San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa Bay 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
St. Louis Blues
cz Nedeľa 14.02.2021, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:49 Mike HOFFMAN - 4:5
     
    61:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec rozhodují na konci 62. minuty. MIKE HOFFMAN dostal přesně na hůl přihrávku Oskara Sundqvista od modré čáry. Na pravém kruhu měl dostatek prostoru. Jakmile si kotouč narovnal, tak hned jej poslal přesně do horního růžku. Raanta tentokrát už ramenem zasáhnout nedokázal a dva body si tedy připusují Bluesmani. 4:5 po prodloužení. Asistence: Oskar Sundqvist a Vince Dunn.
    54:23 Jordan KYROU - 4:4
     
    54:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přichází další branka! Po ní na ukazateli skóre znovu svítí nerozhodný stav. JORDAN KYROU nabral rychlost a v přečíslení dva na jednoho zvolil střelu k bližší tyči. Puk tedy zapadl přímo pod lapačku Anttiho Raanty, který stejně jako jeho kolega na druhé straně inkasuje počtvrté. 4:4. Asistence: Mike Hoffman.
    51:23 Dryden HUNT - 4:3
     
    51:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    V 52. minutě mají zase o kousek blíže k vítězství domácí! Christian Fischer zpoza brány poslal kotouč do brankoviště, ve kterém důrazně pracoval DRYDEN HUNT. Pod Hussem se kotouč najednou objevil u jeho levého betonu, u něj už Hunt neměl problém s dorážkou. 4:3. Asistence: Christian Fischer.
    41:50 Nick SCHMALTZ - 3:3
     
    41:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Prosazuje se NICK SCHMALTZ, který dorazil puk do opuštěné klece St. Louis. Využil střely Ekman-Larssona, kterou naprosto parádně tečoval Jason Demers přímo na hůl střelce branky. Schmaltz už měl celkem jednoduchou pozici. 3:3. Asistence: Jason Demers a Oliver Ekman-Larsson.
    27:09 Ivan BARBAŠEV - 2:3
     
    27:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Z následné akce si však hosté vrací vedení na svou stranu! David Perron rychlou přihrávkou bekhendem našel O'Reillyho, jehož přízemní rána se od betonu Raanty odrazila k volnému IVANU BARBAŠEVOVI, jenž se prosadil střelou do poloprázdné brány. 2:3. Asistence: Ryan O'Reilly a David Perron.
    25:27 Barrett HAYTON - 2:2
     
    25:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona vyrovnává po krásné střele BARRETTA HAYTONA! Clayton Keller svému spoluhráči předal dobrou přihrávku, která mířila mezi kruhy. Hayton z tohoto místa vypálil a Husso vůbec nic neviděl. Před bránou navíc skvěle stínil Garland, který má i na této brance velký podíl. 2:2. Asistence: Clayton Keller a Jakob Chychrun.
    13:22 Zachary SANFORD - 1:2
     
    13:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé v zápase dostávají do vedení. Ivan Barbašev byl v rohu kluziště u puku první a vzápětí jej nabídl ZACHARYMU SANFORDOVI na levý kruh. Útočník Blues s číslem 12 na dresu následně přesně vystřelil k přední tyči, Raanta toho navíc příliš neviděl. 1:2. Asistence: Ivan Barbašev a Torey Krug.
    05:46 Kyle CLIFFORD - 1:1
     
    05:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Za bránou Arizony puk nevyvezl Hayton a hostující útočník de La Rose příkladně o něj zabojoval. Hned poté se přihrávka švédského hráče dostala na kruh ke KYLE CLIFFORDOVI, jehož pokus zaplul přesně do zadní šibenice. Antti Raanta se natahoval marně. 1:1. Asistence: Jacob de La Rose.
    00:21 Conor GARLAND - 1:0
     
    00:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tohle je nástup domácích do utkání jako hrom! Torey Krug byl ve vlastním pásmu obrán o puk CONOREM GARLANDEM, který si touš jen postrčil před sebe a poté krásnou střelou k zadní tyči poprvé překonal Villeho Hussa. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 1. Garland, 26. Hayton (Keller, Chychrun), 42. Schmaltz (Demers, Ekman-Larsson), 52. Hunt (Fischer) – 6. Clifford (J. de La Rose), 14. Sanford (Barbašev, Krug), 28. Barbašev (R. O'Reilly, Perron), 55. Kyrou (Hoffman), 62. Hoffman (Sundqvist, Dunn)


    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski (A), Demers, Oesterle – Garland, Schmaltz, Keller – Pitlick, Dvorak, Crouse – Kessel, Brassard (A), Hunt – Fasching, Hayton, Fischer.
    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Faulk, Krug, Parayko (A), Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn – Perron, R. O'Reilly (C), Barbašev – Kyrou, B. Schenn (A), Poganski – Hoffman, Sundqvist, Sanford – MacEachern, J. de La Rose, Clifford.

    Rozhodca: St. Laurent, Kozari – Knorr, Toomey

    Diváci: 3 237