Chabarovsk – Barys 4:5 (2:3 po s.n.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 4:3 (kon.) | Riga – D. Moskva 5:4 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
5:4 (1:2, 2:0, 2:2)
Dynamo Moskva
cz Pondelok 04.01.2021, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Reece Scarlett – 2 min., podrážení).
     
    58:00
    Jevgenij Gračov (Riga) se po chybě soupeře dostal do brejku, měl na hokejce další branku, ale trefil jen natažený beton brankáře.
     
    55:14
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Kristaps Zile – 2 min., hákování).
    53:41 Ilja ŠIPOV - 5:4
     
    53:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné branky, dobře to nyní sehrál hostující celek. Andrej Sergejev vypálil od modré čáry, jeho projektil velmi dobře dokázal před brankou tečovat ILJA ŠIPOV. Asistence: Andrej Sergejev.
    51:18 Roberts BUKARTS - 5:3
     
    51:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Bleskově po vhazování se znovu prosazuje domácí celek. Střelu od modré čáry dokázal velmi dobře tečovat ROBERTS BUKARTS. Jeho pokus brankář Dynama sice ztlumil, ale nedokázal jej zastavit. Asistence: Reece Scarlett a J. C. Lipon.
    51:04 Rihards BUKARTS - 4:3
     
    51:04
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí celek se znovu dostává do vedení. Tentokrát po pěkné přihrávce spoluhráče před branku pálil z bezprostřední blízkosti RIHARDS BUKARTS. Na jeho ránu gólman nedosáhl. Asistence: Martinš Dzierkals.
    42:24 Andrej SERGEJEV - 3:3
     
    42:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Z kraje třetí třetiny je vyrovnáno. Postaral se o to tvrdou ránou od modré čáry ANDREJ SERGEJEV. Brankář nic moc neviděl, a tak kapituloval. Asistence: Oleg Zajcev.
     
    40:01
    Střídání v týmu Dynamo Moskva: ze hřiště odchází Emil Garipov, přichází Alexandr Jerjomenko.
    34:54 J. C. Lipon - 3:2
     
    34:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení. Po bleskové akci už mohl Roberts Bukarts zakončovat, ale ještě prodloužil na spoluhráče. Tím byl J. C. LIPON, jehož rána mířila do odkryté části branky. Asistence: Roberts Bukarts a Jevgenij Gračov.
    27:15 Roberts BUKARTS - 2:2
     
    27:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci je krátce před polovinou první třetiny vyrovnáno. Postaral se o to po pěkné Maioneově přihrávce ROBERTS BUKARTS. Kličkou se zbavil obránce, dostal se sám před branku, a pak přesně zakončoval. Asistence: Mathew Maione.
    17:42 Martinš DZIERKALS - 1:2
     
    17:42
    Riga právě vstřelila branku!
    Při hře čtyři na čtyři se prosazuje také domácí celek. Po rychlém přenesení hry se ze středu levého kruhu trefuje přesně na bližší tyč MARTINŠ DZIERKALS. Asistence: Janis Švanenbergs a Robert Mamčics.
    17:11 Jegor ZAJCEV - 0:2
     
    17:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Střela hostujícího celku od modré čáry se odrazila za brankou od mantinelu, a tak mohl z bezprostřední pozice dorážet do odkryté části branky JEGOR ZAJCEV. Asistence: Andrej An. Mironov a Ilja Kruglov.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Miks Indrašis – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Ivan Muranov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    14:18
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Jevgenij Gračov – 2 min., hákování).
    14:00 Dmitrij JAŠKIN - 0:1
     
    14:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se prosazuje jako první v tomto zápase. Dmitrij Kagarlickij našel před brankou najetého a volného DMITRIJE JAŠKINA, který uklidil kotouč k tyči a snadno skóroval. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Michal Čajkovský.
     
    00:49
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Denis Paršin – 2 min., držení).

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 18. Dzierkals (Švanenbergs, Mamčics), 28. Roberts Bukarts (Maione), 35. Lipon (Roberts Bukarts, Gračov), 52. Rihards Bukarts (Dzierkals), 52. Roberts Bukarts (Scarlett, Lipon) – 14. Jaškin (Kagarlickij, Čajkovský), 18. J. Zajcev (Mironov, Kruglov), 43. An. Sergejev (O. Zajcev), 54. Šipov (An. Sergejev)


    HC Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Zile, Scarlett, Maione, Mamčics, Ošenieks, Jaks – Indrašis, Dārziņš, Paršin – Rihards Bukarts, Dzierkals, Švanenbergs – Roberts Bukarts, Skvorcovs, Gračov – Jeļisejevs, Larionovs, Lipon – Gegeris, Berzinš.
    Dynamo Moskva: Garipov (41. Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov, Volkov, An. Sergejev, J. Zajcev, Vereščagin – Jaškin, Kagarlickij, Šipačov – Igumnov, Šipov, Tarasov – Jefremov, Alexejev, Muranov – Raševskij, Kruglov, O. Zajcev – Pankratov.

    Rozhodca: Belov, Kudrjasovs – Kučava, Nikolajev