Jekaterinburg – Čerepovec 3:6 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Riga 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (po pr.)
Kazaň – Jaroslavľ 3:4 (1:2 po s.n.) | Red Star Kunlun – Nižnekamsk 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
D. Moskva – Barys 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 1:3 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Amur Chabarovsk
cz Štvrtok 21.01.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:14 Valentin PJANOV - 3:2
     
    55:14
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté se prosazují krátce po vypršení přesilové hry, drama je tady! VALENTIN PJANOV si sjel mezi kruhy, kam dostal nečekanou přihrávku. Jeho následná rána mířila přesně k tyči. Asistence: Vladimir Butuzov a Dmitrij Lugin.
    25:32 Kirill MAXIMOV - 3:1
     
    25:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita, domácí znovu vedou o dvě branky! Nikita Korosteljov sice se svým průnikem neuspěl, jenže k odraženému kotouči se dostal KIRILL MAXIMOV, který zápěstím trefil přesně horní růžek. Asistence: Nikita Korosteljov a Daniil Čajka.
    22:21 Alexandr ŠAROV - 2:1
     
    22:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jenže hosté se během chvilky dostávají k brance a už je to jenom o gól! Michal Jordán poslal fantastický pas na útočnou modrou, kde byl úplně volný ALEXANDR ŠAROV. Ten šel sám na gólmana, kterého překonal střelou pod horní tyčku. Asistence: Michal Jordán.
    19:11 Mario KEMPE - 2:0
     
    19:11
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané využívají přesilovou hru a jdou těsně před koncem třetiny do dvoubrankového vedení! Anton Slepyšev našel na hranici brankoviště MARIA KEMPEHO, který si dal kotouč mezi brusle, načež se trefil parádně do horního růžku, krásná branka. Asistence: Anton Slepyšev a Maxim Mamin.
    03:13 Anton SLEPYŠEV - 1:0
     
    03:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Z následné akce se navíc prosazují domácí hokejisté! Brendan Leipsic posunul kotouč na pravou stranu, kde byl volný ANTON SLEPYŠEV. Ten se rozhodl pro střelu zápěstím, a ta prolétla okolo Alikina, mířila totiž přesně na zadní tyč. Asistence: Brendan Leipsic a Mario Kempe.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 4. Slepyšev (Leipsic, M. Kempe), 20. M. Kempe (Slepyšev, Mamin), 26. Maximov (Korosteljov, Čajka D.) – 56. Pjanov (Butuzov, Lugin)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Samorukov, Blažijevskij, Rykov, Ar. Sergejev, Čmychov, Ibragimov, Čajka – Slepyšev, Leipsic, M. Kempe – Telegin, Sorkin, Mamin – Korosteljov, Jurtajkin, Maximov – Rtiščev, Mingačjov, Afanasjev – Guskov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (26. Langhamer) – Jordán, Vasiliev, S. Těreščenko, Sergijenko, Kamalov, Turbin, Zimin – H. Zohorna, Rasskazov, T. Zohorna – Lugin, Butuzov, Pjanov – Gorškov, Golubev, Polunin – Archipov, , Michasjonok.

    Rozhodca: Bondar, Gamalej – Ponamarenko, Černyšov

    Diváci: 1643