Elche – Cadiz 1:1 (kon.) | Valencia – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Huesca – Sevilla 0:1 (kon.)
Real Madrid – Alavés 1:2 (kon.)
koniec
Valencia CF
0:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 28.11.2020, 16:15 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (18:16:15)
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 33 % : 67 %.
    Strely na bránu: 2:7.
    Strely mimo: 1:6.
    Rohy: 2:7.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 12:15.
     
    Atlético predviedlo v druhom polčase ešte lepší výkon ako v prvom dejstve, o jeho najtesnejšom víťazstve ale paradoxne rozhodol domáci hráč. Valencia nepredviedla smerom do útoku prakticky nič, naopak väčšinu času sa hra odohrávala na jej polovici a niekoľkokrát ju podržal výbornými zákrokmi jej brankár Doménech. Ani ten už ale nedokázal svoj tím zachrániť, keď si loptu zrazil po Carrascovom centri do brány jeho spoluhráč z obrany Lato. Valencia potom potvrdila svoj útočnú neškodnosť a napriek snahe o záverečný tlak brankára Atlética Oblaka vôbec neohrozila. Madridčania tak vyhrali v španielskej LaLige šiestykrát za sebou a bodovo sa dotiahli na prvý Real Sociedad, pričom majú o jeden odohraný zápas menej. Valencia je po piatej prehre v sezóne na priebežnom 11. mieste.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Félix obral Guedesa o loptu, potom si ho prehodil a tým asi Guedesa rozčúlil, pretože ho domáci hráč doslova stiahol na trávnik. Valencii sa čas na vyrovnanie rýchlo kráti.
     
    90+2
    Félix prihrávkou z prvej vyslal do úniku na ľavom krídle Carrasca, ktorý potom Portugalčanovi loptu pred pokutovým územím Valencie vrátil. Félixovu tvrdú strelu následne zablokoval Paulista, ktorý loptu i získal.
     
    90+1
    Mimo hry zasiahol Sobrino rukou do krku Hermosa. Tento zákrok striedajúceho hráča Valencie potom skontroloval VAR, ako faul ho ale nevyhodnotil.
     
    90
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    89
    Bieli majú naďalej loptu na kopačkách, ich kombinácia ale stále prebieha len v úctivej vzdialenosti od brány Atlética.
     
    88
    Valencia sa až v úplnom závere začína tlačiť bližšie k šestnástke Atlética. Obrana hostí ale funguje takmer bezchybne a domáci nemajú ani priestor na center „do ohňa“.
     
    86
    Trippier centrom z pravej strany útočnej polovice nakopol loptu na opačnú stranu na Carrasca, ktorý si nedokázal obhodiť Jasona. Po faule Kondogbiu v následnom súboji o loptu získali hrací predmet domáci.
     
    85
    Striedajúci Jason okamžite zaviezol loptu k šestnástke Atlética. Prihrávkou na ľavé krídlo pripravil pozíciu na center Guedesovi, jeho nákop však Savić odkopol do autu.
     
    84
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Daniel Wass, prichádza Jason.
     
    83
    Žltú kartu za zásah vysokou nohou do tváre Correiu dostáva Koke (Atlético Madrid). Ako je možné, že Koke za tento zákrok nedostal rovno červenú kartu, je trochu záhadou...
     
    82
    Carrasco sa prakticky rovnakým spôsobom, ako pri góle Atlética, uvoľnil cez Wassa a znovu centroval pred bránkovisko Valencie. Tentoraz dokázal Mangala loptu odkopnúť.
     
    81
    Žltú kartu za podrazenie Correiu, ktorý si v strede poľa spracovával loptu, dostáva João Félix (Atlético Madrid).
     
    79
    Atlético dalo gól!
    Hostia sa konečne dočkali otváracieho gólu, strieľa ho ale hráč Valencie! Carrasco sa na ľavom krídle dostal k prízemnému centru, ktorý síce nezasiahol nikto na prednej tyči, na zadnej však loptu zrazil kolenom od tyče do vlastnej brány TONI LATO.
     
    78
    Trippier si na pravom krídle narazil loptu s Llorentem a potom nepresným centrom prekopol celé pokutové územie. Na opačnej strane loptu znovu získali hostia.
     
    77
    Llorente si nabiehal za Kokeho kolmicou do šestnástky Valencie, proti nemu ale včas vybehol brankár Doménech, ktorý loptu chytil.
     
    76
    Žltú kartu za zakopnutie lopty po odpískaní hry rukou dostáva Marcos Llorente (Atlético Madrid).
     
    75
    Atlético naďalej drží loptu na útočnej polovici. Valencia je smerom dopredu úplne bezzubá.
     
    74
    Držanie lopty: 36 % : 64 %
     
    73
    Vitolo dostal prihrávku medzi dvojicu domácich obrancov od Carrasca, jeho prihrávku na Félixa z ľavého krídla však už dokázali domáci obrancovia zastaviť.
     
    72
    Ani po príchode trojice nových hráčov Valencie sa obraz hry zatiaľ nezmenil. Atlético drží loptu na svojich kopačkách a naďalej sa snaží nájsť priestor v obrannom postavení Valencie.
     
    71
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Manu Vallejo, prichádza Rubén Sobrino.
     
    71
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Yunus Musah, prichádza Thierry Correia.
     
    70
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Maxi Gómez, prichádza Kévin Gameiro.
     
    69
    Koke krátkym centrom zo štandardky nakopol loptu do šestnástky na Giméneza, ktorý sa zrazil hlavou s Wassom. Obaja hráči sú zrejme v poriadku.
     
    68
    Vallejo podrazil pred vlastnou šestnástkou Félixa, ktorý si ho kľučkou obhodil. Atlético Madrid získava priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
     
    67
    Atlético opäť tlačí Valenciu do obrany. Carrascov center obrana domácich vyriešila, odrazenú loptu však získali červenobieli, ktorí pokračujú vo svojom tlaku.
     
    65
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Geoffrey Kondogbia.
     
    65
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Ángel Correa, prichádza Vitolo.
     
    64
    Félix obral Solera o loptu skvelým sklzom a založil útok Atlética, ktorý skončil technickou strelou Correu z pravej strany. Tú chytil brankár Doménech.
     
    63
    Musah sa rozbehol do otvorenej obrany Atlética po pravom krídle, pri bránkovej čiare mu ale loptu odkopol za bránkovú čiaru Giménez. Avšak, napriek tomu, že Musah sa už lopty nedotkol, tak je nariadený len odkop od Oblakovej brány.
     
    62
    Žltú kartu za držanie rozbehnutého Guedesa za dres v strede poľa dostáva Ángel Correa (Atlético Madrid).
     
    61
    Hostia rozohrali roh nakrátko na striedajúceho Carrasca, ktorého center sa zakrútil priamo do rukavíc pripraveného domáceho brankára Doménecha.
     
    60
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Saúl, prichádza Yannick Carrasco.
     
    60
    Félix si potiahol loptu na ľavú stranu šestnástky a pokúsil sa prelobovať brankára Doménecha. Jeho oblúčik však spadol až za brvno brány Valencie.
     
    59
    Opäť však domáci Oblakovu bránu ohroziť nedokázali a museli sa vrátiť na vlastnú polovicu, aby bránili útok hostí.
     
    58
    Valencia snáď prvýkrát v druhom polčase drží loptu dlhšiu dobu pod kontrolou a dokonca sa svojím postupným útokom posunula na polovicu Atlética.
     
    57
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Hugo Guillamón, prichádza Eliaquim Mangala.
     
    57
    Žltú kartu za zdržiavanie hry pri svojom striedaní dostáva Hugo Guillamón (Valencia CF).
     
    56
    Guillamón sa vrátil na trávnik, po pár sekundách si však sadol na trávnik a na striedačku signalizuje, že bude musieť vystriedať.
     
    55
    Guillamón sa pri bránení predošlej akcie Atlética pošmykol a drží sa zozadu za stehno. Zdá sa, že obranca Valencie má svalové zranenie.
     
    54
    Llorente si opäť nabehol na Trippierovu kolmicu na pravú stranu šestnástky a centroval do bránkoviska. Jeho prihrávku vyrazil brankár Doménech tak, že sa na zadnej tyči lopta odrazila k Lemarovi a Francúzovu strelu do odkrytej brány potom musel zablokovať Wass.
     
    53
    Lemar si nabiehal na ľavej strane šestnástky za Félixovou kolmicou, k lopte sa ale ako prvý dostal Wass, ktorý ju nechal prejsť za bránkovú čiaru.
     
    52
    Okamžitý presing hostí dostal domácich obrancov do veľkých problémov a pod tlakom museli brániaci hráči Valencie loptu len odkopnúť do stredu poľa.
     
    51
    Aktivita hostí pokračuje. Trippier si opäť spracoval pas na pravé krídlo, tentokrát však jeho kolmicu na spoluhráčov zastavil Guillamón.
     
    50
    Félix sa vrátil po loptu až na vlastnú polovicu a presným pasom na pravé krídlo nakopol hrací predmet na Trippiera. Ten prihrávkou po zemi hľadal v šestnástke rozbehnutého Llorenteho, ktorý však nedokázal loptu dobehnúť na hracej ploche.
     
    49
    Vallejo získal v strede poľa loptu a rozbehol sa do otvorenej obrany Atlética. Na útočnej polovici však po veľmi diskutabilnom zákroku Savića o hrací predmet prišiel.
     
    48
    Atlético začalo druhý polčas tam, kde skončilo prvý. Hostia kombinujú na útočnej polovici a zatláčajú domácich hlboko do obrany.
     
    47
    V prvom polčase dobre hrajúci Lemar sa pokúsil o ďalší individuálny prienik cez obrancov Valencie, loptu si ale predkopol pred domácou šestnástkou príliš ďaleko a tá skončila u brankára Doménecha.
     
    46
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Renan Lodi, prichádza João Félix.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 17:19.
     
    Po prvom polčase idú oba tímy do šatne za bezgólového stavu, čo sa dá po jeho priebehu považovať za veľký úspech domácich. Atlético bolo výrazne aktívnejšie, malo územnú prevahu a i niekoľko veľmi dobrých gólových príležitostí, domácich ale v týchto situáciách podržal svojimi zákrokmi brankár Doménech. S blížiacim sa záverom prvého polčasu sa tlak Atlética ešte zvyšoval, gól však červenobieli streliť nedokázali a v druhom polčase sa tak dá očakávať ešte väčšia útočná aktivita hostí.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 31 % : 69 %
    Strely na bránu: 2:4
    Strely mimo: 1:4
    Rohy: 1:5
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 5:6
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Lemar pripravil prihrávkou pred oblúkom pred šestnástkou pozíciu na strelu Llorentemu, ten však tesne minul pravú tyč Doménechovej brány.
     
    44
    Obliehanie šestnástky Valencie pokračuje ďalej. Saúl oblúčikom na ľavú stranu pokutového územia hľadal rozbehnutého Llorenteho, z brány však včas vyrazil brankár Doménech, ktorý sa dostal k lopte ako prvý.
     
    43
    Žltú kartu za zásah Solera vysokou nohou v súboji o loptu dostáva Saúl (Atlético Madrid).
     
    43
    Trippier sklepol hlavou nákop z ľavého krídla do šestnástky na Correu, ktorého tvrdú strelu po zemi vyrazil brankár Doménech.
     
    42
    Center z rohu preletel cez dvojicu hráčov na prednej tyči pred bránkovisko na Giméneza, ktorý zblízka z prvej prestrelil Doménechovu bránu.
     
    41
    Atlético s blížiacim sa záverom prvého polčasu opäť preberá iniciatívu a je momentálne výrazne aktívnejším tímom. Vďaka zablokovanému Lemarovmu centru navyše získalo ďalší rohový kop.
     
    39
    Po rohu Atlética sa dostala lopta pred šestnástku Valencie k Saúlovi, ktorého strela ale nebola ani zďaleka tak vydarená, ako Lemarova pred malou chvíľou a loptu poslal na tribúnu za Doménechovou bránou.
     
    38
    „Netopiere“ ale znovu prišli o loptu a hostia bez váhania vyrazili do protiútoku. Lemar si naviedol loptu na ľavačku a opäť ju zakrútil prízemnou strelou k pravej tyči, tentoraz však musel brankár Doménech predviesť výborný zákrok.
     
    37
    Po dlhšej dobe sa Valencii podarilo podržať hrací predmet na jej kopačkách. Bieli si ale prihrávajú loptu len v strede poľa.
     
    36
    Lodi pripravil na ľavom krídle pozíciu na center Saúlovi, ktorý nacentroval pred bránkovisko Valencie. Correa spadol v súboji s obrancom, svojmu pádu ale poriadne pridal a hlavný rozhodca mu na to neskočil.
     
    35
    Llorenteho center zo štandardky odkopol z vlastnej šestnástky Gómez. Loptu si potom v strede poľa zo vzduchu spracoval Koke a útočná kombinácia Atlética tak môže pokračovať ďalej.
     
    34
    Po tomto krátkom „prerušení“ sa tak Atlético vrátilo na útočnú polovicu. Lemar sa rozbehol cez hráčov Valencie smerom k šestnástke, Guedes ho ale pri jeho prieniku podrazil. Priamy kop pre Atlético zo vzdialenosti zhruba 35 metrov od Doménechovej brány.
     
    33
    Po zisku lopty navyše vyrazila Valencia do rýchleho protiútoku. Wassov center z pravej strany tečoval Lemar smerom na vlastnú bránu, gólman Oblak však dával pozor a loptu chytil.
     
    32
    Už takmer tri minúty nepožičali hostia hráčom Valencie loptu, stále sa ale nedostali do bezprostrednej blízkosti ich pokutového územia.
     
    30
    Trippier sa pri snahe o prienik po pravom krídle dostal do obkľúčenia medzi hráčov Valencie a získal len autové vhadzovanie. Po ňom dokázali domáci vytlačiť hostí do stredu poľa, o loptu ich však nepripravili.
     
    29
    Correov center zo štandardky zo stredu poľa domáca obrana odvrátila mimo vlastnej šestnástky. Odrazenú loptu však znovu získali hostia, ktorí pokračujú vo svojom pokutovom území.
     
    28
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zásah rukou do tváre Llorenteho v hlavičkovom súboji Uroš Račić (Valencia CF).
     
    27
    Musah si spracoval loptu po prihrávke z ľavej strany a zo strednej vzdialenosti vystrelil, jeho strela po zemi však skončila mimo pravej tyče Oblakovej brány.
     
    26
    Lato sa uvoľnil na ľavom krídle, jeho center ale dopadol veľmi podobne, ako pred malou chvíľou Trippierov na opačnej strane. Obrana súpera si s ním bez problémov poradila.
     
    25
    Trippierov nákop z pravej strany odhlavičkoval z vlastnej šestnástky Guillamón. Hostia po zisku lopty vyrazili do rýchleho protiútoku.
     
    23
    Z rohu Valencie ale nebezpečenstvo neprišlo, pretože jeden z domácich hráčov fauloval pri nábehu na center od rohovej zástavky Llorenteho.
     
    22
    Soler pekným oblúčikom na ľavú stranu šestnástky našiel rozbehnutého Račića, ktorého strelu z prvej k bližšej tyči vyrazil brankár hostí Oblak pre istotu na roh.
     
    21
    Atlético získalo rohový kop. Všetci hráči madridského tímu sa natlačili do bránkoviska, napriek tomu ale dokázal brankár Valencie Doménech loptu vyboxovať mimo vlastného pokutového územia.
     
    19
    Guedes prešprintoval na ľavej strane Trippiera, už takmer pri šestnástke Atlética ale nedokázal posunúť loptu na rozbehnutého Gómeza. Hrací predmet končí za bránkovou čiarou.
     
    18
    Saúl si nabiehal za ďalším pasom zo stredu poľa, Paulista ho ale čisto odtlačil od lopty a tú nechal dokotúľať sa za bránkovú čiaru.
     
    17
    Koke nákopom na pravé krídlo hľadal rozbehnutého Trippiera, ten ale túto prudkú prihrávku nedokázal dobehnúť na hracej ploche. Loptu vráti do hry brankár Valencie Doménech.
     
    16
    Útok Valencie však neviedol k ničomu, naopak zaútočiť môže Atlético. Domáci sa už zatiahli do obranného postavenia pred vlastnou šestnástkou.
     
    15
    Savić ťažkou malou domov takmer dostal do problémov svojho brankára Oblaka, ten ale na poslednú chvíľu dokázal pred napádajúcim Vallejom loptu odkopnúť aspoň do autu.
     
    14
    Atlético dvakrát za sebou zachytilo rozohrávku domácich a ani tretí pokus Valencie rozohrať nie je zatiaľ úspešnejší. Vysoký presing hostí nedovoľuje domácim vzdialiť sa od ich vlastného pokutového územia.
     
    13
    Lemar si pripravil pred pokutovým územím loptu na pravačku, obišiel Račića a tvrdou prízemnou strelou i s prispením zákroku domáceho brankára tesne minul pravú tyč Doménechovej brány.
     
    12
    Paulista nakopol od vlastnej šestnástky loptu na rozbehnutého Musaha, ten ale na túto prihrávku vybiehal z ofsajdovej pozície.
     
    11
    Úvodný tlak Atlética sa začína pomaly otupovať a domáci sú čoraz častejšie schopní podržať loptu na svojich kopačkách. Zatiaľ si ju však prihrávajú len obrancovia Valencie na svojej polovici ihriska.
     
    9
    Soler zakrútil z priameho kopu loptu k ľavej tyči brány Atlética, gólman hostí Oblak si ale s touto strelou dokázal poradiť.
     
    8
    Vôbec prvý solídnejší útok Valencie v zápase viedol cez os ihriska Guedes, zhruba v strede útočnej polovice však bol faulovaný. Priamy kop pre domácich.
     
    7
    Račić odkopol Hermosov center z ľavého krídla len pred vlastnú šestnástku, kde sa k lopte dostal Llorente. Ten okamžite vystrelil, avšak len do stredu brány na pripraveného Doménecha.
     
    6
    Madridčania ju však prakticky okamžite získali naspäť na svoje kopačky a po krátkom prerušení pokračuje postupný útok Atlética. Llorenteho prihrávku z pravého krídla zrazil Račić na rohový kop.
     
    5
    Atlético svojím tlakom napokon donútilo domácich k chybe v rozohrávke. Trippier sa tlačil po pravom krídle k šestnástke, pri svojom prieniku ale o loptu prišiel.
     
    4
    Valencia má prvú možnosť založiť svoj postupný útok. Hostia zatiaľ vysokým presingom držia domácich na ich časti ihriska a nepúšťajú ich ani len do stredu poľa.
     
    3
    Correa dostal prihrávku z ľavej strany do šestnástky, jeho prihrávku cez Paulistu ale odkopol spoluhráč Paulistu z obrany Valencie Guillamón.
     
    2
    Atlético zacúvalo s loptou na vlastnú polovicu, po krátkej prestávke sa však vrátilo na polovicu Valencie. Domáci sú v úvode zápasu zatiahnutí hlboko v obrane.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí sa okamžite natlačili na útočnú polovicu a rozvíjajú svoju postupnú kombináciu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáca Valencia bude hrať v bielych dresoch, Atlético v červenobielych.
     
    Oba tímy práve vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Valencia CF: Doménech (C) – Wass, Paulista, Guillamón, Lato – Musah, Soler, Račić, Guedes – Gómez, M. Vallejo.
    Náhradníci: Rivero, Etxebarría – T. Correia, Mangala, Gameiro, Sobrino, Lee Kang-in, Jason, Esquerdo, Koindredi, Molina, A. Blanco.

    Atlético Madrid: Oblak – Savić, J. Giménez, Hermoso – Trippier, Koke (C), Saúl, Lodi – M. Llorente, Lemar – Á. Correa.
    Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, Félix, Šaponjić, Felipe, Vitolo, Carrasco, Camello, R. Sánchez, Moya, Sanabria.

    Rozhodca: Bengoetxea – Hernández, Pérez.
     
    Tento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.
     


    Vzájomné zápasy

    V posledných ročníkoch sa vo vzájomných súbojoch výrazne viac darí Atléticu Madrid, ktoré neprehralo s Valenciou od októbra 2014. Aktuálne tak ťahá proti tomuto súperovi sériu 11 zápasov bez prehry, z ktorých šesť vyhralo a päť sa skončilo remízou. Nerozhodnými výsledkami sa skončili i oba vzájomné zápasy v minulom ročníku – v Madride 1:1 a vo Valencii 2:2.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    4. 2. 2018: Atlético Madrid – Valencia 1:0
    20. 8. 2018: Valencia – Atlético Madrid 1:1
    24. 4. 2019: Atlético Madrid – Valencia 3:2
    19. 10. 2019: Atlético Madrid – Valencia 1:1
    14. 2. 2020: Valencia – Atlético Madrid 2:2
     


    Atlético Madrid

    Atléticu sa vstup do nového ročníka vydaril skvele a je jediným tímom španielskej LaLigy, ktorý v tomto ligovom ročníku ešte neprehral. Po ôsmich odohraných zápasoch je na druhom mieste tabuľky, o tri body za prvým Realom Sociedad, súčasne však má až o dva odohrané zápasy menej. Ako sme už u tímu Diega Simeoneho zvyknutý, má suverénne najlepšiu obranu súťaže, keď za 8 zápasov inkasoval len 2 góly. Tentokrát však Atlético k obrane pridáva i druhý najproduktívnejší útok najvyššej španielskej súťaže (18 strelených gólov). Z predošlých troch ligových zápasov vonku si Atlético domov priviezlo sedem bodov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Celta Vigo – Atlético Madrid 0:2
    Atlético Madrid – Betis 2:0
    Osasuna – Atlético Madrid 1:3
    Atlético Madrid – Cádiz 4:0
    Atlético Madrid – Barcelona 1:0
     


    Valencia CF

    Valencia v tomto ročníku španielskej LaLigy zatiaľ predvádza výkony ako na hojdačke. Po troch prehrách za sebou neprehrala posledné tri zápasy, z týchto troch duelov ale vyhrala jediný proti Realu Madrid a v tabuľke tak pred dneškom bola na deviatom mieste. „Netopiere“ sú tretím najproduktívnejším tímom (17 strelených gólov), súčasne však majú i tretiu najhoršiu obranu najvyššej španielskej súťaže (16 inkasovaných gólov). Doma sa Valencii celkom darí, keď v piatich zápasoch na vlastnom trávniku získala 8 bodov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Villarreal – Valencia 2:1
    Elche – Valencia 2:1
    Valencia – Getafe 2:2
    Valencia – Real Madrid 4:1
    Alavés – Valencia 2:2
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Valencia CF – Atlético Madrid. Stretnutie 11. kola španielskej LaLigy sa začne o 16:15.

    Michal Sadlek

    Góly: 79. Lato (vla.)

    Karty:   28. Račić (VAL), 57. Guillamón (VAL) – 43. Saúl (ATM), 62. Á. Correa (ATM), 76. M. Llorente (ATM), 81. Félix (ATM), 83. Koke (ATM)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.
    Valencia CF: Doménech (C) – Wass (84. Jason), Paulista, Guillamón (57. Mangala), Lato – Musah (71. T. Correia), Soler, Račić, Guedes – Gómez (70. Gameiro), M. Vallejo (71. Sobrino).
    Náhradníci: Rivero, Etxebarría – T. Correia, Mangala, Gameiro, Sobrino, Lee Kang-in, Jason, Esquerdo, Koindredi, Molina, A. Blanco.

    Atlético Madrid: Oblak – Savić, J. Giménez, Hermoso – Trippier, Koke (C), Saúl (60. Carrasco), Lodi (46. Félix) – M. Llorente, Lemar (65. Kondogbia) – Á. Correa (65. Vitolo).
    Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, Félix, Šaponjić, Felipe, Vitolo, Carrasco, Camello, R. Sánchez, Moya, Sanabria.

    Rozhodca: Bengoetxea – Hernández, Pérez