Turín – Bergamo 2:4 (kon.) | Cagliari – Lazio 0:2 (kon.) | Sampdoria – Benevento 2:3 (kon.)
Inter – Fiorentina 4:3 (kon.)
koniec
Inter Miláno
4:3 (1:1)
ACF Fiorentina
cz Sobota 26.09.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Danilo D'AMBROSIO - 4:3
     
    89
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru neskutečně obracejí vývoj zápasu! Po rohu nakrátko se dostal k balónu Alexis Sánchez. Ten odcentroval téměř od brankové čáry na zadní tyč, kde DANILO D'AMBROSIO přetlačil bránícího Vlahoviće a hlavou poslal míč do sítě.
    87. Romelu LUKAKU - 3:3
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí se radovali z vyrovnání, ale poté to chvíli vypadalo, že gól platit nebude! Alexis Sánchez poslal míč na pravou stranu šestnáctky, kam si naběhl Achraf Hakimí. Ten našel z první ROMELUA LUKAKA, který se nemýlil, ovšem pomezní mával Hakimího ofsajd. Po chvilce dohadů však gól platí – 3:3.
    63. Federico CHIESA - 2:3
     
    63
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Z bleskového kontru ale udeřili hosté! Zase u toho byl nestárnoucí Franck Ribéry, který si s míčem seběhl na střed hřiště a kolmou přihrávkou poslal do úniku FEDERICA CHIESU. Ten balón dloubl kolem pravé ruky padajícího Handanoviče do sítě a Fialky vedou 3:2.
    57. Gaetano CASTROVILLI - 2:2
     
    57
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté nečekali na vyrovnání dlouho! Přihrávku na levé křídlo obdržel Franck Ribéry, který je i v sedmatřiceti letech stále dostatečně dravý pro moderní fotbal. Míč tak dotáhl až do pokutového území, kde ho přenechal z druhé vlny nabíhajícímu GAETANOVI CASTROVILLIMU a ten zamířil po zemi ke vzdálenější tyči Handanovičovy brány – 2:2.
    52. Federico CECCHERINI - 2:1
     
    52
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre utkání! Lautaro Martínez dokázal ustát souboj se Sufjánem Amrabatem, respektive po něm okamžitě vstát a pokračovat v běhu. Přes marockého fotbalistu se dostal až do pokutového území, z levé strany balón napálil na bránu a bránící FEDERICO CECCHERINI míč nešťastně tečoval mimo dosah brankáře Fiorentiny. Ceccherini je tedy označen za autora vlastního gólu – 2:1.
    45+2. Lautaro MARTÍNEZ - 1:1
     
    45+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají gólem do šaten! Vypadalo to, že by Fiorentina mohla dohrát poločas s míčem na kopačkách, jenže přišla ztráta a rychlý kontr Interu. Na jeho konci předal Nicoló Barella balón LAUTAROVI MARTÍNEZOVI, který si ho na hranici šestnáctky srovnal na pravačku a ranou ke vzdálenější tyči nedal brankáři Drągowskému šanci – 1:1.
    3. Giacomo BONAVENTURA - 0:1
     
    3
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté šokují Inter rychlým gólem! Po centru Francka Ribéryho z pravé strany obránci Interu zazmatkovali a propustili míč za sebe, kde se k němu dostal Christian Kouamé. Ten už byl sám před Handanovićem, ale ještě balón posunul na GIACOMA BONAVENTURU, který měl před sebou už jen prázdnou bránu. Domácí reklamovali ofsajd, ovšem vše proběhlo podle pravidel.

    Martin Augustin

    Góly: 45+2. Lautaro Martínez (Barella), 52. Ceccherini (vla.), 87. R. Lukaku (Hakimí), 89. D'Ambrosio (Alexis Sánchez) – 3. Bonaventura (Kouamé), 57. Castrovilli (Ribéry), 63. Chiesa (Ribéry)

    Karty:   7. Barella (INM) – 32. Ceccherini (FIO)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:10.
    Inter Miláno: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Bastoni, Kolarov – Perišić (78. Alexis Sánchez), Barella (75. Nainggolan), Brozović (75. Arturo Vidal), Eriksen (64. Sensi), Young (65. Hakimí) – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: I. Radu – Pirola, Gagliardini, Alexis Sánchez, Hakimí, Arturo Vidal, Škriniar, Ranocchia, Nainggolan, Sensi, Dalbert, Pinamonti.

    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Ceccherini, M. Cáceres – Chiesa, Bonaventura (61. Valero), S. Amrabat, Castrovilli, Biraghi – Ribéry (C) (83. Cutrone), Kouamé (61. Vlahović).
    Náhradníci: Terracciano – Lirola, Cutrone, Saponara, Duncan, Igor, Montiel, Dalle Mura, Venuti, Valero, Vlahović, Pezzella.

    Rozhodca: Calvarese – Fiorito, Liberti