Bayern – Schalke 8:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
8:0 (3:0)
FC Schalke 04
Piatok 18.09.2020, 20:30 • Allianz Arena, Mníchov • Nemecká Bundesliga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Bayern dal gól!
    Už sa to ani nedá celé poriadne opísať! Hostia inkasujú ôsmy gól v tomto zápase a zrejme by už hlavný rozhodca mohol ich trapenie radšej ukončiť. Po presnej prihrávke sa k lopte dostal striedajúci JAMAL MUSIALA a krásnou strelou k tyčke upravuje na 8:0!
     
    72
    Bayern dal gól!
    Zdrvení hostia inkasujú aj siedmy gól! Za svoju veľkú aktivitu si LEROY SANÉ tento gól určite zaslúžil, po nábehu za obranu súpera si prebral loptu a svoj únik na bránu zakončil presne – 7:0!
     
    70
    Bayern dal gól!
    Gólostroj domáceho celku pokračuje ďalej, rovnako tak demolácia Schalke! Lewandowski vpadol do pokutového územia, nepodarilo sa mu však vystihnúť moment pre zakončenie. Poľský reprezentant však následne poslal presný center na THOMASA MÜLLERA a ten presne z voleja prekonavá Fährmanna – 6:0!
     
    59
    Bayern dal gól!
    Schalke inkasovalo piaty gól v tomto zápase! Sledovali sme krácnu futbalovú akciu v podaní domáceho celku, po dlhom pase za obranu súpera v pokutovom území Sané priťukol loptu na SERGA GNABRYHO a ten dnes skompletizoval svoj hattrcik – 5:0!
     
    47
    Bayern dal gól!
    Vynikajúci vstup domáceho celku do druhého polčasu! Hneď v jeho úvode založil Bayern rýchly útočný výpad, Sané vyškolil celú obranu súpera a SERGE GNABRY potom pohodlne dopravil loptu do siete – 4:0!
     
    32
    Bayern dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil sám faulovaný, poľský útočník vo farbách Bayernu ROBERT LEWANDOWSKI poslal loptu presne k tyčke, Fährmann si zvolil opačnú stranu – 3:0!
     
    19
    Bayern dal gól!
    A máme tu druhý presný zásah v tomto zápase! Bayern sa rýchlo presunul na útočnú polovicu, po krásnej súhre v pokutovom území sa k odrazenej lopte na hranici šestnástky dostal LEON GORETZKA a presnou strelou ju dopravil do siete – 2:0!
     
    5
    Bayern dal gól!
    Je tu otvárací gól tohto zápasu a aj nového ročníka Bundesligy! Hosťujúca defenzíva nedokázala pokryť domáceho SERGE GNABRY, ktorý si na hranici pokutového územia spracoval loptu, otočil sa a krásnou strelou posiela Bayern do vedenia 1:0!

    Miroslav Revaj

    Góly: 5. Gnabry, 19. Goretzka, 32. Lewandowski (pen.), 47. Gnabry, 59. Gnabry, 70. T. Müller, 72. Sané, 82. Musiala

    Karty:   66. Kimmich (BAY) – 30. Kabak (SCH), 83. Stambouli (SCH)


    Bayern Mníchov: Neuer – Pavard, J. Boateng (73. Richards), Süle, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka (52. Tolisso) – Sané (73. Cuisance), T. Müller (84. Zirkzee), Gnabry (73. Musiala) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich, Nübel – Tolisso, Cuisance, A. Davies, Javi Martínez, Zirkzee, Richards, Musiala.

    FC Schalke 04: Fährmann – Rudy, Stambouli, Kabak, Oczipka – Serdar (31. Schöpf), bin Tálib – Matondo (67. Raman), Uth, Harít (80. Becker) – Paciência (80. Skrzybski).
    Náhradníci: Schubert – Kutucu, Thiaw, Skrzybski, Raman, Becker, Ibišević, Mendyl, Schöpf.

    Rozhodca: Zwayer – Schiffner, Achmuller