Šprint žien, 7,5 km, Oberhof sk Víťazka: T. Eckhoffová (NOR) (kon.) | Šprint mužov, 10 km, Oberhof Vítěz: J. Bø (NOR) (kon.)
koniec udalosti
SP - Šprint žien, 7,5 km, Oberhof

Víťazka: T. Eckhoffová (NOR)

Piatok 08.01.2021, 11:30 • Lotto Thüringen Arena • Biatlon
     
    Str1
    Spomínaná Veronika Machyniaková už má za sebou prvú streleckú položku. Svoju ideálnu formu však nepredviedla, spravila až dve chyby!
     
    Cieľ
    Máme tu prekvapenie dnešného preteku! Na tretie miesto sa dostáva Lisa Theresa Hauserová z Rakúska, ktorá záver preteku zvládla bežecky ideálne a dnes je na pódium! Zrejme ju už nemá kto ohroziť.
     
    Cieľ
    Ivona Fialková dnes určite boduje a kvalifikovala sa aj do zajtrajšej stíhačky! Predbežne sa dostáva na 17. miesto a nebyť jednej chyby na druhej streleckej položke, mohlo to byť aj lepšie. Buďme však radi aj za tento výsledok.
     
    Str2
    Ale pozor! Lisa Theresa Hauserová z Rakúska po druhej streľbe s jednou chybou, ale bežecky je to výborné! Zrejme ešte zabojuje o pódiové umiestnenie.
     
    Štart
    No a na trať sa dostáva aj naša posledná reprezentantka Veronika Machyniaková! Jej strelecká forma je výborná, ale bežecky to nie je tak ako by malo.
     
    Str2
    Ivona Fialková na druhej streleckej položke s jednou chybou! Počínala si strelecky lepšie ako Paulína, uvidíme, ako to bude bežecky.
     
    Str1
    Áno! Jej sestra Ivona nespravila na prvej streleckej položke žiadnu chybu a úvod svojej sestry tak napodobnila. Verme, že ďalej si už bude počínať oveľa lepšie.
     
    Cieľ
    Markéta Davidová je predbežne na druhom mieste! Ozaj veľká škoda tej jednej chyby na druhej streleckej položke! V cieli je už aj jej reprezentačná kolegyňa Eva Puskarčiková, tá je predbežne šiesta.
     
    Cieľ
    A v cieli už máme Tiril Eckhoffovú! S veľkým prehľadom po výbornom výkone ide na predbežné prvé miesto, ale ešte si musí počkať, ako sa bude dariť jej konkurentkám!
     
    Str2
    Hanna Öbergová zo Švédska aj na druhej streleckej položke bez chyby! Bežecky sa jej však dnes nedarí, predbežne je na druhom mieste.
     
    Štart
    Na trať sa dostáva jej sestra Ivona! Aj jej samozrejem držíme palce a veríme v čo najlepší výsledok.
     
    Str2
    No a slovenská reprezentantka už absolvovala aj druhú streleckú položku! Spravila až tri chyby a dnes sa tak vyradila z boja o TOP 10!
     
    Str2
    Škoda! Marketa Davidová netrafila prvý terčík na druhej streleckej položke a musí do trestného okruhu. Na predbežné tretie miesto by to však mohlo stačiť.
     
    Str2
    Nórska reprezentantka Tiril Eckhoffová sa nepomýlila ani na druhej streleckej položke! Má tak šancu na víťazstvo, musí to však zvládnuť bežecky.
     
    Str1
    Výborne! Paulína Fialková takisto vybielila všetky terče a udržala sa na šiestom mieste!
     
    Str1
    Markéta Davidová takisto bez chyby na prvej streleckej položke! Česku úvod preteku vychádza výborne.
     
    Str1
    Česká reprezentantka Eva Puskarčíková trafila všetky terče na prvej položke! Veľmi dobre to je aj bežecky, Česko má zatiaľ dôvod na úsmev.
     
    Štart
    Slovensko už má svojho prvého zástupcu na trati! Ako prvá sa na štart postavila Paulína Fialková a verme, že sa jej končene v šprinte zadarí a dokáže bodovať.

    Miroslav Revaj