San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa Bay 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
koniec
Florida Panthers
1:6 (0:0, 0:4, 1:2)
Tampa Bay Lightning
cz Nedeľa 14.02.2021, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:46 Barclay GOODROW - 1:6
     
    55:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další únik, další branka! Na střeleckou listinu se dostává BARCLAY GOODROW, na kterého domácí obrana úplně zapomněla a ten z předbrankového prostoru upravil na rozdíl pěti branek – 1:6! Asistence: Yanni Gourde.
    50:58 Alexandr VOLKOV - 1:5
     
    50:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté ale bleskově odpovídá, ALEXANDR VOLKOV svým prvním gólem v NHL pravděpodobně udusil plamínek naděje Panterů! Dva hráči Blesků se po chybě domácí obrany dostali sami před brankoviště, přičemž ruský forvard Bobrovského překonal zakončením do dolní části klece – 1:5! Asistence: Gemel Smith, Mathieu Joseph.
    49:47 Frank VATRANO - 1:4
     
    49:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Vasilevskij po rychlém brejku přichází o čisté konto, Florida stahuje manko na rozdíl tří branek! Connolly pronikl do útočného pásma a nabil puk na mezikruží volnému FRANKU VATRANOVI, který jej následně poslal do sítě – 1:4! Asistence: Brett Connolly, Eetu Luostarinen.
    39:49 Tyler JOHNSON - 0:4
     
    39:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hororová třetina Floridy končí čtvrtým gólem hostujících hráčů, teď už to Panteři budou mít hodně těžké! Jedenáct sekund před sirénou se prosazuje TYLER JOHNSON, který puk za Bobrovského uklidil z předbrankového prostoru po zoufalé práci domácí defenzívy – 0:4! Asistence: Ondřej Palát, Jan Rutta.
    32:58 Tyler JOHNSON - 0:3
     
    32:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výborná akce Gemela Smitha vede ke třetí brance Lightining, Floridě pomalu ale jistě ujíždí vlak! Útočník Tampy se ubránil před dotěrným protihráčem, udržel puk na své holi a následně jej rychle předal TYLERU JOHNSONOVI, jenž jej hravě uklidil mezi tři tyče Bobrovského branky! Asistence: Gemel Smith.
    25:32 Mathieu JOSEPH - 0:2
     
    25:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Pantery hodně hořká pilulka. Domácí se po první trefě Lightning rychle velmi vzpamatovali a chtěli vyrovnat, jenže kotouč nakonec opět končí v jejich síti! Do úniku se dostal MATHIEU JOSEPH, který svůj rychlý výpad před Borovského korunoval přesným zakončením ke vzdálenější tyči – 0:2! Bez asistence.
    24:11 Ondřej PALÁT - 0:1
     
    24:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning využívají přesilovou hru a na začátku druhé dvacetiminutovky otevírají skóre! Hedman z prostoru pro vhazování vybídl ke střele ONDŘEJE PALÁTA, který gólmana prostřelil ranou z voleje! Rána zkušeného českého útočníka byla tak tvrdá, že kotouč se odrazil od sítě a hned vyletěl zase ven z branky – 0:1. Asistence: Victor Hedman, Michail Sergačjov.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 50. Vatrano (Connolly, Luostarinen) – 25. Palát (Hedman, Sergačov), 26. M. Joseph, 33. T. Johnson (G. Smith), 40. T. Johnson (Palát, Rutta), 51. Volkov (G. Smith, M. Joseph), 56. Goodrow (Gourde)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Weegar, Ekblad (A), Nutivaara, Strälman, Yandle, Gudas – Verhaeghe, Barkov (C), Duclair – Huberdeau, Wennberg, Hörnqvist (A) – Vatrano, Luostarinen, Tippett – Lomberg, Acciari, Connolly.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman (A), Rutta, McDonagh (A), Černák, Sergačov, C. Foote, L. Schenn – Palát, B. Point, Killorn (A) – Goodrow, Gourde, Coleman – Volkov, T. Johnson, M. Joseph – Maroon, G. Smith.

    Rozhodca: Hebert, South – Suchánek, Kelly.