Čerepovec – Novosibirsk 2:1 (kon.) | D. Moskva – S.Moskva 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 8:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Barys Nur-Sultan
cz Pondelok 07.09.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:12 Anton SLEPYŠEV - 3:1
     
    36:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tentokrát již právoplatně odskakuje CSKA na dva góly náskoku a využívá dvojnásobnou přesilovku! Goldobin nahrávkou našel na úrovni brankové čáry Robinsona, který nespěchal s rozehrávkou, pohodlně našel volného ANTONA SLEPYŠEVA, který střelou po ledu prostřelil Ortia mezi betony – 3:1! Asistence: Mat Robinson, Nikolaj Goldobin.
    16:27 Nikita MICHAJLIS - 2:1
     
    16:27
    Barys právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přesilovky však hosté pořádně zatlačili a unavená obrana CSKA už na to nestačila! Svedberg zachytil vyhození domácích na modré a okamžitě nahrál volnému Valkovi. Následovala křížná přihrávka na pravý kruh pro NIKITU MICHAJLISE, který prostřelil Šaryčenkova v domácí brance – 2:1! Asistence: Curtis Valk, Viktor Svedberg.
    10:32 Andrej SVĚTLAKOV - 2:0
     
    10:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na dvě branky náskoku a dostávají se do výborné pozice! Krásnou práci v útočném pásmu odvedl Leipsic, bez sebemenších problémů si po krátké přihrávce projel mezi třemi obránci a v ideální čas pustil puk na ANDREJE SVĚTLAKOVA, který kličkou úspěšně překonal Ortia – 2:0! Asistence: Brandan Leipsic.
    07:58 Maxim MAMIN - 1:0
     
    07:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hrubice obrany Barysu a CSKA se díky tomu dostává do vedení! Hned tři hráči z obranného pásma najednou odjeli střídat a celá pětka Moskvy toho využila. Prakticky od vlastní branky byl přesným pasem nalezen na pravém křídle MAXIM MAMIN, který si v situaci 2 na 1 vyměnil puk s Okulovem a pohodlně dostal kotouč do prázdné branky – 1:0! Asistence: Konstantin Okulov.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 8. Mamin (Okulov), 11. Svetlakov (Leipsic), 37. Slepyšev (M. Robinson, Goldobin) – 17. Michajlis (Valk, Svedberg)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Rykov, Ar. Sergejev, Naumenkov (A) – Slepyšev, Goldobin, Loktionov – Okulov, Šalunov, Mamin (C) – Andronov, P. Karnauchov, Sorkin – Popov, Mingačjov, Svetlakov – Leipsic.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Metalnikov (A), Makljukov, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko – Panjukov, Šestakov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodca: Gamalej, Lavreťjev – Parikov, Nikolajev (všichni RUS)

    Diváci: 1 502