Chabarovsk – Barys 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – S.Moskva 2:6 (kon.) | Kazaň – D. Moskva 2:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
cz Streda 06.01.2021, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Vladimir BUTUZOV - 5:1
     
    58:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí završují populárního "bůra!" Pjanov zychytil chybnou přihrávku Dietze a bekhendem poslal puk k Luginovi, který ještě nezištně předal VLADIMIRU BUTUZOVOVI. Levé křídlo druhé formace se elegantně otočilo kolem Michajlise a kolem klečícího soka poslalo touš do odkryté brány. Asistence: Dmitrij Lugin a Valentin Pjanov.
    40:32 Darren DIETZ - 4:1
     
    40:32
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté v úvodu třetí třetiny dávají gól naděje! Varone sklepl puk pro Frattina, který ještě nahrál na pravou stranu DARRENU DIETZOVI. Kanadský obránce a kapitán vyslal nechytatelnou ránu zápěstím do pravého horního rohu. Asistence: Matt Frattin a Phil Varone.
    32:20 Alexandr GORŠKOV - 4:0
     
    32:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé, přesilovka využita za čtyři vteřiny! Golubev vyhrál buly na ALEXANDRA GORŠKOVA, který využil clony před bránou a vypálil nekompromisní ránu do pravé šibenice. Ortio spatřil puk až v síti. Asistence: Denis Golubev.
    21:51 Hynek ZOHORNA - 3:0
     
    21:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Bratrská souhra byla základem třetího zásahu Chabarovsku! Tomáš od mantinelu přihrál HYNKOVI ZOHORNOVI, který se dokázal natlačit před bránu a Ortiovi poslal touš pod levým betonem! Asistence: Tomáš Zohorna.
    17:30 Hynek ZOHORNA - 2:0
     
    17:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur skóruje při vlastním oslabení! Starčenko ve středním pásmu nepočítal se zpětným pasem od Michajlise a puk nechal za sebou. Do samostatného úniku se dostal rozjetý HYNEK ZOHORNA, jenž šel do bekhendové kličky, čímž si roztáhl Ortia a jeho pravý beton následně přehodil s ledovým klidem. Bez asistence.
    09:19 Kirill RASSKAZOV - 1:0
     
    09:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Světlova jdou do vedení! Střelu Těreščenka od modré Ortio vyrazil, ale nevěděl kam. Tomáš Zohorna před brankou nezazmatkoval a ještě přisunul kotouč do lepší pozice KIRILLU RASSKAZOVOVI a ten bezpečně trefil odkrytou bránu. Asistence: Tomáš Zohorna a Sergej Těreščenko.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 10. Rasskazov (T. Zohorna, S. Těreščenko), 18. H. Zohorna, 22. H. Zohorna (T. Zohorna), 33. Gorškov (Golubev), 59. Butuzov (Lugin, Pjanov) – 41. Dietz (Frattin, Varone)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Turbin (A), Vasiliev, Sergijenko, S. Těreščenko, Mašín, Jordán (C), Zimin – Gorškov, Golubev, Polunin – Butuzov, Pjanov, Lugin – Rasskazov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – Michasjonok, , Archipov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Lintuniemi, Šalapov, Makljukov, Blacker, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk (A), Videll – Michajlis, Sagadejev (A), R. Starčenko – Asetov, Ševčenko, Akolzin.

    Rozhodca: Denis Naumov, Roman Ščeňjov – Maxim Berseněv, Jevgenij Judin

    Diváci: 2 150