Alavés – Getafe 0:0 (kon.) | Valencia – Huesca 1:1 (kon.) | Elche – Sociedad 0:3 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 2:3 (kon.)
koniec
Real Betis
2:3 (2:1)
Real Madrid
Sobota 26.09.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Real Betis – Real Madrid CF. Stretnutie 3. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.
     


    Real Betis

    Betis v minulej sezóne výrazne zaostal za očakávaniami a nakoniec sa čiastočne namočil i do boja o záchranu. Na konci sezóny bol na 15. mieste s päťbodovým náskokom pred 18. Leganés. Klub sa cez leto skôr oslaboval, keď tím opustili hráči ako Zouhair Feddal (do Sportingu Lisabon) či Javi García (do Boavisty Porto). Hlavnou zmenou bol ale príchod skúseného trénera Manuela Pellegriniho, ktorý začal so svojím tímom novú sezónu skvele. Betis vyhral prvé dva zápasy nového ročníka – vonku nad Alavésom 1:0 a doma nad Valladolidom 2:0.
     


    Real Madrid CF

    Madridčania získali v minulej sezóne španielskej LaLigy titul s päťbodovým náskokom pred druhou Barcelonou. Klub sa cez leto zbavoval hráčov, ktorí boli zväčša na hosťovaniach v iných tímoch. Do Interu Miláno pustil Ašrafa Hakimího (ktorý hosťoval v Borussii Dortmund), do Evertonu zadarmo Jamesa Rodrígueza, a do Tottenhamu Sergia Reguilóna a hlavne Garetha Balea, ktorý dlhodobo dával najavo svoju nespokojnosť v klube. Real Madrid vstúpil do ligovej sezóny kvôli účasti vo vyraďovacej fáze Ligy majstrov až v druhom kole, v ktorom remizoval s Realom Sociedad 0:0.
     


    Vzájomné zápasy

    Realu Madrid sa proti Betisu v predošlých sezónach veľmi darilo a v období september 2008 – január 2019 prehral s Betisom len dvakrát. Nasledujúce tri zápasy však Betis poraziť nedokázal, pričom dvakrát s ním prehral a raz remizoval. V minulej sezóne sa v Madride zrodila remíza 0:0 a v odvete vyhral doma Betis 2:1.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    18.2.2018: Betis – Real Madrid 3:5
    13.1.2019: Betis – Real Madrid 1:2
    19.5.2019: Real Madrid – Betis 0:2
    2.11.2019: Real Madrid – Betis 0:0
    8.3.2020: Betis – Real Madrid 2:1
     
    Tento zápas sa, rovnako ako všetky ostatné zápasy tohto kola španielskej LaLigy, bude kvôli nariadeniam v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 hrať bez divákov.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho – Fékir, Joaquín (C), Canales – A. Sanabria.
    Náhradníci: Rebollo – Sidnei, Tello, Montoya, Delgado, Juanmi, Loren, Iglesias, Akouokou, Ruibal, V. Ruiz.

    Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos, Ödegaard – Benzema, Jović.
    Náhradníci: Lunin, Altube – Vinícius Júnior, Isco, Modrić, Odriozola Arzallus, Rodrygo, B. Mayoral, L. Vázquez, Nacho Fernández.

    Rozhodca: Bengoetxea – González, Grijalba.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Betis bude hrať vo svojich tradičných zelenobielych dresoch, Real Madrid v čiernych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorým sa prvý nákop na hrot útoku nevydaril. Po nepresnom výkope brankára Betisu Roblesa sa ale k lopte rýchlo dostať naspäť hostia.
     
    2
    Hostia strelili gól, ten ale neplatí! Mendy pekným centrom za obranu Betisu nakopol loptu na Benzemu, ktorý loptu usmernil k ľavej tyči Roblesovej brány. Asistent rozhodcu hneď ukázal Benzemovi ofsajd, čo potvrdil i videoasistent.
     
    3
    Betis odpovedá svojou postupnou útočnou akciou, ktorá sa zasekla pred šestnástkou Realu Madrid. Emerson si pri narážačke neporozumel s Canalesom a loptu si predkopol príliš ďaleko.
     
    4
    Akcia hostí ale netrvala dlho a domáci sa lopty zmocnili. Fékir sa tlačil do šestnástky Realu Madrid, jeho strelu ale napokon zrazil mimo svojej brány Varane.
     
    5
    Center z rohu domácich na prednú tyč odhlavičkoval Casemiro na ďalší roh Betisu.
     
    6
    S týmto rohom si už madridská obrana poradila a hostia získali odrazenú loptu. S rozohrávkou sa nateraz neponáhľajú a loptu si prihrávajú obrancovia na vlastnej polovici.
     
    7
    Ödegaard krásnym pasom na ľavú stranu vysunul do šestnástky Mendyho, ktorý si zasekol Emersona a z ľavej strany pokutového územia vystrelil do bočnej siete Roblesovej brány.
     
    8
    Domáci mali ešte väčšiu gólovú príležitosť! Canales krásnym centrom zľava našiel medzi stopérmi Realu Madrid úplne voľného Sanabriu, ktorého hlavičku z hranice bránkoviska reflexívne vyrazil rukou gólman hostí Courtois.
     
    9
    Madridčania sa snažia upokojiť hru a loptu si prihrávajú na vlastnej polovici. Domáci na nich čakajú v zoradených obranných líniách na vlastnej polovici.
     
    10
    Lopta sa postupne dostala až k brankárovi Courtoisovi, ktorý ale napriek tlaku napádajúcich domácich hráčov úspešne rozohral. Prechod na polovicu Betisu sa však hosťom nevydaril a o loptu prišli.
     
    12
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie Casemira v strede poľa Emerson (Real Betis).
     
    13
    Hostia sa usadili na polovici domácich, kde rozvíjajú svoju postupnú kombináciu. Tá ale zatiaľ prebieha len v úctivej vzdialenosti od brány Betisu.
     
    14
    Real Madrid dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Benzema si na pravej strane úspešne obhodil Morena a už takmer z bránkovej čiary nacentroval na prednú tyč. Tam predskočil obrancu Mándího FEDERICO VALVERDE, ktorý tečoval v sklze loptu k vzdialenejšej tyči Roblesovej brány.
     
    15
    Už to mohlo byť 2:0 pre Real Madrid! Benzemov center zľava sklepol Bartra pred Jovićom nechtiac priamo na voľného Ramosa, ktorý úplne osamotený z niekoľkých metrov tesne minul odkrytú bránu Betisu.
     
    16
    Ramos sa predviedol tentokrát na opačnej strane, keď odkopol pred nabiehajúcim si Fékirom center z ľavého krídla do autu.
     
    17
    Ödegaardov center z rohu obrana Betisu odvrátila do bezpečia. Po autovom vhadzovaní získali loptu znovu na svoje kopačky hostia.
     
    18
    Hostia úplne prevzali iniciatívu a v posledných minútach sa hrá takmer výhradne pred šestnástkou Betisu. Madridčania si loptu prihrávajú zo strany na stranu a hľadajú medzeru v obrannom postavení Betisu.
     
    19
    Zelenobieli vytlačili dobrým pohybom súpera aspoň na jeho polovicu, o loptu ho ale pripraviť nedokázali. Hostia sa tak po niekoľkých desiatkach sekúnd vrátili na útočnú polovicu.
     
    21
    Fékir po krátkej kombinácii Betisu napriahol k strele spoza šestnástky a prízemným pokusom s prispením Carvajalovho teču tesne minul ľavú tyč Courtoisovej brány.
     
    22
    Betis vyrovnáva hru a svojím postupným útokom sa snaží zatlačiť Real Madrid do obrany.
     
    23
    Joaquín vysunul na pravom krídle za obranu Realu Madrid Canalesa, ktorého center zrazil Varane na rohový kop.
     
    24
    Center z rohového kopu obrana hostí vyriešila, odrazenú loptu však získal Emerson, ktorý vypálil výrazne mimo Courtoisovej brány.
     
    25
    Hostia sa so založením svojho útoku veľmi neponáhľajú. Niekoľko hráčov Realu Madrid si loptu krátkymi prihrávkami posúva na vlastnej polovici.
     
    26
    Brankár Robles vykopol loptu na hrot útoku na Sanabriu, ktorý si telom výborne pokryl loptu a z ľavej strany potom vypálil nebezpečne nad Courtoisovu bránu.
     
    28
    V posledných minútach prevzal iniciatívu Betis, ktorý sa svojím postupným útokom ale presadzuje omnoho ťažšie, ako na opačnej strane hostia. Kombinácia domácich prebieha skôr v blízkosti stredovej čiary ako šestnástky hostí.
     
    29
    Canales si na pravom krídle narazil loptu s Fékirom a potom z prvej nacentroval na zadnú tyč, tam si ale po hrací predmet vybehol pripravený brankár Courtois, ktorý ho bez problémov chytil.
     
    30
    Canales po zisku lopty pripravil prihrávkou na pravú stranu pozíciu na center Joaquínovi, ktorého nákop na Sanabriu odhlavičkoval Carvajal. Odrazenú loptu získali opäť domáci.
     
    31
    Emerson dokázal z pravého krídla nacentrovať cez Mendyho, jeho prízemný center ale v sklze zastavil Carvajal. Loptu však znovu získali domáci, ktorí začínajú dostávať Madridčanov pod tlak.
     
    32
    Joaquínovi sa center sprava vôbec nevydaril a jeho vysoký nákop doletel až na opačnú stranu k Sanabriovi. Ten posunul loptu dozadu a kombinácia Betisu tak môže pokračovať.
     
    33
    Joaquín opäť nacentroval pred bránu „bieleho baletu“, ani teraz mu však nákop nevyšiel a lopta skončila v rukaviciach brankára Courtoisa. Ten loptu hneď vyhodil na spoluhráčov v strede poľa.
     
    34
    Dlho si ju však hostia neužili a bleskurýchlo sa museli vrátiť dozadu. Canales našiel oblúčikom za obranu hostí Fékira, ktorému obranca hosťujúceho tímu odkopol loptu na rohový kop.
     
    35
    Real Betis dal gól!
    Domáci sa dočkali odmeny za svoju aktivitu a zaslúžene vyrovnávajú! Betis rozohral roh na krátko a Canales sa dostal k centru z pravej strany. Pri nábehu na jeho nákop vyskočil AJSA MÁNDÍ vyššie ako Casemiro a prudkou hlavičkou zblízka pod brvno prekonal brankára Courtoisa.
     
    37
    Real Betis dal gól!
    Betis otáča skóre a dostáva sa do vedenia! Fékir posunul z ľavého krídla loptu na nabiehajúceho WILLIAMA CARVALHA, ktorý si ju prvým dotykom spracoval. Druhým potom vystrelil po zemi k bližšej tyči a aj keď si gólman Courtois na loptu siahol, tak ju vyraziť nedokázal.
     
    40
    Žltú kartu za podkopnutie rozbehnutého Benzemu dostáva Guido Rodríguez (Real Betis). Hostia získali priamy kop z pravého krídla.
     
    40
    Ödegaard nacentroval na hranicu bránkoviska, kde sa do zakončenia pretlačil Ramos. Z ťažkej pozície ale nedokázal hlavičku umiestniť a loptu poslal výrazne mimo domácej brány.
     
    41
    Betis sa znovu tlačí dopredu a povzbudený dvomi strelenými gólmi zatláča hostí svojou postupnou kombináciou do obrany.
     
    42
    Žltú kartu za podrazenie Fékira tesne pred pokutovým územím dostáva Dani Carvajal (Real Madrid CF). Betis bude mať priamy kop z ľavého krídla.
     
    43
    Joaquínov center zrazil Benzema na roh. Domácim sa potom rozohrávka rohu vôbec nevydarila a prakticky bez boja odovzdali loptu hosťom.
     
    44
    Kroos krásnym pasom zo stredu poľa našiel v šestnástke Benzemu, ktorý si loptu spracoval hruďou. Svojím zakončením však len trafil zblízka vybiehajúceho brankára domácich Roblesa.
     
    45
    Nadstavený čas sú dve minúty.
     
    45+1
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Luka Modrić.
     
    45+2
    Záver prvého polčasu sa odohráva na polovici Betisu. Mendy zaviezol po ľavej strane loptu k šestnástke, kde sa postupne dostala až na pravú stranu ku Carvajalovi. Jeho center odhlavičkoval Emerson na roh.
     
    45+3
    Pri nábehu na Modrićov center z rohu fauloval v šestnástke Betisu jeden z hráčov Realu Madrid. Tým sa zrejme prvý polčas skončí.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme videli výborný futbal a hlavne tri góly. V jeho prvej polovici bol aktívnejším tímom Real Madrid, ktorý sa dostal do vedenia zásluhou gólu Valverdeho. Hneď potom mal výbornú príležitosť na navýšenie náskoku hostí Ramos, zblízka však minul odkrytú bránu a teraz ho táto zahodená príležitosť určite poriadne mrzí. Postupne totiž prevzali iniciatívu domáci, ktorí napokon svoju aktivitu premenili na dva góly. V krátkom časovom slede sa presadil najprv Mándí a prakticky hneď z ďalšej akcie dostal domácich do vedenia Carvalho. Madridčania tak budú musieť v druhom polčase výrazne pridať smerom dopredu, ak nechcú dnes zo Sevilly odísť bez bodu.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 50 % : 50 %
    Strely na bránu: 4:2
    Strely mimo: 3:3
    Rohy: 6:2
    Ofsajdy: 0:2
    Fauly: 3:6
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:05.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Martin Ödegaard, prichádza Isco.
     
    47
    Betis sa hneď po výkope natlačil na polovicu hostí, do streleckej pozície sa ale domáci kvôli nepresným prihrávkam nedostali.
     
    48
    Real Madrid dal gól!
    Je vyrovnané! Hostia vyrazili do rýchleho protiútoku do otvorenej obrany Betisu. Carvajal z pravej strany nacentroval za obranu domácich a pred nabiehajúcim si Benzemom sa snažil o odkop lopty EMERSON. Namiesto odkopu však loptu zakrútil oblúčikom k vzdialenejšej tyči vlastnej brány.
     
    49
    Gól ešte preskúmava VAR kvôli možnému Benzemovmu ofsajdu.
     
    50
    VAR napokon potvrdil, že Benzema nebol pri nábehu na Carvajalov center v ofsajde a vlastný gól Emersona tak platí.
     
    52
    Benzema si spracoval center z ľavej strany hruďou medzi stopérmi Betisu a z voleja vystrelil. Lopta sa po jeho tvrdej strele odrazila od brvna do zeme tesne za bránkovú čiaru a von, hlavný rozhodca ale gól neuznal kvôli tesnému ofsajdu Benzemu.
     
    53
    Žltú kartu za ostrý sklz do členku protihráča v súboji o loptu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).
     
    55
    Fékir si spracoval loptu pred šestnástkou Realu Madrid, naviedol si ju na ľavačku a zakrútil technickou strelou mimo Courtoisovej brány.
     
    56
    Hrá sa teraz vo veľmi vysokom tempe a zo strany na stranu. Jeden útok strieda druhý a obe obrany musia byť v pohotovosti.
     
    57
    Carvalho peknou prihrávkou na ľavé krídlo našiel voľného Canalesa, ktorému sa však center vôbec nevydaril a loptu nakopol za Courtoisovu bránu.
     
    58
    Jović si nabehol na pravom krídle na pas za obranu Betisu do otvoreného priestoru, veľmi nevydareným centrom ale loptu v podstate prihral domácim. Srb je zrejme najhorším hráčom hostí v tomto zápase a v útoku je prakticky neviditeľný.
     
    59
    Dvojica Mendy – Ramos doslova dotlačila rozbehnutého Fékira na trávnik. Betis získava priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    60
    Obrana hostí si nákop zo štandardky bez problémov postrážila a navyše získala loptu. Dopredu sa ale hostia nedostali, domáci sa totiž bleskurýchlo zoradili v obrannom postavení.
     
    61
    Carvalho sa snažil odhlavičkovať center z krídla, hlavou si ale trochu nešikovne nasmeroval loptu do vlastnej ruky. Hostia sa dožadujú penalty, hlavný rozhodca ale necháva hru pokračovať ďalej.
     
    63
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Joaquín, prichádza Cristian Tello.
     
    64
    Obrana Realu Madrid znovu poriešila center zo štandardky a hostia vyrazili dopredu. Benzema presnou kolmicou za obranu Realu Madrid vysunul do samostatného úniku Jovića, ktorého zrazil na trávnik na hranici šestnástky Betisu Emerson. Jovićovi bol pôvodne odpískaný ofsajd, teraz ale situáciu kvôli prípadnej červenej karte pre domáceho obrancu ešte kontroluje VAR.
     
    65
    Hlavný rozhodca stále konzultuje situáciu s Jovičovým samostatným únikom s videoasistentom a definitívne rozhodnutie stále nepadlo.
     
    67
    Jović napokon nebol v ofsajde, Emerson (Real Betis) teda za svoj faul na rozbehnutého Jovića dostáva ako posledný obranca Betisu červenú kartu.
     
    68
    Loptu si na exekúciu priameho kopu tesne spoza šestnástky postavil Sergio Ramos. Domáci hráči ešte diskutujú s hlavným rozhodcom a protestujú proti červenej karte pre Emersona.
     
    69
    Ramos zakrútil z priameho kopu loptu o pár centimetrov mimo ľavej tyče Roblesovej brány.
     
    69
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Antonio Sanabria, prichádza Martín Montoya.
     
    71
    Valverde si nabehol na pravú stranu šestnástky na skvelú Modrićovu prihrávku a ešte posúval loptu pred odkrytú bránu k Benzemovi. Francúz ale loptu tečoval mimo brány Betisu.
     
    72
    Modrić ďalšou výbornou prihrávkou našiel medzi stopérmi Betisu Benzemu, ten ale bol tentokrát otočený chrbtom k domácej bráne a loptu si nedokázal poriadne spracovať.
     
    72
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Jović, prichádza Borja Mayoral.
     
    73
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Nabil Fékir, prichádza Loren.
     
    74
    Hostia obliehajú obranu Betisu a snažia sa svojím postupným útokom nájsť medzery v obrane domáceho celku.
     
    76
    To sa im ale nateraz nepodarilo, naopak po strate lopty sa museli vrátiť dozadu. Carvalho technickou strelou spoza šestnástky zakrútil loptu k ľavej tyči brány Realu, Courtois však výborným zákrokom tento pas vyrazil.
     
    77
    Madridčania ubránili center z rohu a hneď vyrazili do rýchleho protiútoku. Na jeho konci si však na Carvajalov center nabiehala hneď trojica hráčov hosťujúceho tímu z ofsajdu.
     
    78
    Brankár Betisu Robles poriadne naťahoval rozohrávku po ofsajde Realu Madrid. Jeho odkop na útočnú polovicu napokon hostia bez problémov získali na svoje kopačky.
     
    79
    Mayoral si nabehol do šestnástky na pekný oblúčik Isca a hlavou si loptu chcel predĺžiť za Bartru. Mayoral však hrací predmet pri svojom náprahu netrafil, naopak Bartra ju pri svojom páde zasiahol rukou. Situáciu skúma videoasistent.
     
    80
    Real Madrid bude kopať penaltu! Bartra zasiahol vo vlastnej šestnástke pri páde v súboji s Mayoralom loptu rukou.
     
    81
    Žltú kartu za hru rukou vo vlastnej šestnástke dostáva Marc Bartra (Real Betis).
     
    82
    Real Madrid dal gól!
    Hostia otáčajú skóre a znovu sa dostávajú do vedenia! SERGIO RAMOS poslal brankára do ľavej strany a elegantným oblúčikom kopol loptu pod brvno domácej brány.
     
    84
    Hostia mohli hneď navýšiť svoj náskok! Carvajal našiel centrom pomedzi obrancov Betisu v strede pokutového územia voľného Isca, ktorého strelu z prvej vyrazil skvelým reflexívnym zákrokom brankár Robles.
     
    84
    Žltú kartu za tvrdý faul v strede poľa a hlavne následné protesty proti jeho odpískaniu dostáva Sergio Canales (Real Betis).
     
    87
    Casemiro vystihol Rodríguezovu rozohrávku a hneď nakopol loptu za obranu Betisu na rozbehnutého Benzemu. Ten však vybiehal z ofsajdu a hra je prerušená.
     
    88
    Betis sa ešte snaží niečo urobiť s výsledkom a napriek početnej nevýhode sa domáci tlačia dopredu. Hostia sú zoradení v obranných líniách pred vlastnou šestnástkou.
     
    89
    Bartra nakopol loptu na zadnú tyč na voľného Montoyu, ten ale z pomerne dobrej streleckej pozície hlavičkoval mimo Courtoisovej brány.
     
    90
    Bude sa hrať ešte osem minút.
     
    90+1
    Žltú kartu za protesty proti odpískanému faulu Rodrígueza dostáva Ajsa Mándí (Real Betis).
     
    90+2
    Betis kombinuje na polovici hostí, do bezprostrednej blízkosti ich pokutového územia sa ale nie a nie dostať.
     
    90+3
    Až teraz sa to domácim podarilo. Tellova strela bola zablokovaná a aj keď sa lopta odrazila na ľavé krídlo k voľnému Lorenovi, tak ten ju musel posunúť na spoluhráčov dozadu.
     
    90+4
    Hostia odpovedajú svojou kombináciou v strede poľa, ktorou akoby skôr už získavajú čas. Priamočiarosť tomuto útoku Realu Madrid chýba.
     
    90+5
    Hostia získali loptu po rýchlej akcii Betisu na vlastnej polovici a tentokrát sa už ani len nepokúsili o protiútok. Isco namiesto toho prihral loptu dozadu na Ramosa, ktorý si ju prihráva s kolegami z obrany na vlastnej polovici.
     
    90+6
    Valverde si pekne narazil loptu so spoluhráčom a z ľavej strany prenikol do šestnástky. Kľučka proti vybiehajúcemu brankárovi Roblesovi sa mu však nevydarila a loptu si posunul až do príliš ostrého uhla, odkiaľ už nedokázal presne prihrať spoluhráčom.
     
    90+7
    Záver zápasu je zatiaľ v réžii hostí, ktorí s prehľadom strážia svoj tesný náskok. Domáci majú veľký problém sa vôbec dostať k lopte.
     
    90+8
    Iscovi sa indviduálny prienik nevydaril, lopta sa ale po zásahu obrancu Betisu odrazila k voľnému Benzemovi, ktorý strelou po zemi tesne minul ľavú tyč Roblesovej brány.
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    Výborný futbal pokračoval i v druhom polčase, v ktorom napokon dokázali Madridčania skóre otočiť. Vyrovnávajúcim gólom bol vlastný zásah Emersona, ktorý loptu nasmeroval do vlastnej brány pri snahe o odkop centru pred Benzemom. Oba tímy potom mali šance na to, aby strhli výhru na svoju stranu, zlomovým momentom sa ale stala červená karta pre smoliara druhého polčasu Emersona. Od nej začal mať výraznejšie navrch Real Madrid, ktorý svoju presilovku napokon využil. Po ruke Bartru premenil pokutový kop Sergio Ramos a aj keď mohli hostia v závere polčasu svoje víťazstvo ešte priklášiť, tak už žiadnu zo svojich šancí nepremenili. „Biely balet“ to ale rozhodne mrzieť nemusí, keďže si dnes na svoje konto pripísal prvú výhru v novej sezóne španielskej LaLigy. Betis naopak utrpel po dvoch výhrach prvú porážku.
     
    Držanie lopty: 46 % : 54 %.
    Strely na bránu: 5:4.
    Strely mimo: 5:7.
    Rohy: 8:3.
    Ofsajdy: 1:8.
    Fauly: 9:10.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:22:16)

    Michal Sadlek

    Góly: 35. Mándí, 37. W. Carvalho – 14. Valverde, 48. Emerson (vla.), 82. Ramos (pen.)

    Karty:   12. Emerson (RBE), 40. G. Rodríguez (RBE), 81. Bartra (RBE), 84. Canales (RBE), 90+1. Mándí (RBE) – 42. Carvajal (REA), 53. Modrić (REA)   67. Emerson (RBE)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:8. Fauly: 9:10.
    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho – Fékir (73. Loren), Joaquín (C) (63. Tello), Canales – A. Sanabria (69. Montoya).
    Náhradníci: Rebollo – Sidnei, Tello, Montoya, Delgado, Juanmi, Loren, Iglesias, Akouokou, Ruibal, V. Ruiz.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos (45+1. Modrić), Ödegaard (46. Isco) – Benzema, Jović (72. B. Mayoral).
    Náhradníci: Lunin, Altube – Vinícius Júnior, Isco, Modrić, Odriozola Arzallus, Rodrygo, B. Mayoral, L. Vázquez, Nacho Fernández.

    Rozhodca: Bengoetxea – González, Grijalba