Čerepovec – Novosibirsk 2:1 (kon.) | D. Moskva – S.Moskva 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 8:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Barys Nur-Sultan
cz Pondelok 07.09.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:48
    Matt Frattin (BAR) si počínal v souboji s Dahlbeckem až moc agresivně, rozhodčí to vyhodnotili jako hrubost a odesílají hostujícího forvarda na dvě minuty pryč.
     
    39:52
    Sergej Andronov (CSKA) zasáhl holí do obličeje Dietze. Dietz nemá v obličeji viditelnou krev, tudíž to má domácí kapitán „jenom“ za dvě minuty.
     
    35:50
    CSKA má 1:25 5 na 3! Pavel Akolzin (BAR) zabránil Maminovi zakončit v předbrankovém prostoru hákováním a přidá se tak k Makljukovi!
     
    35:15
    Alexej Makljukov (BAR) hasil problém v obraně a samostatný únik Okulova přerušil zahákováním domácího hráče zezadu. Trestné střílení ani tentokrát nebylo nařízeno, Makljukov pak mizí během komerční pauzy na trestnou.
     
    30:10
    Zbytečná chyba na domácí straně, která bude zaplacena dvěma trestnými minutami. Konstantin Okulov (CSKA) odpyká chybu při střídání a za příliš mnoho hráčů sedí za mantinelem u časoměřičů.
     
    23:11
    Matt Frattin (BAR) vrazil hokejku mezi ruku a tělo Goldobinovi, což neušlo pozornosti hlavního rozhodčího. Právě za tento přestupek dostává Frattin menší trest.
     
    14:23
    Arťom Sergejev (CSKA) si to chtěl poté se Šestakovem, který seslal k zemi Goldobina, vyříkat. Dal mu jednu poctivou čenichovku, za což dostává jako jediný dvě minuty – hrubost.
     
    11:31
    Mat Robinson (CSKA) je těsně před zahájením další komerční přestávky odeslán na trestnou lavici. Nastalý únik Ševčenka hasil společně se svým kolegou zezadu a na hraně trestného střílení unikajícího forvarda Barysu seknul.
     
    03:39
    Arkadij Šestakov (BAR) jde jako druhý hráč v zápase na trestnou. Nedokázal správně načasovat bodyček, Goldobina nabral z boku prakticky kolenem a za podrážení už míří na trestnou.
     
    01:08
    Začínáme pěkně zostra. Maxim Šalunov (CSKA) si pomohl v souboji s Videllem držením a je odeslán na dvě minuty za katr.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 8. Mamin (Okulov), 11. Svetlakov (Leipsic), 37. Slepyšev (M. Robinson, Goldobin) – 17. Michajlis (Valk, Svedberg)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Rykov, Ar. Sergejev, Naumenkov (A) – Slepyšev, Goldobin, Loktionov – Okulov, Šalunov, Mamin (C) – Andronov, P. Karnauchov, Sorkin – Popov, Mingačjov, Svetlakov – Leipsic.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Metalnikov (A), Makljukov, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko – Panjukov, Šestakov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodca: Gamalej, Lavreťjev – Parikov, Nikolajev (všichni RUS)

    Diváci: 1 502