Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
HK Soči
cz Piatok 23.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Sergej ŠMELJOV - 2:5
     
    59:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Moskevská oblast začala kombinovat v útočném pásmu, a tak z branky na střídačku vystartoval Ilja Ježov. Jeden z domácích hráčů dlouho váhal, a tak jej o puk připravil SERGEJ ŠMELJOV, který černou gumu dobruslil ve středním pásmu a dovezl ji až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    55:59
    Zakončením se nejprve prezentoval Ivan Laričev a následně také Svjatoslav Grebenščikov. Druhý jmenovaný jen těsně branku přestřelil, tohle Viťaz může hodně mrzet.
    52:08 David RUNDBLAD - 2:4
     
    52:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je dost možná rozhodnuto, Soči proměnilo také dvojnásobnou početní výhodu a uniká do dvoubrankového vedení! Kotouč od zadního mantinelu mířil mezi kruhy, odkud DAVID RUNDBLAD zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: Nikita Točickij.
     
    51:48
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Děrgačov – 2 min., nesportovní chování).
     
    51:19
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Daniil Pylenkov – 2 min., hákování).
    45:59 Dmitrij KOLGOTIN - 2:3
     
    45:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dlouho byla kombinace Soči kostrbatá, avšak i hostující celek se dočkal proměněné početní výhody a znovu vede! Sergej Šmeljov z pravého kruhu naznačil střelu, ale mezi kruhy našel nastavenou hůl DMITRIJE KOLGOTINA, který se stal autorem trefy. Asistence: Sergej Šmeljov a David Rundblad.
     
    45:29
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., držení).
     
    36:06
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Sjomin – 2 min., nedovolené bránění).
    33:56 Justin DANFORTH - 2:2
     
    33:56
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Moskevská oblast znovu využívá početní výhodu a dorovnává skóre zápasu! Od modré čáry se napřáhl Linus Hultström, jehož pokus byl zastaven. Odražený kotouč našel JUSTIN DANFORTH, který byl zády k brance, avšak bekhendem zamířil přesně – 2:2. Asistence: Linus Hultström a Mattias Tedenby.
     
    32:48
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Michajlov – 2 min., podrážení).
    30:15 Dmitrij KOLGOTIN - 1:2
     
    30:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tlak hostujícího mužstva rostl a Soči se dočkalo další branky, která jej poslala znovu do vedení! Přihrávka Rundblada měl oči a mířil přes střed na zadní tyč, kde se nacházel osamocený DMITRIJ KOLGOTIN, jenž trefil odkrytou bránu. Ilja Ježov sice lvím skokem dělal co mohl, ovšem tohle už zastavit nemohl. Asistence: David Rundblad a Nikita Kvartalnov.
     
    27:58
    Odražený kotouč mířil do pravého kruhu, kde se nacházel Sergej Šmeljov, který sice rychle zakončil, ale těsně minul. Puk se odrazil na druhou stranu, odkud pálil do připraveného gólmana Nikita Točickij.
    25:47 Justin DANFORTH - 1:1
     
    25:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se Moskevské oblasti podařilo vyrovnat! JUSTIN DANFORTH si vzal kotouč a kličkou se zbavil soupeře. Následně si černou gumu hodil na bekhend, kterým prostřelil hostujícího brankáře. Tohle byla povedená individuální akce kanadského útočníka – 1:1. Asistence: Ilja Ježov.
     
    25:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., nedovolené bránění).
    23:58 Nikita TOČICKIJ - 0:1
     
    23:58
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo jde zaslouženě do vedení! Z pravého kruhu vystřelil Jurij Alexandrov, jehož snažení vyrazil Ilja Ježov před sebe. NIKITA TOČICKIJ se dostal k dorážkám, nejprve trefil gólmana a následně zamířil přesně pod břevno a rozsvítil červené světlo za brankou Moskevské oblasti. Asistence: Jurij Alexandrov a Sergej Šmeljov.
     
    22:16
    Od pravého mantinelu až před branku se nacpal Amir Garajev, který vystřelil po ledě, avšak jeho snažení zastavil Ilja Ježov. Ve stejný moment jako při střele ale vletěl do útočníka Jurij Pautov, který soupeře poslal do branky. Branková konstrukce je posunuta a povolání jsou ledaři.
     
    17:14
    Mezi kruhy si najel Igor Ruděnkov, který okamžitě zakončil, avšak z dobré pozice minul. Ilja Ježov měl obrovské štěstí, protože tohle bylo opravdu nebezpečné.
     
    13:54
    Ihned po vhazování přišla přihrávka do předbrankového prostoru, kam si najížděl Justin Danforth. Kanadský hokejista nastavil hůl a těsně minul branku.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., podrážení).
     
    10:02
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Mattias Tedenby – 2 min., vražení na hrazení).

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 26. Danforth (I. Ježov), 34. Danforth (Hultström, Tedenby) – 24. Točickij (J. Alexandrov, Šmeľov), 31. Kolgotin (Rundblad, N. Kvartalnov), 46. Kolgotin (Šmeľov, Rundblad), 53. Rundblad (Točickij), 60. Šmeľov


    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Todykov) – Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov, Katičev, Pylenkov – A. Sjomin (C), Danforth, Daugavinš – Mojsejev, Dergačov, Tedenby – Laričev, V. Popov, Grebenščikov – Arťuchin (A), Malychin, Ivanjuženkov – Bardakov.
    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Pogorišný, Miromanov, Soljannikov, J. Alexandrov (C), Rundblad, Batyršin, Sedov, Miščenko – Šmeľov, Točickij (A), Strömwall – Rudenkov (A), Rubcov, Karjalainen – A. Galimov, Garajev, Ogirčuk – Kolgotin, N. Kvartalnov, Michajlov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Morozov – Stroganov, Černyšjov

    Diváci: bez diváků