Cagliari – Crotone 4:2 (kon.) | Benevento – Neapol 1:2 (kon.) | Parma – Spezia 2:2 (kon.)
Fiorentina – Udinese 3:2 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 1:1 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
4:2 (3:2)
FC Crotone
cz Nedeľa 25.10.2020, 12:30 • Sardegna Arena • Talianska Seria A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    85. João PEDRO - 4:2
     
    85
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, domácí se nakonec radují ze čtvrté branky! Sledovali jsme totiž rohový kop, při kterém se nejprve k hlavičce dostal jeden z domácích obránců, přičemž Cordaz vyrážel míč pouze před sebe, kde byl s dorážkou připravel JOAO PEDRO. Sudí nejprve branku kvůli ofsajdu neuznali, posléze ale po konzultaci svůj výrok přehodnotili.
    45. Riccardo SOTTIL - 3:2
     
    45
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, domácí si během několika minut berou vedení zpět! Na pravou stranu si totiž seběhl Zappa, který ještě stihl míč před čárou. Následovala velice pohotová vzdušná nabídka, na kterou si dokázal naskočit RICCARDO SOTTIL, který pohotovým způsobem překonal brankáře Cordaze.
    43. Salvatore MOLINA - 2:2
     
    43
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hostující celek zvýšil aktivitu, díky čemuž se dočkal vyrovnání! Reca se totiž postaral o provedení dalekonosného autového vhazování, při kterém odehrál míč mimo nebezpečnou zónu Godín. Padající míč si ovšem našel SALVATORE MOLINA, který ho pohotovým volejem poslal za brankáře Cragna.
    35. Giovanni SIMEONE - 2:1
     
    35
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se poprvé v tomto duelu dostává do vedení! Hostující obrana se trochu otevřela, což vedlo k průnikové nahrávce na GIOVANNIHO SIMEONEHO. Ten se s míčem dostal až před brankáře Cordaze, kterého překonal prudkou střelou pravou nohou. Nyní hostující defenzíva pořádně zaspala!
    25. Babis LYKOGIANNIS - 1:1
     
    25
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Crotone ovšem moc dlouho nevedlo! K rozehrávce se nakonec postavil obránce CHARALAMPOS LYKOGIANNIS, který to provedl skutečně znamenitě. Svůj střelecký pokus poslal nad zdí přesně k bližší brankové konstrukci, kam se brankář Cordaz nedokázal ideálně natáhnout. Luxusně trefený přímý kop, začínáme tedy opět od začátku!
    21. Junior MESSIAS - 0:1
     
    21
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se nakonec přeci jenom dostává do zaslouženého vedení! Crotone podniklo výpad po levém křídle, kde to fantastickým způsobem provedl Reca. Ten si navedl míč na levou nohu, načež se mu uvnitř pokutového území povedlo najít JUNIORA MESSIASE, který levačkou překonal brankáře Cragna.

    David Suchý

    Góly: 25. Lykogiannis, 35. Simeone (João Pedro), 45. Sottil (Zappa), 85. João Pedro – 21. Messias (Reca), 43. S. Molina

    Karty:   31. Marin (CAG) – 17. Cigarini (COE), 54. Magallán (COE), 90+1. Benali (COE)   48. Cigarini (COE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:12.
    Cagliari Calcio: Cragno – Zappa (88. Faragò), Walukiewicz, Godín, Lykogiannis (81. Klavan) – Nández, Marin (88. Ch. Oliva), Rog, Sottil (74. Ounas) – João Pedro (C) – Simeone (81. Pavoletti).
    Náhradníci: Aresti, Vicario – Caligara, Cerri, Klavan, Faragò, Ounas, Ch. Oliva, Pavoletti, Pisacane, Tramoni, Tripaldelli.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Golemić, Luperto – P. Pereira (77. Crociata), S. Molina (62. Vulić), Cigarini, Benali, Reca (62. Rispoli) – Messias, Nwankwo (89. Rivière).
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Crociata, Marrone, Siligardi, Vulić, Rivière, Rispoli, Petriccione, Henrique.

    Rozhodca: Di Martino – Paganessi, Di Gioia