Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
HK Soči
cz Piatok 23.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Soči zastavilo sérii šesti porážek, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (20:55:20)
     
    Do střetnutí nezasáhl žádný český ani slovenský hráč, jelikož Jakub Jeřábek je na listině zraněných hráčů.
     
    Dnešní výsledek byl pro obě mužstva spravedlivý. Soči dnes podalo výborný výkon a kráčelo za vítězstvím, které dotáhlo do správného konce. Hostující celek tak zastavil sérii šesti porážek a může se po dlouhé době radovat. Naopak Moskevská oblast tahala za kratší konec provazu a dokázala se prosadit jen v početních výhodách.

    Střely na branku: 16:34.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:8.
     
    Konec zápasu.
    59:20 Sergej ŠMELJOV - 2:5
     
    59:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Moskevská oblast začala kombinovat v útočném pásmu, a tak z branky na střídačku vystartoval Ilja Ježov. Jeden z domácích hráčů dlouho váhal, a tak jej o puk připravil SERGEJ ŠMELJOV, který černou gumu dobruslil ve středním pásmu a dovezl ji až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    58:14
    Soči zavezlo kotouč do útočného pásma, kde jej zašláplo v rohu kluziště. Moskevské oblasti chvíli trvalo, než černou gumu získala.
     
    57:33
    Hostující mužstvo se už nikam nežene, znovu zastavilo přihrávku po mantinelu a následně posunulo černou gumu do bezpečné zóny.
     
    56:36
    Až kolem obránce se vedle branky proháčkoval Mattias Tedenby, který byl už moc z úhlu. Na zakončení si tak smlsnul Maxim Treťjak, který dnes podává výborný výkon.
     
    55:59
    Zakončením se nejprve prezentoval Ivan Laričev a následně také Svjatoslav Grebenščikov. Druhý jmenovaný jen těsně branku přestřelil, tohle Viťaz může hodně mrzet.
     
    55:19
    Pro domácí celek už čas ubývá hodně rychle a navíc se nemůže usadit před brankou soupeře. Uvidíme, jak dopadne další akce.
     
    54:44
    Soči se nacházelo v těžké pozici, a tak raději vyhodilo přes všechny čáry. Pro zakázané uvolnění se bude vhazovat před hostujícím gólmanem.
     
    53:36
    Hostující mužstvo mohlo přidat další gól, jenomže přesilová hra už se blíží ke svému konci. Viťaz čeká velmi těžký zbytek zápasu.
    52:08 David RUNDBLAD - 2:4
     
    52:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je dost možná rozhodnuto, Soči proměnilo také dvojnásobnou početní výhodu a uniká do dvoubrankového vedení! Kotouč od zadního mantinelu mířil mezi kruhy, odkud DAVID RUNDBLAD zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: Nikita Točickij.
     
    51:52
    Možná sledujeme rozhodující moment zápasu, Soči totiž hraje ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    51:48
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Děrgačov – 2 min., nesportovní chování).
     
    51:29
    Z modré čáry letěla přihrávka na levou stranu, kde se volejem prezentoval Malte Strömwall. Ilja Ježov se znovu přesunul a kotouč zastavil hrudí.
     
    Střely na branku: 14:29.
     
    51:19
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Daniil Pylenkov – 2 min., hákování).
     
    50:59
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Ivan Laričev a o dorážku z bezprostřední blízkosti se postaral Svjatoslav Grebenščikov. Maxim Treťjak byl proti oběma pokusům připravený a drží Soči ve vedení.
     
    50:08
    Z modré čáry blíže k brance sjížděl Linus Hultström, který udělal kličku prvnímu soupeři, jenomže na druhého už si nepřišel.
     
    49:18
    Po inkasované brance se Moskevská oblast zlepšila a najednou je domácích hráčů plné kluziště. Viťaz zlepšil především pohyb, čímž dělá soupeři obrovské problémy.
     
    48:49
    Zakončením z jedné se na pravé straně ukázal Ivan Laričev, jehož pokus byl nepřesný. Po chvíli vystřelil i Vitalij Popov, avšak Maxim Treťjak byl znovu úspěšný.
     
    48:09
    Od modré čáry vystřelil Linus Hultström, jehož pokus byl nepřesný. Následně se o kotouč bojovalo u hrazení, kde bylo Soči úspěšnější.
     
    47:30
    Individuální akcí se prezentoval Justin Danforth, který projel přes celé kluziště až do útočného pásma. Ovšem jeden ze spoluhráčů se neudržel v neutrální zóně, a tak je z toho jen ofsajd.
    45:59 Dmitrij KOLGOTIN - 2:3
     
    45:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dlouho byla kombinace Soči kostrbatá, avšak i hostující celek se dočkal proměněné početní výhody a znovu vede! Sergej Šmeljov z pravého kruhu naznačil střelu, ale mezi kruhy našel nastavenou hůl DMITRIJE KOLGOTINA, který se stal autorem trefy. Asistence: Sergej Šmeljov a David Rundblad.
     
    Střely na branku: 10:27.
     
    45:29
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., držení).
     
    44:40
    Domácí Jegor Voronkov se schoval za vlastní branku a počkal, až jeho spoluhráči vystřídají. Viťaz se pak vydal do akce, která skončila v neutrální zóně.
     
    43:47
    Vitalij Popov přihrával na osu hrací plochy, kde byl najetý Svjatoslav Grebenščikov, jenž byl při přebírání puku postrčen a vyveden z koncentrace.
     
    43:26
    Stav zápasu je stále vyrovnaný a nás tak čeká napínavá koncovka. Uvidíme, zda Soči přeruší sérii nezdarů nebo Moskevská oblast potvrdí roli favorita.
     
    42:38
    Alexandr Sjomin se vytočil vedle branky, odkud chtěl přihrávat na zadní tyč. Ovšem přihrávka byla přizvednutá, a tak k adresátovi nedošla.
     
    41:06
    A znovu Igor Ruděnkov, který přihrával před branku, kde číhal Dmitrij Kolgotin. Celou situaci přečetl Ilja Ježov, který kotouč zastavil a hru přerušil.
     
    40:53
    Igor Ruděnkov vystřelil přes Igora Golovkova, jeho pokus z pravého kruhu pro vhazování skončil v brankářově lapačce. Ilja Ježov drží Viťaz ve hře o vítězství.
     
    40:25
    Malte Strömwall si nevedl puk od mantinelu na střed, odkud přes obránce vystřelil. Zakončení bylo nepřesné a kotouč proletěl vedle levé tyče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání mezi Moskevskou oblastí a Soči, se hraje bez diváků!
     
    Soči ve druhé periodě bylo lepším celkem, ale doplatilo na svou nedisciplinovanost. Zatímco Moskevská oblast využila dvě přesilové hry, tak hostující mužstvo se v nich neprosadilo. Jinak ale Soči bylo velmi nebezpečné a zaslouženě dvakrát vedlo, ovšem po čtyřiceti minutách je průběžný stav zápasu 2:2.

    Střely na branku: 10:26.
    Střely na branku ve druhé třetině: 5:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:57
    Modrou čáru individuálně přejel Oleg Pogorišnyj, jehož pokus přes obránce byl nepřesný. Soči hraje ve druhé třetině velmi dobře, alespoň směrem dopředu ano.
     
    38:04
    Další pěkná akce hostujícího celku, přihrávkou přes střed se prezentoval German Rubcov, který našel spoluhráče. Igor Ruděnkov z levého kruhu okamžitě vystřelil, jenomže zakončení bylo sražené do ochranné sítě.
     
    37:17
    Tentokrát David Rundblad přihrál na levou stranu, odkud se napřáhl Malte Strömwall. Jeho bomba mířila mezi tři tyče, avšak Ilja Ježov se stihl přesunout a puk zastavit.
     
    36:27
    V přesilové hře pálil od modré čáry David Rundblad, na jehož pokus si Ilja Ježov sáhl lapačkou. Kotouč pak proletěl kolem brankové konstrukce a zastavil se o zadní hrazení.
     
    36:06
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Sjomin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:45
    Soči jelo do přečíslení a chtělo celou situaci vyšperkovat přihrávkou přes obránce. A právě hokejka posledního hráče Viťazu celou situaci překazila.
     
    35:07
    Další nahození od modré čáry zastavila domácí obrana, hráči v červených dresech znovu jen posunuli hru do středního pásma.
    33:56 Justin DANFORTH - 2:2
     
    33:56
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Moskevská oblast znovu využívá početní výhodu a dorovnává skóre zápasu! Od modré čáry se napřáhl Linus Hultström, jehož pokus byl zastaven. Odražený kotouč našel JUSTIN DANFORTH, který byl zády k brance, avšak bekhendem zamířil přesně – 2:2. Asistence: Linus Hultström a Mattias Tedenby.
     
    33:09
    O černou gumu se bojovalo u hrazení, kde byl Mattias Tedenby poslán na ledovou plochu a puk zůstal pod ním. Rozhodčí přesunuli hru do středního pásma.
     
    Střely na branku: 8:22.
     
    32:48
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Michajlov – 2 min., podrážení).
     
    32:31
    Soči táhlo další akci po pravé straně, ale přihrávka na modrou čáru byla tečována a černá guma opustila útočnou třetinu.
     
    31:30
    Moskevská oblast vyslala těžkou přihrávku na modrou čáru, kde měl obrovské potíže se zpracováním Igor Golovkov. Celou situaci zvládl a ještě puk nahodil po prknech za branku.
    30:15 Dmitrij KOLGOTIN - 1:2
     
    30:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tlak hostujícího mužstva rostl a Soči se dočkalo další branky, která jej poslala znovu do vedení! Přihrávka Rundblada měl oči a mířil přes střed na zadní tyč, kde se nacházel osamocený DMITRIJ KOLGOTIN, jenž trefil odkrytou bránu. Ilja Ježov sice lvím skokem dělal co mohl, ovšem tohle už zastavit nemohl. Asistence: David Rundblad a Nikita Kvartalnov.
     
    30:05
    Soči je ve druhé třetině jasně lepší, aktuálně vyhrálo vhazování a donutilo domácího brankáře k zákroku. Od modré čáry totiž tahem vypálil David Rundblad.
     
    29:59
    Před domácí brankou vznikla pořádná mela, ale Ilja Ježov svou branku uhájil. Na brankáře zle dotírali Oleg Pogorišnyj a Amir Garajev.
     
    29:19
    Už to vypadlo, že Svjatoslav Grebenščikov pojede sám na branku, ale kotouč mu byl vypíchnut. Následně se stejnému hráči nepodařilo přesně přihrát.
     
    28:28
    Soči se v útočné třetině rozestavilo jakoby hrálo přesilovou hru. Ovšem přihrávka přes osu byla zachycena a Moskevská oblast následně vyhodilo do neutrální zóny.
     
    27:58
    Odražený kotouč mířil do pravého kruhu, kde se nacházel Sergej Šmeljov, který sice rychle zakončil, ale těsně minul. Puk se odrazil na druhou stranu, odkud pálil do připraveného gólmana Nikita Točickij.
     
    27:37
    Hostující celek znovu hrozil, když se střelou po ledě prezentoval Dmitrij Kolgotin. Ovšem ten mířil pouze doprostřed branky, kde byl přichystaný Ilja Ježov.
     
    Střely na branku: 7:17.
     
    27:10
    Všechno přichystáno měl Daniil Ogirčuk, který chtěl vystřelit přes obránce, jenomže jej trefil. Soči muselo rychle spěchat zpátky do středního pásma.
    25:47 Justin DANFORTH - 1:1
     
    25:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se Moskevské oblasti podařilo vyrovnat! JUSTIN DANFORTH si vzal kotouč a kličkou se zbavil soupeře. Následně si černou gumu hodil na bekhend, kterým prostřelil hostujícího brankáře. Tohle byla povedená individuální akce kanadského útočníka – 1:1. Asistence: Ilja Ježov.
     
    25:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:50
    Hostující mužstvo je posilněno brankou, která mu vlila do žil ještě více pozitivní energie. Sledujeme další kombinaci Soči v útočném pásmu.
    23:58 Nikita TOČICKIJ - 0:1
     
    23:58
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo jde zaslouženě do vedení! Z pravého kruhu vystřelil Jurij Alexandrov, jehož snažení vyrazil Ilja Ježov před sebe. NIKITA TOČICKIJ se dostal k dorážkám, nejprve trefil gólmana a následně zamířil přesně pod břevno a rozsvítil červené světlo za brankou Moskevské oblasti. Asistence: Jurij Alexandrov a Sergej Šmeljov.
     
    23:38
    Kaspars Daugavinš objel branku a přihrával mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný Justin Danforth, jenž netrefil černou gumu.
     
    22:55
    Ve hře je stále spousta nepřesností, ani jeden z týmů moc dlouho nekombinuje. Moskevská oblast získala kotouč, který poslala až k hostujícímu brankáři.
     
    22:16
    Od pravého mantinelu až před branku se nacpal Amir Garajev, který vystřelil po ledě, avšak jeho snažení zastavil Ilja Ježov. Ve stejný moment jako při střele ale vletěl do útočníka Jurij Pautov, který soupeře poslal do branky. Branková konstrukce je posunuta a povolání jsou ledaři.
     
    21:20
    Danila Mojsejev se pokusil obkroužit branku a zasunout černou gumu k tyči. Maxim Treťjak byl na tuto variantu připraven a v pohodě zasáhl, o zbytek se postarali obránci.
     
    20:45
    Domácí celek byl v útočném pásmu, ale zmohl se jen na nahození po prknech. Soči kotouč zachytilo a vyhodilo jej do neutrální zóny.
     
    20:10
    Pokračujeme prostřední dvacetiminutovkou, která je rychle přerušená. Moskevská oblast totiž nepřesně rozehrála a je odpískán icing.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní část zápasu byla spíše oťukávací a nebo jinak, potvrzuje se, že proti sobě nastoupily celky, které nejsou v pohodě. Oba soupeři si připsali pouze po jedné velké šanci, a tak je stav zápasu stále bezbrankový. Hostující Soči bylo mírně lepším celkem, ale jinak se hraje bitva o každá kousek ledové plochy. Doufejme, že ve druhé třetině získá duel daleko lepší úroveň.

    Střely na branku: 5:10.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    Pokrytý obráncem byl na ose Igor Ruděnkov, na něhož přesto mířila přihrávka. Jeho zakončení muselo být hodně rychlé, a tak postrádalo přenos.
     
    18:20
    Blížíme se ke konci první části hry. Moskevská oblast nahodila kotouč od levého mantinelu, avšak Maxim Treťjak byl u první tyče připraven.
     
    17:14
    Mezi kruhy si najel Igor Ruděnkov, který okamžitě zakončil, avšak z dobré pozice minul. Ilja Ježov měl obrovské štěstí, protože tohle bylo opravdu nebezpečné.
     
    16:33
    Ansel Galimov najížděl za obranu domácího celku, avšak přihrávka byla nepřesná. Vypadalo to, že Ilja Ježov rozehraje, ale útočník na něj zle dotíral, a tak hru přerušil.
     
    16:04
    Ani Viťaz početní výhodu nevyužil a hraje se znovu v plném počtu. Také hostující celek se po chvíli vystavil do ofsajdové pasti.
     
    15:20
    Moskevská oblast se vydala do akce, ale zastavil ji přechod přes modrou čáru. Pro ofsajd byla hra vykázaná do neutrální zóny.
     
    14:47
    Z pravé strany chtěl vystřelit Mattias Tedenby, kterému sjel kotouč z čepele hole. Následně se puku zmocnilo Soči, které vyhodilo přes všechny čáry.
     
    13:54
    Ihned po vhazování přišla přihrávka do předbrankového prostoru, kam si najížděl Justin Danforth. Kanadský hokejista nastavil hůl a těsně minul branku.
     
    Střely na branku: 4:7.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., podrážení).
     
    13:16
    Ivan Miščenko poslal nebezpečnou přihrávku před vlastní branku, kde měl pak plné ruce práce Nikita Sedov. Soči tuto situaci přežilo bez ztráty kytičky.
     
    12:08
    Hostující tým nevyužil první početní výhody a dokonce ani nevystřelil na branku. Moskevská oblast dobře bránila a stav je stále bezbrankový.
     
    11:04
    Minuta v početní výhodě je pryč a Soči se ještě pořádně nedostalo před branku Moskevské oblasti. Domácí velmi dobře brání obrannou modrou čáru.
     
    10:28
    Hostující celek bude moci jako první skórovat a má k tomu skvělou příležitost. Ovšem zatím se nedokáže usadit v útočném pásmu.
     
    10:02
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Mattias Tedenby – 2 min., vražení na hrazení).
     
    09:30
    Polovina úvodní dvacetiminutovky už je za námi a stále čekáme na nějakou větší šanci. Daniil Pylenkov přihrál před branku, kde se pohyboval Danila Mojsejev, který zamířil jen do gólmana.
     
    08:39
    Hostující mužstvo vyhrálo vhazování a okamžitě vystřelil Oleg Pogorišnyj, jehož pokus zastavil znovu pozorný domácí maskovaný muž.
     
    08:16
    Nahození z neutrální zóny vyklepal Maxim Treťjak rychle z lapačky a rozehrál. Soči hned otočilo hru a vystřelilo z levé strany, také Ilja Ježov byl pozorný.
     
    07:27
    Jevgenij Arťuchin zavezl puk do třetiny a následně ho Moskevská oblast točila po mantinelu. Zpoza branky se snažil přihrát Fjodor Malychin, jenže kotouč mu sjel a opustil pásmo.
     
    06:14
    I po reklamní přestávce se Soči usadilo v útočné třetině. Na branku domácího celku byl vyslán pokus od mantinelu, který Ilja Ježov vyrazil do bezpečí.
     
    Střely na branku: 1:4.
     
    05:52
    Soči rychle přejelo přes neutrální zónu a za modrou čárou si puk přebral Nikita Točickij, který vystřelil přes obránce. Ilja Ježov vykoukl a zakončení viděl, a tak černou gumu schoval do výstroje.
     
    04:45
    Nepřesným pokusem se prezentoval Jevgenij Katičev. Kotouč se pak ocitl mezi kruhy, kde operoval Vitalij Popov, který nejprve trefil soupeře a následně zasáhl také Maxim Treťjak.
     
    04:25
    V útočném pásmu poslal přihrávku přes střed Daniil Ogirčuk, avšak spoluhráč kotouč nezpracoval. Moskevská oblast se vydalo do protiútoku, jenže jej zastavil ofsajd.
     
    03:35
    Sledujeme boj o každý kousek ledu, hostující celek poslal nepřesnou přihrávku, která ho vyhnala až za vlastní bránu.
     
    02:55
    Z pravé strany vystřelil Justin Danforth, jehož pokus skončil pod lapačkou brankáře. Hra se přerušila a vhazovat se bude před brankou Soči.
     
    02:20
    Úvodní minuty nabídly hodně nepřesností, Moskevská oblast znovu použila nahození za soupeřovu branku. Oba celky znovu pouštějí do hry čerstvé síly.
     
    01:41
    Igor Golovkov se schoval za branku, kde čekal až mu spoluhráči vystřídají. Následně se domácí dostali do pásma, ale zastavila je další nepřesnost.
     
    00:54
    Hostující celek kombinoval v útočném pásmu, avšak přihrávku zachytil Kaspars Daugavinš. Viťaz se vydal do akce, ale přišlo znovu pouze nahození za branku.
     
    00:10
    Úvodní vhazování bylo hozeno, Moskevská oblast jej vyhrála a mohla přijít s úvodní akcí. Ovšem nahození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou už na hrací ploše a hráči se srovnali na modrých čarách, aby vyslechli hymnu Ruska. Poté už vše bude směřovat k úvodnímu vhazování. Pohodlně se usaďte a pojďte se bavit hokejem.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov, Katičev, Pylenkov – A. Sjomin (C), Danforth, Daugavinš – Mojsejev, Děrgačov, Tedenby – Laričev, V. Popov, Grebenščikov – Arťuchin (A), Malychin, Ivanjuženkov – Bardakov.

    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Pogorišnyj, Miromanov, Soljannikov, J. Alexandrov (C), Rundblad, Batyršin, Sedov, Miščenko – Šmeljov, Točickij (A), Strömwall – Ruděnkov (A), Rubcov, Karjalainen – A. Galimov, Garajev, Ogirčuk – Kolgotin, N. Kvartalnov, Michajlov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Morozov – Stroganov, Černyšjov.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který začne zhruba za třicet minut. Pojďme se podívat na sestavy obou soupeřů, které si do pár minut představíme.
     
    Československá stopa:

    Jakub Jeřábek (VTZ) 9 odehraných zápasů, 1 bod (0+1), aktuálně zraněný
     
    Nejproduktivnější hráči týmů:

    HC Viťaz Moskevská oblas

    Justin Danforth 17 bodů (7+10)
    Kaspars Daugavinš 16 bodů (6+10)
    Mattias Tedenby 14 bodů (5+9)

    HK Soči

    Daniil Miromanov 11 bodů (2+11)
    Sergej Šmeljov 9 bodů (3+6)
    Malte Stromwall 7 bodů (3+4)
     
    V dnešním duelu půjde o souboj tabulkový sousedů ze Západní konference, kteří se zatím nacházejí za branami postupujících do vyřazovacích bojů. Lépe je na tom Moskevská oblast, která v sedmnácti duelech posbírala sedmnáct bodů, což ji řadí na deváté místo. Aktuálně je Viťaz pouhý bod za osmým Spartakem. V poslední době jsou ale výsledky domácího mužstva jako na houpačce – výhra totiž střídá prohru, a tak musí Moskevská oblast dotahovat bodové manko. Ještě hůře je na tom Soči, které posledních šest střetnutí prohrálo. Hostující celek má na svém kontě pouhých deset bodů, což stačí na desátou příčku. Soči především trápí hra dopředu, jelikož vsítilo pouhých devětadvacet branek, což je po lotyšské Rize druhý nejmenší počet v konferenci.

    Poslední zápasy Viťazu:

    Viťaz – Ufa 4:3
    Petrohrad – Viťaz 5:1
    Viťaz – Jekatěrinburg 3:4

    Poslední zápasy Soči:

    Čerepovec – Soči 2:0
    Soči – Ufa 0:2
    Soči – Chabarovsk 3:4 po nájezdech
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u dalšího zápasu KHL, v němž se představí HC Viťaz Moskevská oblast a HK Soči. Utkání začne v 18 hodin 30 minut a mírným favoritem zápasu bude domácí mužstvo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 26. Danforth (I. Ježov), 34. Danforth (Hultström, Tedenby) – 24. Točickij (J. Alexandrov, Šmeľov), 31. Kolgotin (Rundblad, N. Kvartalnov), 46. Kolgotin (Šmeľov, Rundblad), 53. Rundblad (Točickij), 60. Šmeľov


    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Todykov) – Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov, Katičev, Pylenkov – A. Sjomin (C), Danforth, Daugavinš – Mojsejev, Dergačov, Tedenby – Laričev, V. Popov, Grebenščikov – Arťuchin (A), Malychin, Ivanjuženkov – Bardakov.
    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Pogorišný, Miromanov, Soljannikov, J. Alexandrov (C), Rundblad, Batyršin, Sedov, Miščenko – Šmeľov, Točickij (A), Strömwall – Rudenkov (A), Rubcov, Karjalainen – A. Galimov, Garajev, Ogirčuk – Kolgotin, N. Kvartalnov, Michajlov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Morozov – Stroganov, Černyšjov

    Diváci: bez diváků