Ukrajina – Švajčiarsko 2:1 (kon.) | Nemecko – Španielsko 1:1 (kon.)
koniec
Nemecko
1:1 (0:0)
Španielsko
Štvrtok 03.09.2020, 20:45 • Venue Mercedes-Benz-Arena (Stuttgart) • Liga národov UEFA - Liga A • Skupina 4
Predzápasové kurzy
    90+6. José Gayá (ESP) - 1:1
     
    90+6
    Španielsko dalo gól!

    Obrovská radosť Španielska, naopak obrovský smútok na strane Nemecka! Hlavný rozhodca Orsato ešte nechal dohrať jednu útočnú akciu hosťujúceho celku, v pokutovom území sa následne dostal pred bránou do zakončenie JOSÉ GAYÁ a ten vyrovnáva na konečných 1:1!
     
    90
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Timo Werner, prichádza Robin Koch.
     
    87
    Rohový kop sa potom zahrával aj na druhej strane, na Krossov center si nabehol Rüdiger a jeho hlavička ide tesne nad bránu hosťujúceho celku!
     
    80
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Fabián Ruiz, prichádza Óscar Rodríguez.
     
    78
    K hlavičke sa potom pred bránou dostal Süle, brankár de Gea musel jeho pokus vyraziť na rohový kop! Ten už Nemecko aj rozohralo, nič zaujímavé to však neprinieslo.
     
    74
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Ilkay Gündoğan, prichádza Suat Serdar.
     
    70
    Toto bola pekná akcia od Alcântaru, hosťujúci futbalista následne vypálil spoza pokutového územia, jeho zakončenie však smeruje tesne vedľa Trappovej brány!
     
    65
    Trapp sa teraz musel mať na pozore, v pokutovom území sa dostal do zakončenia Ruiz, ale nemecký brankár išiel včas proti hosťujúcemu futbalistovi a úspešne zasiahol!
     
    63
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Leroy Sané, prichádza Matthias Ginter.
     
    61
    Šanca pre Nemecko! Sané získal loptu a ťahal rýchly útok domácej reprezentácie, z boku potom v pokutovom území prihrával pred bránu, ale nebola to ideálne prihrávka a Werner napálil loptu len do bočnej siete!
     
    58
    Toto bol veľmi pekný futbalový moment, ale gólom nekončí! Hosťujúci Rodrigo sa dostal k lopte a z väčšej vzdialenosti nebezpečne vypálil, lopta smeruje len tesne nad bránu Trappa!
     
    57
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Mikel Merino.
    51. Timo Werner (GER) - 1:0
     
    51
    Nemecko dalo gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Nemecko založilo postupný útok zo svojej polovice ihriska, domáci reprezentanti sa presunuli až do pokutového územia, tam dostala prihrávku nová posila Chelsea TIMO WERNER a na jeho presné zakončenie k tyčke nemal de Gea žiadny nárok – 1:0!
     
    46
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Jesús Navas, prichádza Anssumane Fati.
     
    45
    Zaváhanie defenzívy Nemecka, hosťujúci Rodrigo následne postupoval na bránu, ale jeho zakončenie vyrazil padajúci Trapp do bezpečia!
    19.
     
    19
    K odrazenej lopte sa dostal domáci Sané, v pokutovom území si potom vylepšil streleckú pozíciu a jeho zakončenie musel de Gea vyraziť na rohový kop! Ten už Nemci rozohrali, ale je to bez ďalšieho ohrozenia brány súpera.
     
    15
    No a rýchlo tu je šanca aj na druhej strane! Draxler zakončoval v pokutovom území súpera, ale de Gea si pripisuje výborný zákrok a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    14
    Španielsko mohlo ísť do vedenia! Trapp išiel ďaleko von zo svojej brány a loptu spracovať nedokázal! Následne sa do veľkej šance dostal Rodrigo, ale nestihol už zakončiť, výborne a včas zasiahla nemecká obrana!
     
    12
    Ale pozor! Zaujímavý center prepadol na zadnú tyč španielskej brány a tam sa do hlavičkového zakončenia dostal Kehrer, ale de Gea si pripisuje úspešný zákrok! Nasledoval rohový kop, ktorý Španielsko ubránilo.

    Miroslav Revaj

    Góly: 51. Werner – 90+6. Gayá


    Nemecko: Trapp – Süle, Can, Rüdiger – Kehrer, Gündoğan (74. Serdar), Kroos (C), Gosens – Draxler – Sané (63. Ginter), Werner (90. Koch).
    Náhradníci: Baumann, Leno – Serdar, Havertz, Brandt, Tah, Waldschmidt, Neuhaus, Ginter, Koch.

    Španielsko: de Gea – Carvajal, Ramos (C), P. Torres, Gayá – Ruiz (80. Óscar Rodríguez), Busquets (57. Merino), Th. Alcântara – Navas (46. Fati), Rodrigo, F. Torres.
    Náhradníci: Arrizabalaga, Simón – Olmo, D. Llorente, García, Reguilón, Rodri, Óscar Rodríguez, Fati, Merino, G. Moreno.

    Rozhodca: Orsato – Giallatini, Preti (všetci Taliansko)