Čerepovec – Novosibirsk 2:1 (kon.) | D. Moskva – S.Moskva 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 8:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Barys Nur-Sultan
cz Pondelok 07.09.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sleduje 1 502 diváků. (20:55:18)
     
    Z mé strany je to dnes vše. Rád jsem vás mým prvním zápasem KHL v letošní sezoně provázel a budu se zase někdy příště u hokeje těšit na počtenou!
     
    Československá stopa

    v zápase nenastoupil ani jeden Čech nebo Slovák
     
    A tak tomu i je. CSKA si připisuje druhé vítězství ze tří úvodních zápasů, tentokrát doma udolalo kvalitní Barys 3:1. O výhře rozhodli domácí díky dobrému nástupu do utkání, během prvních 11 minut se ujmuli vedení 2:0 a do konce zápasu jej neztratili. Nur-Sultan sice snížil ještě v první třetině na 1:2, více již nedokázal.

    Definitivní pojistku na výhru dal v 37. minutě během přesilovky 5 na 3 Anton Slepyšev a v poslední dvacetiminutovce se toho už tolik neudálo. Barys sice ještě pomýšlel na zdramatizování zápasu, armádníci ale tohle nedopustili a zkušeně si dokráčeli pro výhru před domácím publikem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Díky ofsajdu svých spoluhráčů se musel Ortio vrátit zpátky do své branky, o zápasu je ale prakticky rozhodnuto.
     
    59:12
    Až nyní hrají hosté bez brankáře, času na drama mají ale již málo!
     
    58:19
    101 sekund do konce, gólman Ortio už startoval na střídačku, ale kvůli tomu, že jeho parťáci puk vepředu ztratili, musí v brankovišti zůstat.
     
    57:36
    Domácí si to zřejmě již pohlídají. Hrají s naprostým klidem, Barys nepouštějí prakticky do ničeho ve svém pásmu, naopak ještě kombinují ve vlastním útočném pásmu.
     
    56:34
    Videll přes dva hráče urval pásmo pro hosty. Ti už začínají hrát vabank a gólman Ortio již pokukuje po střídačce, aby ho odvolala.
     
    55:53
    Roman Starčenko tečoval kotouč v bezprostřední blízkosti Šaryčenkova, ten ale ukazuje velký klid a poradil si i s touto situací.
     
    55:01
    Lilja se pokusil zavézt kotouč do pásma podél mantinelu, byl ale rovnou zdvojen a neměl šanci na úspěch. Barysu nejde upřít snaha a bojovnost, přes dobře fungující obranu CSKA to ale jde těžko.
     
    54:40
    Barys je pod velkým tlakem ve svém pásmu, a nebýt přikrytí kotouče Ortiem, tlak by zajisté pokračoval. Takhle je to přerušení hry a komerční přestávka.
     
    53:26
    Pomalu se blížíme do závěru zápasu a domácí nepolevují, naopak hrají dopředu a snaží se přidat definitivní pojistku zápasu.
     
    51:56
    Andrej Světlakov spálil neskutečnou šanci! Obrana Nur-Sultanu propadla na obranné modré a rázem jeli dva hráči CSKA na nikoho. Světlakov dostal od svého spoluhráče přihrávku před zcela prázdnou branku, jenže střelec druhého gólu Moskvy nedokázal puk do branky dotlačit a skončil s ním smotán u mantinelu až někde za brankou...
     
    50:46
    Po levém křídle pláchl domácí obraně Svedberg, jeho zakončení z vrcholku levého kruhu ale bez potíží sbírá do lapačky Šaryčenkov.
     
    50:04
    Linus Videll už táhl brejkovou situaci na levém křídle, zastavuje ho však odpískání ofsajdu. Máme tu další komerční přestávku, vyplněnou songem Baby Shark.
     
    48:57
    Jegor Rykov dobrusloval nahozený kotouč a díky dobré práci tělem se natlačil před Orechova. Domácí se v útočné třetině ale zahnali k mantinelu, kde chtěli kombinovat na dvou metrech. Tohle bylo odsouzeno k neúspěchu už předem...
     
    47:52
    CSKA i přes nedávnou šanci hostí vypadá, že má zápas pod kontrolou. Nenechává hosty převzít iniciativu a nadále sebevědomě hraje dopředu.
     
    46:48
    Robinson současně s koncem přesilovky střílel z osy kluziště. Jenže hokejku zlomil, puk trefil do prvního blokujícího hráče, což v kombinaci s návratem vyloučeného rezultovalo v brejk Barysu 2 na 1. Matt Frattin však nedokázal ve veliké šanci trefi správně kotouč, aby jej dostal do branky!
     
    45:37
    Domácí působí v přesilovce poměrně bezradně a hledají puk všude možně, po celém obsahu ledové plochy.
     
    44:48
    Matt Frattin (BAR) si počínal v souboji s Dahlbeckem až moc agresivně, rozhodčí to vyhodnotili jako hrubost a odesílají hostujícího forvarda na dvě minuty pryč.
     
    44:22
    Brendan Leipsic hodně silově prošel do útočného pásma. Z jeho práce ale těžili všichni jeho spoluhráči, leč finální fáze domácím chyběla. Proto se hra vysunuje do středního pásma.
     
    43:03
    Anton Slepyšev procházel podél pravého mantinelu a nahazoval puk do předbrankového prostoru, kde si sjížděla hned dvojice hráčů, ani jeden však let kotouče neusměrnil.
     
    41:49
    Přesilovka Barysu je pryč, ale přesto jsme se gólu mohli dočkat! Alexandr Šaryčenkov nepředvedl rozhodně nejjistější zákrok, a puk se mu přes rameno překulil až na tyčku domácí branky! Gólman CSKA vše hasil vyrážečkou a musel si hodně oddechnout.
     
    40:56
    Rychlý výpad táhl po levém křídle Lilja a hledal před brankou přímým pasem Michajlise, který sice puk nezpracoval, ale dokonale zalétl přímo do branky. Logicky se přerušuje.
     
    40:02
    Začíná poslední třetina dnešního zápasu, CSKA do ní vstupuje s dvougólovým náskokem, Barys však ještě dohrává přesilovku po vyloučení Andronova.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:24.
     
    Ve druhé třetině to byl vyrovnaný souboj z obou stran, ve kterém měl gólově navrch hostitel, a proto vede po 40 minutách 3:1. Oproti první periodě to byl volnější hokej, nicméně bylo k vidění dost zajímavých momentů. CSKA dalo třetí gól už na konci 22. minuty, teč Andronova ale nebyla kvůli hře vysokou holí uznána. Domácím následně v zápase pomohlo 85 sekund přesilovky 5 na 3, ve které skóroval Anton Slepyšev a ustanovil průběžný stav po čtyřiceti minutách 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Sergej Andronov (CSKA) zasáhl holí do obličeje Dietze. Dietz nemá v obličeji viditelnou krev, tudíž to má domácí kapitán „jenom“ za dvě minuty.
     
    39:42
    Přesto se však domácí ještě vybičovali k závěrečnému náporu. Jenže aktivitu přehnali a bude se pravděpodobně na jejich straně vylučovat.
     
    38:48
    Hra se v současnosti přelévá ze strany na stranu, ani jeden celek moc netlačí na pilu a spíše čeká na konec druhé periody.
     
    38:33
    Nakonec se ale povedlo pomocí pásky dočasně vyřešit problém a Ortio dochytá druhou třetinu.
     
    38:33
    Ortio odjel na střídačku řešit problém se svojí výstrojí, možné je tedy dočasné střídání gólmanů. Rozhodčí však vypadá tolerantně.
     
    38:00
    Otevíráme poslední dvouminutovku druhé třetiny. Barys by ještě rád snížil, domácí však závěr poměrně spolehlivě kontrolují a nedopouští žádné nepříjemnosti.
     
    37:29
    Nadále pokračuje přesilovka domácích, tentokrát již klasická. I nadále je to však tah na branku a čtveřice Barysu už hodně tahá nohy.
    36:12 Anton SLEPYŠEV - 3:1
     
    36:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tentokrát již právoplatně odskakuje CSKA na dva góly náskoku a využívá dvojnásobnou přesilovku! Goldobin nahrávkou našel na úrovni brankové čáry Robinsona, který nespěchal s rozehrávkou, pohodlně našel volného ANTONA SLEPYŠEVA, který střelou po ledu prostřelil Ortia mezi betony – 3:1! Asistence: Mat Robinson, Nikolaj Goldobin.
     
    35:50
    CSKA má 1:25 5 na 3! Pavel Akolzin (BAR) zabránil Maminovi zakončit v předbrankovém prostoru hákováním a přidá se tak k Makljukovi!
     
    35:15
    Alexej Makljukov (BAR) hasil problém v obraně a samostatný únik Okulova přerušil zahákováním domácího hráče zezadu. Trestné střílení ani tentokrát nebylo nařízeno, Makljukov pak mizí během komerční pauzy na trestnou.
     
    34:40
    Matt Frattin měl pěknou střeleckou pozici na levém kruhu, a to hned dvakrát. Poprvé však rozduněl jenom zadní plexi, podruhé trefil ležícího hráče Moskvanů.
     
    33:55
    Zakázané uvolnění hostí opětovně přerušuje hru. Ve druhé třetině je na tom střelecky lépe Barys, který vyslal na branku Šaryčenkova sedm pokusů, zatímco domácí na Ortia čtyři.
     
    33:06
    Anton Slepyšev zadovkou z oblouku hledal před brankou někoho ze svých spoluhráčů, jeho nahrávka ale nebyla úspěšná. Barys nastalého momentu nicméně využít nedokázal, protože zachyboval už při zakládání brejku.
     
    31:55
    Posledních pár sekund z přesilovky Barysu, domácí tohle pravděpodobně ubrání a i nadále budou držet vedení 2:1.
     
    31:20
    Domácí po chvilce pasivity ve vlastním pásmu opět zabrali a vyhodili pár kotoučů v řadě.
     
    30:59
    Darren Dietz si vybruslil na osu a od modré golfákem pokusil všechno před sebou propálit, Alexandr Šaryčenkov měl ale dobrý výhled a pokus vykryl.
     
    30:24
    Klas Dahlbeck neúspěšně vyvezl puk z pásma a Barys hraje fakticky proti třem hráčům, jeden přišel o hokejku!
     
    30:10
    Zbytečná chyba na domácí straně, která bude zaplacena dvěma trestnými minutami. Konstantin Okulov (CSKA) odpyká chybu při střídání a za příliš mnoho hráčů sedí za mantinelem u časoměřičů.
     
    29:24
    Icing Barysu stěhuje hru zpátky před branku Orita. Jak první třetina vypadala nadějně, tak druhá upadla do průměru a šedi, nevybočující ze standardních zápasů KHL. Ale uvidíme, zatím zbývá odehrát ještě deset a půl minuty.
     
    28:39
    Curtis Valk drzým průnikem spustil melu před brankou domácích, která však probíhala v nepřerušené hře a nastal velký zmatek. Nejlépe se tam zorientoval Jakob Lilja a z bezprostřední blízkosti posílal na branku dorážku, kterou Šaryčenkov kryje!
     
    28:17
    Jesse Blacker byl dalším střílejícím hráčem v pořadí, Alexandr Šaryčenkov připisuje další zákrok. Hosté začínají tlačit a více kombinovat na kotouči.
     
    27:22
    Sražená střela z levého kruhu pořádně Šaryčenkova neprověřila, což se nedalo říci o následném pokusu Metalnikova z protějšího kruhu. Tam už musel Šaryčenkov do akce, navíc měl před sebou nepříjemnou clonu a zajisté si gólman CSKA oddechl, když byl kotouč tečován do ochranné sítě.
     
    26:22
    Brendan Leipsic napadal rozehrávku Barysu u jejich branky, jenže propadl a byl tu náznak přečíslení 3 na 2, hosté jej však vyřešili špatně už v zárodku a z akce sešlo.
     
    26:06
    Maxim Sorkin nechtěně odeslal puk na hostující střídačku, což v překladu do hokejových pravidel znamená přerušení hry. Navíc následuje komerční přestávka.
     
    25:31
    Hosté jsou v plném počtu. Od doby nástupu Frattina na led se ale nedokázali dostat na kotouč a domácí sebevědomě kombinují.
     
    25:05
    Minuta a půl přesilovky domácích pomalu mizí a armádníci v ní toho moc nepředvedli. Dá se očekávat, že i tato přesilovka nebude mít gólové zakončení.
     
    23:38
    Okulov si v přesilovce nabruslil na levý kruh a krosem našel na druhé straně Šalunova, který se jal střílet z první. Bylo to ale na úkor přesnosti a Ortio nemusel ani zasahovat.
     
    23:11
    Matt Frattin (BAR) vrazil hokejku mezi ruku a tělo Goldobinovi, což neušlo pozornosti hlavního rozhodčího. Právě za tento přestupek dostává Frattin menší trest.
     
    22:34
    Pokračujeme dále v zápase za stavu 2:1. CSKA dostane přesilovou hru, dohrává však ještě ponechanou výhodu.
    21:53 Neuznaný gól CSKA na 3:1
     
    21:53
    Domácí sice dosáhli gólu díky povedené teči Sergeje Andronova v předbrankovém prostoru, ale po debatě u videa uznán není! Důvodem je hra vysokou holí, sklepnutí puku přišlo nad povolenou výškou, což je břevno hokejové branky!
     
    20:40
    Dmitrij Samorukov dokázal o mantinel vyřešit složitou situaci, kdy byl pod tlakem hned dvou napadajících hráčů Nur-Sultanu. Díky tomu se otevřel prostor na pravém křídle, kam startoval Sergej Andronov, ale puk si nedokázal tento útočník zpracovat do jízdy.
     
    20:02
    Druhá třetina byla odšpuntována a Barys se hned zostra vrhnul do útoku, těsně před zakončením byl ale čistě zastaven Starčenko a šlo se na druhou stranu, kde zasáhl zavčas Ortio.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 19:29.
     
    Dvacet minut hry za námi a CSKA díky parádnímu vstupu do zápasu vede 2:1. V první půlce třetiny měli domácí skutečně navrch, Barys přehrávali, což demonstrovali dvěma góly v osmé a jedenácté minutě. Nejprve chybu obrany potrestal Maxim Mamin, na kterého navázal individuální akcí Andrej Světlakov. Hosté to ale nezabalili a vrátili se do zápasu v 17. minutě po úspěšné střele Nikity Michajlise.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Buly před Ortiem vyhráli domácí, ale nedokázali z toho nic zásadního vytěžit. V této třetině už gól nepadne.
     
    19:28
    Nahození obloučkem do pásma dobruslil Leipsic a zahrával hned pod sebe na spoluhráče. Puku se ale zmocnil soupeř, který vyhodil unáhleně na icing.
     
    18:36
    Maxim Šalunov raději otočil hru dozadu na kombinaci s dvojící beků. Následný pokus o bleskový přesun hry Moskevským nevyšel a Barys už je natlačen opět před Šaryčenkovem.
     
    18:07
    Okulov hrnul před sebou útok po levém křídle, jenže jeho spoluhráči ignorovali pravidlo o ofsajdu a šli do pásma dříve, než tam byl kotouč. Zbytečná chyba útočné letky CSKA.
     
    17:33
    Barys po vstřeleném gólu očividně ožil a napadá rozehrávku CSKA okamžitě po ztrátě kotouče.
     
    16:27
    Lilja dle názoru hlavních sudích nefauloval, tudíž je gól bez sebemenších problémů uznán!
     
    16:27
    Přezkoumávání trvá dlouho, rozhodčí už ale pomalu finišují a spíše komunikují čistě mezi sebou.
     
    16:27
    Pozor! Trenér domácích si bere coach challenge, neboť reklamuje údajný faul Lijly na Naumenkova v předbrankovém prostoru!
    16:27 Nikita MICHAJLIS - 2:1
     
    16:27
    Barys právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přesilovky však hosté pořádně zatlačili a unavená obrana CSKA už na to nestačila! Svedberg zachytil vyhození domácích na modré a okamžitě nahrál volnému Valkovi. Následovala křížná přihrávka na pravý kruh pro NIKITU MICHAJLISE, který prostřelil Šaryčenkova v domácí brance – 2:1! Asistence: Curtis Valk, Viktor Svedberg.
     
    15:59
    Nepříjemnou situaci musel před vlastní brankou řešit Alexandr Šaryčenkov, pomohli mu však dostupující obránci a odpálili puk křížem k brance Ortia.
     
    15:16
    Polovina početní výhody Barysu skoro pryč a celkem třetí početní výhoda se blíží kvalitou té první. CSKA mělo skvělá oslabení vždy a letos tomu zřejmě nebude jinak.
     
    14:23
    Arťom Sergejev (CSKA) si to chtěl poté se Šestakovem, který seslal k zemi Goldobina, vyříkat. Dal mu jednu poctivou čenichovku, za což dostává jako jediný dvě minuty – hrubost.
     
    14:18
    Další hráč domácích na zemi, tentokrát Nikolaj Goldobin schytal další tvrdý úder, navíc v mrtvém úhlu, takže o něm nemohl vědět. Rozhodčí několik sekund nepřerušovali, to přišlo až se střelou jednoho z hostujících beků a zákrokem Šaryčenkova.
     
    13:28
    Tři sekundy před vypršením trestu Robinsona zůstal ležet Andronov na ledové ploše, držíc se za koleno. Viktor Svedberg jej nechtěně při bogně trefil zadní částí těla a přímo na koleno.
     
    12:58
    Ještě zhruba půlminuta zbývá hostům v přesilovce. Ani tentokrát to nevypadá na nějaký gólový zásah, Barys se sám nešikovně vytlačil k vlastní brance.
     
    12:17
    Přesilová hra hostí snese už přísnější měřítko oproti předchůdci, stále se ale CSKA dokáže poměrně bez problémů bránit. Nyní navíc Valk přesprintoval spoluhráče s kotoučem a vjel do ofsajdu.
     
    11:39
    Dietz měl sraženou přihrávku z modré, Pavel Karnauchov bez potíží dokázal slabou rozehru pokrýt a vyvézt puk skoro až k brance Barysu.
     
    11:31
    Mat Robinson (CSKA) je těsně před zahájením další komerční přestávky odeslán na trestnou lavici. Nastalý únik Ševčenka hasil společně se svým kolegou zezadu a na hraně trestného střílení unikajícího forvarda Barysu seknul.
    10:32 Andrej SVĚTLAKOV - 2:0
     
    10:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na dvě branky náskoku a dostávají se do výborné pozice! Krásnou práci v útočném pásmu odvedl Leipsic, bez sebemenších problémů si po krátké přihrávce projel mezi třemi obránci a v ideální čas pustil puk na ANDREJE SVĚTLAKOVA, který kličkou úspěšně překonal Ortia – 2:0! Asistence: Brandan Leipsic.
    07:58 Maxim MAMIN - 1:0
     
    07:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hrubice obrany Barysu a CSKA se díky tomu dostává do vedení! Hned tři hráči z obranného pásma najednou odjeli střídat a celá pětka Moskvy toho využila. Prakticky od vlastní branky byl přesným pasem nalezen na pravém křídle MAXIM MAMIN, který si v situaci 2 na 1 vyměnil puk s Okulovem a pohodlně dostal kotouč do prázdné branky – 1:0! Asistence: Konstantin Okulov.
     
    07:34
    Andrej Světlakov dostal ve středním pásmu překvapivě hodně prostoru a prošel tak snadno až do předbrankového prostoru. Jeho jízdu ale zastavil zákrokem Joni Ortio.
     
    07:07
    Alexandr Popov vybídl bekhendovou nahrávkou do sprintu Leipsice, který jeho prudký pas nestihl, a proto je pískáno zakázané uvolnění domácímu celku. Ten se i přes omezení může spolehnout na solidní diváckou podporu.
     
    06:54
    Po ofsajdu levého křídelníka CSKA následuje krátká komerční přestávka.
     
    06:06
    Valerij Orechov za vlastní brankou lacině ztratil puk a dal domácím pásmo prakticky zadarmo. CSKA převzalo v posledních minutách iniciativu, ale bez úspěchu.
     
    05:28
    Až v posledních sekundách výhody domácí zavřeli útočné pásmo a snažili se dostat do nějaké gólové šance, zůstalo nicméně jenom u nahrávek v kombinaci.
     
    05:07
    Maxim Šalunov taženou střelou po ledě vypálil z první, Ortio se dokázal včas přesunout a betonem vykrýt tento pokus. Následně raději přerušil hru, vhazovat se bude po jeho levici.
     
    04:24
    Ale ani v případě armádníků se nejedná o nějakou skvěle sehranou přesilovku. Nur-Sultan vyhazuje kotouče jako na běžícím páse a domácí těžko hledají cestu dopředu.
     
    03:39
    Arkadij Šestakov (BAR) jde jako druhý hráč v zápase na trestnou. Nedokázal správně načasovat bodyček, Goldobina nabral z boku prakticky kolenem a za podrážení už míří na trestnou.
     
    03:16
    Šalunov naskočil zpátky z trestné, CSKA ubránilo první oslabení a od své branky hrne útok.
     
    02:44
    Moskva se bez sebemenších problémů brání a Barys toho v útočném pásmu zahrál během posledních dvou minut skutečně málo.
     
    02:08
    Další osvobození se CSKA a Barys honí kotouč po celé ledové ploše. Tato přesilovka není pro něj zrovna ta nejlepší.
     
    01:27
    Nur-Sultan tak hraje první přesilovou hru dnešního zápasu. Videll od modré zkoušel prostřelit stínující hráče domácích, napálil ale prvního beka před sebou a domácí vyhazují.
     
    01:08
    Začínáme pěkně zostra. Maxim Šalunov (CSKA) si pomohl v souboji s Videllem držením a je odeslán na dvě minuty za katr.
     
    00:02
    Další ze série zápasů KHL začíná! Úvodní buly sice vyhráli hosté, jenže vytvořili minelu v rozehrávce a najednou byl mezi kruhy sám Andrej Loktionov, jehož střela skončila na tyčce!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    -3
    Těsně před začátkem zápasu ještě proběhne minuta ticha, odkazující na neštěstí, které se stalo před devíti lety.
    Tyto nášivky dnes mají všechny týmy v hracím dni
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Rykov, Ar. Sergejev, Naumenkov (A) – Slepyšev, Goldobin, Loktionov – Okulov, Šalunov, Mamin (C) – Andronov, P. Karnauchov, Sorkin – Alexandr Popov, Mingačjov, Světlakov – Leipsic.

    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Metalnikov (A), Makljukov, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko – Panjukov, Šestakov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavreťjev – Parikov, Nikolajev (všichni RUS).
     
    -30
    Krásný, i když pochmurný hokejový podvečer při sledování KHL! Pochmurný z toho důvodu, že je to dnes devět let od tragického pádu letounu s hokejisty Lokomotiv Jaroslavi. Nepřežil nikdo z hráčů, mezi zesnulými byla i trojice českých hokejistů. KHL si každoročně tuto tragédii připomíná a jinak není tomu ani letos. Všech 10 týmů bude mít na dresu nášivku připomínající letecké neštěstí u Jaroslavle.
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání se na ledě neobjeví žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Vzájemné zápasy:

    13.2. 2020: CSKA – Barys 2:3
    2.11. 2019: Barys – CSKA 0:3
    26.1. 2019: CSKA – Barys 2:5
    3.10. 2018: Barys – CSKA 2:3p
    11.12. 2017: CSKA – Barys 4:1
     
    Barys Nur-Sultan

    Také Barys loni předváděl celkem solidní výkony a mohl patřit mezi černé koně play-off... I on už má za sebou letos první dvě utkání, a to s podobnými výsledky jako jeho dnešní soupeř. V prvním utkání přehrál Nur-Sultan Rigu na jejím ledě 3:2, avšak v dalším zápase padl v prodloužení, a to na ledě Minsku 4:5.
     
    CSKA Moskva

    Moskva rozhodně patřila v loňské sezóně mezi žhavé kandidáty na titul, leč sezóna se nakonec z důvodu koronavirové pandemie nemohla dohrát. Nyní je však zde nová sezóna, ve které už za sebou má dvě odehraná utkání. A zrovna vstup to nebyl ideální. CSKA totiž padlo na svém ledě s Kazaní po prodloužení 2:3. Následně už to bylo od týmu z hlavního ruského města podstatně lepší, kdy na svém ledě přehrál Soči 3:1.
     
    Dobrý den, chtěl bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi CSKA Moskvou a Barysem. Úvodní buly je naplánováno na 18:30 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 8. Mamin (Okulov), 11. Svetlakov (Leipsic), 37. Slepyšev (M. Robinson, Goldobin) – 17. Michajlis (Valk, Svedberg)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Rykov, Ar. Sergejev, Naumenkov (A) – Slepyšev, Goldobin, Loktionov – Okulov, Šalunov, Mamin (C) – Andronov, P. Karnauchov, Sorkin – Popov, Mingačjov, Svetlakov – Leipsic.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Metalnikov (A), Makljukov, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko – Panjukov, Šestakov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodca: Gamalej, Lavreťjev – Parikov, Nikolajev (všichni RUS)

    Diváci: 1 502