Jihlava – Táborsko 0:1 (kon.)
koniec
FC Vysočina Jihlava
0:1 (0:0)
FC SILON Táborsko
cz Utorok 09.02.2021, 11:00 • UMT Jihlava • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Táborska, které svého soupeře porazilo výsledkem 1:0, neboť se o jedinou branku tohoto zápasu postaral Dušan Pinc. I druhý poločas nám přinesl poměrně vyrovnanou podívanou, konečně jsme se dočkali zajímavých momentů. Jihlava byla o něco málo aktivní, jenomže dnes se jí prostě nepovedlo vyzrát na obranu a brankáře soupeře. (12:41:11)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ještě jedna standardka pro domácí celek.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hosté stále vedou o jednu branku. Uvidíme, zda se bude vůbec něco nastavovat.
     
    87
    Na řadu přišlo další vhazování, po kterém se ovšem povedlo zakročit pozornému Navrátilovi, který z jedničky odpálil míč do bezpečnějšího prostoru.
     
    85
    Domácí se poté pokoušeli vyvézt míč na druhou stranu, což se jim ale nepovedlo. I tak si Jihlava vybojovala vhazování od pravé autové lajny.
     
    84
    Co chybělo! Na vzdušnou nabídku si totiž dokázal naskočit Matěj Brabec, který ovšem nechal pouze vyniknout domácího brankáře.
     
    83
    Jihlava poté rozehrávala od své branky, načež se poměrně jednoduše dostala na útočnou polovinu, kde ovšem zasahoval Leoš Vozihnoj.
     
    82
    Dybala se pokoušel odkopnout míč na opačnou polovinu, jenomže trefil před sebou stojícího protihráče, což přinese zisk dalšího autového vhazování.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Jihlava se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, zatím se jí to ale příliš nedaří.
     
    80
    Na útočné polovině si o nahrávku řekl Pinc, kterého ovšem dokázal předskočit jeden z protihráčů, načež jsme sledovali taktický nedovolený zákrok.
     
    79
    Domácím se nyní nepovedlo udržet míč na útočné polovině, navíc se v ofsajdovém postavení nacházel Araujo. Soupeř se tak dostává zpět k míči.
     
    77
    Chvíli se nehrálo, menší zdravotní problémy měl jeden z domácích hráčů. Hlavní sudí musel přerušit hru, pokračovat se bude rozehrávkou od branky.
     
    75
    Domácí se poté aktivně pokoušeli napadat rozehrávku soupeře, čímž donutili rozehrávajícího protihráče k prudkému odkopu na druhou stranu.
     
    73
    Kousek od středového kruhu se na dlouhou nohu dostal k míči Pinc, kterému se ovšem nepovedlo přejít přes přehuštěný střed hrací plochy.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Táborsko stále hodně překvapivě vede, svého soupeře drží dalek od své branky.
     
    70
    Následná standardní situace ovšem nepřinesla nic nebezpečného a míč tak doskákal mimo hrací plochu. Následovat bude odkop od branky.
     
    69
    Na opačné straně jsme sledovali kombinaci na pravém křídle, kde si nakonec domácí hráči vybojovali standardku, a sice z velké vzdálenosti.
     
    68
    Posléze měl velké problémy obránce Štefánek, který přeci jenom za sebe nepustil protihráče. Táborsko navíc neuspělo se snahou o zisk rohu.

    David Suchý

    Góly: 57. Pinc


    FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Svoboda, Vlček, Pojezný, Horák – Červ, Lacko, Ritter – Ševčík, Klobása, Selnar
    Náhradníci: Číž – Křišťál, Štefánek, Vedral, Želazný – Shudeiwa, Tureček, Chocholatý – Arroyo, Araujo-Wilson, Chok

    FC SILON Táborsko: Pecháček – Almeida (73. Penc), Navrátil, Holiš, Tusjak (73. Dybala) – Tolno (73. Vozihnoj – 86. Gil), Boula, Liepa (73. Icha), Janošík (35. Plachý) – Pinc, Čapek (80. Větrovský)