Metallurg Magnitogorsk – Helsinki 2:5 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Jokerit Helsinki
cz Nedeľa 14.02.2021, 13:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:57 Iiro PAKARINEN - 2:5
     
    57:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Před vlastní bránou sebral kotouč IIRO PAKARINEN a jemnou žabičkou přes celé kluziště přesně trefuje prázdnou bránu.
    Asistence: Veli-Matti Savinainen.
    55:06 Veli-Matti SAVINAINEN - 2:4
     
    55:06
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Z brejku pálil z ostrého úhlu Jensen do Olkinuory, z dorážky trefil odkrytou bránu VELI-MATTI SAVINAINEN. Domácí brankář se natahoval k zadní tyčce marně.
    Asistence: Nicklas Jensen.
    49:43 Dennis RASMUSSEN - 2:3
     
    49:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V témže střídání se stejná dvojice už prosazuje. Beckův slalom před bránu zastavuje roztažený Lindbäck betonem na ledě, ale dojíždějící DENNIS RASMUSSEN si kotouč našel a z úhlu ho dostal za jeho záda.
    Asistence: Taylor Beck, Nikita Chlystov.
    47:13 Dennis RASMUSSEN - 1:3
     
    47:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Beckovu střílenou přihrávku od mantinelu po ledě tečuje šikovně o tyč do sítě DENNIS RASMUSSEN a oživuje naděje domácích na prodloužení vítězné série.
    Asistence: Taylor Beck, Jegor Jakovlev.
    38:04 Saku MÄENALANEN - 0:3
     
    38:04
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po 106 vteřinách se podruhé prosazuje SAKU MÄENALANEN. Znovu to bylo po rychlém přejetí útočné modré čáry, netypickou přesilovkovou akci zakončil zleva dloubnutým bekhendem do šibenice.
    Asistence: Markus Hännikäinen, Alex Grant.
    36:26 Saku MÄENALANEN - 0:2
     
    36:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po Hännikäinenově přihrávce do jízdy propálil svého krajana v magnitogorské bráně SAKU MÄENALANEN. Puk prošel Olkinuorovi mezi betony a doklouzal za čáru.
    Asistence: Markus Hännikäinen.
    7:52 Markus HÄNNIKÄINEN - 0:1
     
    7:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nádherně provedená akce. Mäenalanen zpoza vlastní brány vyslal dlouhou křížnou přihrávkou do jízdy na MARKUSE HÄNNIKÄINENA, který se vyhnul čárovému rozhodčímu a blafákem po ledě zasunul za Olkinuoru.
    Asistence: Saku Mäenalanen.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 48. Rasmussen (Beck, J. Jakovlev), 50. Rasmussen (Beck, N. Chlystov) – 8. Hännikäinen (Mäenalanen), 37. Mäenalanen (Hännikäinen), 39. Mäenalanen (Hännikäinen, A. Grant), 56. Savinainen (Nicklas Jensen), 58. Pakarinen (Savinainen)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – J. Jakovlev, Holm, Dronov, Pašnin, Martynov, N. Chlystov – Čibisov, Prochorkin, S. Plotnikov – Beck, Rasmussen, N. Kuljomin (C) – Goldobin, A. Nestrašil, Karpov – Košelev, Švyrjov, Korobkin.
    Jokerit Helsinki: Lindbäck (Kalniņš) – Lööv, Lepistö, D. Sklenička, A. Grant, Kivistö, J. Krejčík – Savinainen (C), Schroeder, Nicklas Jensen – Junttila, Norman, Haapala – Hännikäinen, Mäenalanen, Pakarinen – H. Ikonen, Pihlström, Anttila.

    Rozhodca: R. Gofman, A. Gofman – Zacharov, Gorděnko

    Diváci: 2375