     
    05:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci odskakují do dvoubrankového náskoku! Foligno si zpoza brány vybuslil k pravé tyči a bekhendem našel BOONA JENNERA. Jeho slabý pokus forhendem Reimer vyrazil, jenže Hamiltonem špatně bráněný forward se ještě probojoval k dorážce, kterou již přetavil v gól. Asistence: Nick Foligno a Vladislav Gavrikov.
    00:26 Cam ATKINSON - 0:1
     
    00:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Laine od levého mantinelu našel před bránou nepokrytého CAMA ATKINSONA, jehož první pokus Reimer ještě pokryl, ale na dorážku téhož hráče už byl krátký. Asistence: Patrik Laine a Jack Roslovic.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 14. Aho (Slavin, B. McGinn), 19. J. Staal (Foegele, Bean), 22. B. McGinn (T. Teräväinen, Aho), 22. T. Teräväinen (B. McGinn, Gardiner), 40. Niederreiter (T. Teräväinen, Nečas), 52. B. McGinn (Bean, T. Teräväinen), 52. J. Staal (Trocheck, Svečnikov) – 1. Atkinson (Laine, Roslovic), 6. Jenner (N. Foligno, Gavrikov), 16. Stenlund (Jenner, Bjorkstrand)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Gardiner, Bean, Skjei – T. Teräväinen, Aho, B. McGinn – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Foegele, J. Staal, Svečnikov – Fast, Paquette, Martinook.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (41. Merzlikins) – S. Jones, Gavrikov, D. Savard, Kukan, Peeke, Del Zotto – Atkinson, Roslovic, Laine – Bjorkstrand, Stenlund, Domi – N. Foligno, Texier, Jenner – Robinson, Riley Nash, Matteau.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Brenk – Toomey, Kovachik