Augsburg – Freiburg 1:1 (kon.) | Dortmund – Kolín nad Rýnom 1:2 (kon.) | Lipsko – Bielefeld 2:1 (kon.)
Stuttgart – Bayern 1:3 (kon.) | Union Berlín – Frankfurt 3:3 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 4:1 (kon.)
koniec
VfB Stuttgart
1:3 (1:2)
Bayern Mníchov
Sobota 28.11.2020, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Nemecká Bundesliga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Bayern dal gól!
    Tlak Stuttgartu z posledných minút vyšiel navnivoč, naopak hostia si s najväčšou pravdepodobnosťou poisťujú tri body. Sané prihral na pravú stranu DOUGLASOVI COSTOVI, ktorý nevýraznou strelou k bližšej žrdi prekonal Kobela.
     
    45+1
    Bayern dal gól!
    Bayern sa ešte tesne pred prestávkou dostáva do vedenia! Po niekoľkých hlavičkových súbojoch v strede poľa sa lopta dostala na kopačky Goretzku. Následne sa rozbehol Coman, ktorý na krátku vzdialenosť priťukol loptu ROBERTOVI LEWANDOWSKÉMU a ten zo strednej vzdialenosti prestrelil Kobela!
     
    38
    Bayern dal gól!
    Stuttgart pred malou chvíľou nevyužil stopercentnú šancu na zvýšenie svojho náskoku a tak Bayern vyrovnáva! KINGSLEY COMAN na ľavej strane výborne prešiel cez Antona, posunul si loptu viac na os ihriska a potom zakončil k bližšej žrdi.
     
    20
    Stuttgart dal gól!
    Nečakaná zápletka, domáci idú do vedenia! Wamangituka predbehol Hernándeza, potom prízemným centrom poslal loptu do priestoru, kam síce bežal Neuer, ale pri lopte bol skôr TANGUY COULIBALY a dostal loptu do siete.

    Daniela Mesíková

    Góly: 20. Coulibaly – 38. Coman, 45+1. Lewandowski, 87. Costa


    VfB Stuttgart: Kobel – Anton, Mavropanos (59. Karazor), Kempf – Coulibaly (83. Massimo), Mangala, Endo, Sosa – G. Castro (C) (60. Klimowicz), Förster (77. Kalajdžić) – Wamangituka.
    Náhradníci: Bredlow – Kalajdžić, Stenzel, Karazor, Klement, Egloff, Massimo, Klimowicz, Kamiński.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (68. Nianzou Kouassi), Lucas Hernández (59. Süle), Alaba – Tolisso (84. Javi Martínez), Goretzka – Gnabry (67. Sané), T. Müller, Coman (68. Costa) – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – Süle, Javi Martínez, Sané, Costa, Choupo-Moting, Roca, Nianzou Kouassi, Musiala.