Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
HK Soči
cz Piatok 23.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Sergej ŠMELJOV - 2:5
     
    59:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Moskevská oblast začala kombinovat v útočném pásmu, a tak z branky na střídačku vystartoval Ilja Ježov. Jeden z domácích hráčů dlouho váhal, a tak jej o puk připravil SERGEJ ŠMELJOV, který černou gumu dobruslil ve středním pásmu a dovezl ji až za brankovou čáru. Bez asistence.
    52:08 David RUNDBLAD - 2:4
     
    52:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je dost možná rozhodnuto, Soči proměnilo také dvojnásobnou početní výhodu a uniká do dvoubrankového vedení! Kotouč od zadního mantinelu mířil mezi kruhy, odkud DAVID RUNDBLAD zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: Nikita Točickij.
    45:59 Dmitrij KOLGOTIN - 2:3
     
    45:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dlouho byla kombinace Soči kostrbatá, avšak i hostující celek se dočkal proměněné početní výhody a znovu vede! Sergej Šmeljov z pravého kruhu naznačil střelu, ale mezi kruhy našel nastavenou hůl DMITRIJE KOLGOTINA, který se stal autorem trefy. Asistence: Sergej Šmeljov a David Rundblad.
    33:56 Justin DANFORTH - 2:2
     
    33:56
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Moskevská oblast znovu využívá početní výhodu a dorovnává skóre zápasu! Od modré čáry se napřáhl Linus Hultström, jehož pokus byl zastaven. Odražený kotouč našel JUSTIN DANFORTH, který byl zády k brance, avšak bekhendem zamířil přesně – 2:2. Asistence: Linus Hultström a Mattias Tedenby.
    30:15 Dmitrij KOLGOTIN - 1:2
     
    30:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tlak hostujícího mužstva rostl a Soči se dočkalo další branky, která jej poslala znovu do vedení! Přihrávka Rundblada měl oči a mířil přes střed na zadní tyč, kde se nacházel osamocený DMITRIJ KOLGOTIN, jenž trefil odkrytou bránu. Ilja Ježov sice lvím skokem dělal co mohl, ovšem tohle už zastavit nemohl. Asistence: David Rundblad a Nikita Kvartalnov.
    25:47 Justin DANFORTH - 1:1
     
    25:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se Moskevské oblasti podařilo vyrovnat! JUSTIN DANFORTH si vzal kotouč a kličkou se zbavil soupeře. Následně si černou gumu hodil na bekhend, kterým prostřelil hostujícího brankáře. Tohle byla povedená individuální akce kanadského útočníka – 1:1. Asistence: Ilja Ježov.
    23:58 Nikita TOČICKIJ - 0:1
     
    23:58
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo jde zaslouženě do vedení! Z pravého kruhu vystřelil Jurij Alexandrov, jehož snažení vyrazil Ilja Ježov před sebe. NIKITA TOČICKIJ se dostal k dorážkám, nejprve trefil gólmana a následně zamířil přesně pod břevno a rozsvítil červené světlo za brankou Moskevské oblasti. Asistence: Jurij Alexandrov a Sergej Šmeljov.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 26. Danforth (I. Ježov), 34. Danforth (Hultström, Tedenby) – 24. Točickij (J. Alexandrov, Šmeľov), 31. Kolgotin (Rundblad, N. Kvartalnov), 46. Kolgotin (Šmeľov, Rundblad), 53. Rundblad (Točickij), 60. Šmeľov


    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Todykov) – Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov, Katičev, Pylenkov – A. Sjomin (C), Danforth, Daugavinš – Mojsejev, Dergačov, Tedenby – Laričev, V. Popov, Grebenščikov – Arťuchin (A), Malychin, Ivanjuženkov – Bardakov.
    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Pogorišný, Miromanov, Soljannikov, J. Alexandrov (C), Rundblad, Batyršin, Sedov, Miščenko – Šmeľov, Točickij (A), Strömwall – Rudenkov (A), Rubcov, Karjalainen – A. Galimov, Garajev, Ogirčuk – Kolgotin, N. Kvartalnov, Michajlov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Morozov – Stroganov, Černyšjov

    Diváci: bez diváků