Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Jaroslavľ – Barys 7:2 (kon.) | Nižnekamsk – Red Star Kunlun 6:3 (kon.)
Novgorod – Kazaň 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – S.Moskva 3:4 (po pr.) | Helsinki – Petrohrad 1:4 (kon.)
Omsk – Soči 3:2 (kon.) | Viťaz – D. Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Dynamo Moskva
cz Utorok 10.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    26:13 Michail SMOLIN - 1:2
     
    26:13
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jsou díky šťastnému gólu zpět ve hře! Po vhazování u mantinelu výborně zapracoval MICHAIL SMOLIN, který vybojoval puk. Následně mu ho Igor Golovkov vrátil a domácí útočník tak před bránou hledal Jevgenije Arťuchina. To se mu sice nepovedlo, ale jeho pas si za svá záda srazil Alexandr Jerjomenko. Asistence: Igor Golovkov.
    09:15 Teemu PULKKINEN - 0:2
     
    09:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bleskově je to o dva góly a Dynamo zatím jednoznačně dominuje! I na druhém gólu se podílel slovenský hokejista Michal Čajkovský, který se tentokrát prezentoval výbornou přihrávkou na TEEMU PULKKINENA, který se tak díky tomu dostal do úniku. Ten vyřešil nechytatelnou střelou do šibenice. Asistence: Michal Čajkovský, Juuso Hietanen.
    06:58 Michal ČAJKOVSKÝ - 0:1
     
    06:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva začíná na výbornou a brzy se dostává do vedení! Hosté se prosazují díky dobrému napadání. Vadim Šipačov vybojoval kotouč a předal ho Dmitriji Kagarlickijemu, u kterého to vypadalo, že bude zakončovat, takže proti němu Anton Todykov vyjel. Ten ale nakonec přihrál MICHALU ČAJKOVSKÉMU. který už se jen trefil do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Vadim Šipačov.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 27. Smolin (Golovkov) – 7. Čajkovský (Kagarlickij, Šipačov), 10. Pulkkinen (Čajkovský, Hietanen)


    Viťaz Moskovská oblasť: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek, Pylenkov, Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov – Dergačov, A. Sjomin (C), Mojsejev – Daugavinš, Danforth, Tedenby – V. Popov, Laričev, Grebenščikov – Smolin, Arťuchin (A), Bardakov – Malychin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Bojkov, J. Zajcev, Volkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov (C) – O. Lindberg, Tarasov, Brjukvin – Jefremov, Muranov, V. Kuljomin (A) – Pulkkinen, O. Zajcev, Igumnov – Kruglov.

    Rozhodca: Gofman, Romasko – Viljugin, Judin