Real Madrid – Huesca 4:1 (kon.) | Bilbao – Sevilla 2:1 (kon.) | Osasuna – Atlético Madrid 1:3 (kon.)
Alavés – Barcelona 1:1 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
1:3 (0:1)
Atlético Madrid
Sobota 31.10.2020, 18:30 • Estadio El Sadar, Pamplona • Španielska LaLiga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Atlético dalo gól!
    Hostia znovu odskakujú do dvojgólového náskoku a približujú sa výrazne k víťazstvu! Trippier nakopol z pravej strany loptu na prednú tyč, kam si nabehol na túto prihrávku LUCAS TORREIRA. Uruguajčan si loptu spracoval a pohotovou tvrdou strelou cez obrancu vymietol ľavý horný roh Herrerovej brány.
     
    80
    Osasuna Pamplona dala gól!
    Domáci znižujú a vracajú sa do hry o body z dnešného zápasu! Na center Rubéna Garcíu si pred bránkoviskom ideálne nabehol ANTE BUDIMIR, ktorého trestuhodne nechal hlavičkovať Savić a chorvátsky útočník presnou hlavičkou k pravej tyči usmernil loptu do brány Atlética.
     
    69
    Atlético dalo gól!
    Hostia odskakujú do dvojgólového náskoku! Oblakov nákop na útočnú polovicu predĺžil hlavou Llorente na Correu, ktorý sa dostal cez obrancu Osasuny a vysunul prihrávkou do samostatného úniku nepochopiteľne neobsadeného JOÃA FÉLIXA. Ten si loptu potiahol k šestnástke a nekompromisne prekonal strelou k ľavej tyči vybiehajúceho brankára Sergia Herreru.
     
    43
    Atlético dalo gól!
    Hostia otvárajú skóre! JOÃO FÉLIX kopol loptu z penaltového bodu po zemi k ľavej tyči a aj keď domáci brankár Sergio Herrera vystihol smer, tak nemal šancu tak presne umiestnenú strelu vyraziť.

    Michal Sadlek

    Góly: 80. Budimir – 43. Félix (pen.), 69. Félix, 88. Torreira

    Karty:   42. Herrera (OSS) – 72. Koke (ATM), 90+1. M. Llorente (ATM)

    Nepremenená penalta: 48. Félix (ATM), mimo


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:10.
    Osasuna Pamplona: Herrera – Roncaglia (84. Vidal), D. García, U. García, I. Pérez – R. García, Moncayola, Oier (C) (59. Torró), Jony (68. R. Torres) – Adrián López (68. Budimir), Gallego (68. Barja).
    Náhradníci: R. Martínez, Martínez – Barja, Cordoba, Cruz, J. Martínez, Navas, Saverio, R. Torres, Torró, Vidal, Budimir.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso – M. Llorente, Koke (C), H. Herrera, Vitolo (90. Felipe) – Á. Correa (86. Lemar), Félix (85. Torreira).
    Náhradníci: Grbić – Camello, Lemar, Lodi, Felipe, M. Sánchez, R. Sánchez, Šaponjić, Torreira, Valera.

    Rozhodca: Fernández – Montero, Espejo