Lok. Moskva – Salzburg 1:3 (kon.) | Doneck – Real Madrid 2:0 (kon.) | Atlético Madrid – Bayern 1:1 (kon.)
Mönchengladbach – Inter 2:3 (kon.) | Marseille – Olympiakos 2:1 (kon.) | Porto – Manchester City 0:0 (kon.)
Liverpool – Amsterdam 1:0 (kon.) | Bergamo – Midtjylland 1:1 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
2:3 (1:1)
Inter Miláno
Utorok 01.12.2020, 21:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
    76. Alassane Pléa (MNC) - 2:3
     
    76
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci rýchlo znižujú a vracajú sa do hry! Alexis Sánchez stratil loptu v strede poľa a Thuram kolmou prihrávkou na pravú stranu šestnástky vysunul do nábehu ALASSANEA PLÉU. Ten strelou po zemi k vzdialenejšej tyči prekonal slovinského brankára Handanoviča.
    73. Romelu Lukaku (INM) - 1:3
     
    73
    Inter dal gól!
    Hostia odskakujú už do dvojgólového náskoku! Striedajúci Alexis Sánchez výbornou kolmicou na pravú stranu vysunul za obrancu rozbehnutého a tiež striedajúceho Hakimího, ktorý loptu ešte posunul na os ihriska na ROMELUA LUKAKUA. Belgičan už zvnútra šestnástky nezaváhal a z prvej namieril k pravej tyči Sommerovej brány.
    64. Romelu Lukaku (INM) - 1:2
     
    64
    Inter dal gól!
    Hostia sa druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Gagliardini obral v strede poľa Thurama o loptu a tá sa odrazila k Brozovićovi. Chorvát kolmou prihrávkou vysunul do šestnástky ROMELUA LUKAKUA, ktorý namieril strelou po zemi cez striedajúceho Zakariu k vzdialenejšej tyči domácej brány.
    45+1. Alassane Pléa (MNC) - 1:1
     
    45+1
    Mönchengladbach dal gól!
    Domáci strieľajú hosťom gól „do šatne“ a vyrovnávajú! ALASSANE PLÉA predĺžil prihrávku zo stredu poľa na pravú stranu na rozbehnutého Lazara, ktorý centrom z prvej nakopol loptu do bránkoviska Interu. Tam si nabehol práve Pléa, ktorý úplne neobsadený hlavičkou do zeme nasmeroval loptu do pravého horného rohu Handanovičovej brány.
    17. Matteo Darmian (INM) - 0:1
     
    17
    Inter dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Po neúspešnom odkope domáceho obrancu sa lopta dostala k Barellovi, ktorý ju z prvej nakopol pred šestnástku Interu. Lukaku ju predĺžil na Gagliardiniho a ten ju ešte posunul na pravú stranu pokutového územia na rozbehnutého MATTEA DARMIANA, ktorý strelou cez obrancu v sklze medzi nohy domáceho brankára Sommera poslal loptu do siete. Domáci gólman asi nebude mať po tomto góle úplne čisté svedomie...

    Michal Sadlek

    Góly: 45+1. Pléa, 76. Pléa – 17. Darmian, 64. R. Lukaku, 73. R. Lukaku

    Karty:   10. Stindl (MNC), 74. Lainer (MNC), 86. tréner M. Rose (MNC), 90+5. Pléa (MNC) – 20. Lautaro Martínez (INM), 58. de Vrij (INM), 71. Barella (INM), 80. Young (INM), 85. tréner A. Conte (INM), 88. R. Lukaku (INM), 90+1. Gagliardini (INM), 90+5. Bastoni (INM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:13.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Jantschke (46. Zakaria), Ginter, Wendt (78. H. Wolf) – Lazaro, Kramer, Neuhaus – Pléa, Stindl (C) (70. Embolo), Thuram.
    Náhradníci: Grün, Sippel – Beyer, Embolo, Herrmann, Lang, A. Poulsen, Traoré, Zakaria, H. Wolf, Bénes.

    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian (60. Hakimí), Barella, Brozović, Gagliardini, Young (87. Perišić) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (71. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – D'Ambrosio, Eriksen, Hakimí, Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi.

    Rozhodca: Makkelie – Diks, Steegstra (NED)