Aston Villa – Southampton 3:4 (kon.) | Newcastle – Everton 2:1 (kon.) | Manchester United – Arsenal 0:1 (kon.)
Tottenham – Brighton 2:1 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
3:4 (0:3)
Southampton FC
Nedeľa 01.11.2020, 13:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    90+7. Jack Grealish (ASV) - 3:4
     
    90+7
    Aston Villa dala gól!
    Domáci sa nakoniec zastavia na troch góloch. JACK GREALISH sa uvoľnil cez Walker-Petersa a parádnou strelou k žrdi spred pokutového územia prekvapil McCarthyho. Nadstavený čas už ale uplynul.
    90+3. Ollie Watkins (ASV) - 2:4
     
    90+3
    Aston Villa dala gól!
    Alex McCarthy sa hodil po svojej pravej ruke, útočník OLLIE WATKINS to kopol zas po svojej pravačke smerom k žrdi, penalta je preto premenená bez problémov. Tento gól už ale prichádza pre domácich neskoro.
    62. Tyrone Mings (ASV) - 1:4
     
    62
    Aston Villa dala gól!
    Jack Grealish a Ross Barkley rozohrali roh na krátko. O loptu prišli, lenže hneď ju získali a kapitán "Villans" výborným centrom do päťky našiel hlavu, ktorú má na krku TYRONE MINGS. Zakončil k žrdi, tentoraz nemohol nič urobiť Alex McCarthy.
    58. Danny Ings (SOT) - 0:4
     
    58
    Southampton dal gól!
    Toto je už pre Aston Villu na "uterák", pretože DANNY INGS potvrdzuje takisto svoju skvelú streleckú formu. Zároveň to je nádherný gól, keďže z hranice pokutového územia to poslal do rohu a lopta sa od brvna odrazila do siete. Emiliano Martínez bol dnes bez šance pri každom inkasovanom góle.
    45. James Ward-Prowse (SOT) - 0:3
     
    45
    Southampton dal gól!
    JAMES WARD-PROWSE sa dokázal presadiť aj z druhého priameho kopu. Podobne ako pri svojom prvom presnom zásahu zakončil ponad múr k žrdi. Nebolo to až tak presne do rohu, no Emiliano Martínez ostal znova bez šance.
    33. James Ward-Prowse (SOT) - 0:2
     
    33
    Southampton dal gól!
    JAMES WARD-PROWSE poslal z priameho kopu fantastickú strelu ponad múr do rohu bránky. Emiliano Martínez sa mohol aj rozkrájať, ale na tú loptu nemal šancu dosiahnuť.
    20. Jannik Vestergaard (SOT) - 0:1
     
    20
    Southampton dal gól!
    James Ward-Prowse vyslal výborný pas na hranicu päťky. Robustný stopér JANNIK VESTERGAARD sa odpútal od McGinna a prudkou hlavičkou k žrdi nedal Martínezovi žiadnu šancu. Prečo však dánskeho "obra" bránil nevysoký Škót John McGinn je záhadou.

    Matej Kubove

    Góly: 62. Mings, 90+3. Watkins (pen.), 90+7. Grealish – 20. Vestergaard, 33. Ward-Prowse, 45. Ward-Prowse, 58. Ings

    Karty:   43. Cash (ASV) – 12. Ward-Prowse (SOT), 90+2. Diallo (SOT)


    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash (68. A. Almuhammadí), Konsa, Mings, Targett – J. McGinn, Douglas Luiz – B. Traoré (29. Trézéguet), Barkley, Grealish (C) – Watkins.
    Náhradníci: Steer – Davis, A. Almuhammadí, Hourihane, Engels, Nakamba, Trézéguet.

    Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, Bednarek (46. J. Stephens), Vestergaard, Bertrand (79. Diallo) – Armstrong, Ward-Prowse (C), Romeu, Walcott – Ings (85. S. Long), Adams.
    Náhradníci: Forster – Diallo, Djenepo, S. Long, N'Lundulu, Redmond, J. Stephens.