Sereď – Senica 4:0 (kon.) | Pohronie – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
koniec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
1:2 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Streda 12.08.2020, 19:00 • Žiar nad Hronom • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak druhý polčas a jeho záver bol poriadne zaujímavý, hektický a pre domácich frustujúci. Pohronie dnes zvládlo odohrať vyrovnanú partiu s DAC, ale doma napokon body nezíska. Dunajská Streda išla v úvode druhého polčasu do vedenia po Balićovom góle, ale domáci vyrovnalo zásluhou Mazana v 68. minúte. V nadstavenom čase rozhodol o víťazstve DAC Friede, keď Pohronie nezvládlo ubrániť priamy kop. Hlavný rozhodca udelil v tomto zápase množtsvo žltých kariet na oboch stranách a do realizačného tímu Pohronia po druhom inkasovanom góle dokonca putovala aj červená karta.

    Dunajská Streda sa napokon a tri body poriadne nadrela, ale získava ich a tak môže ísť domov spokojná. Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (21:00:54)
     
    Držanie lopty: 34 % : 66 %.
    Strely na bránku: 2:7. Strely mimo: 1:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 18:17.
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    90+8
    Pri lopte je Pohronie, ale ťažko preniká na útočnú polovicu. Stále sa ešte hrá, Dunajská Streda je však už veľmi blízko k zisku troch bodov.
     
    90+7
    Žltú kartu dostáva Martin Jedlička (FC DAC Dunajská Streda).
     
    90+7
    Avizovaný nadstavený čas je minulosťou, ale bolo tam dlhšie prerušenie hry po góle a tak sa ešte hrá ďalej.
     
    90+6
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Matúš Malý.
     
    90+5
    Hra je znova prerušená, domáci Župa sa snažil niečo vymyslieť pred pokutovým územím súpera, ale fauloval a hosťujúci futbalista musel byť ošetrený.
     
    90+4
    No a je tu nervozita v realizačnom tíme Pohronia, kde smerovala aj červená karta po strčení do rozhodcu! Domáci tak zrejme ten vytúžený jeden bod nezískajú.
     
    90+3
    Dunajská Streda dala gól!

    DAC sa vracia v nadstavenom čase späť do vedenia o jeden gól! Pohronie nezvládlo ubrániť priamy kop, pred bránou súpera sa k odrazenej lopte dostal SIDNEY FRIEDE a skvelým spôsobom ju dopravil do siete – 1:2!
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Martin Repiský (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    90+1
    Repiský musel zasahovať pri tvrdom zakončení zo strany súpera! Následne pálil po zisku odrazenej lopty Balić, je tu rohový kop pre DAC, ktoré je teraz v tlaku!
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 6 minút!
     
    90
    Je tu už samotný záver tohto stretnutia v Žiari nad Hronom. Môžme však očakávať väčšiu porciu nadstavených minút.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Lukáš Pellegrini.
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Alieu Fadera, prichádza Patrik Abrahám.
     
    88
    Nebezpečne to teraz vyzeralo na oboch stranách, ale stroskotalo to na nepresných zakončeniach. Domáci tréner chystá dvojnásobnú zmenu.
     
    87
    Domáci sú momentálne pri lopte a snažia sa o prechod na útočnú polovicu. Súper okamžite vysoko napáda súperovu rozohrávku.
     
    86
    Pohronie sa však nebojí v závere zápasu aj zaútočiť. Uvidíme, či sa niekomu z aktérov predsa len podarí strhnúť víťazstvo na svoju stranu.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Peter Mazan (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    84
    Dunajská Streda ako favorit tohto zápasu je momentálne pri lopte, ale nedarí sa jej v útoku výraznejšie presadiť. Pohronie zatiaľ siaha na veľmi dobrý jeden bod.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Blahút, prichádza Bernard Petrák.
     
    82
    Špiriak naskakoval na dobrý center, ale pred ním výborne zasiahla súperova defenzíva. Pohronie zahrávalo ešte rohový kop, DAC sa ubránilo.
     
    81
    Smerom dopredu teraz preniklo Pohronie, ktoré po nedovolenom zákroku získava priamy kop. S jeho realizáciou sa domáci nikam neponáhľajú.
     
    80
    Už pokračuje druhý polčas v Žiari nad Hronom ďalej. Stále platí vyrovnaný stav 1:1 a hosťujúci tréner posilnil dvoma striedaniami ofenzívu. Snáď to bude ešte zaujímavý záver celého tohto stretnutia.
     
    79
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erick Davis, prichádza Andrej Fábry.
     
    78
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Zuberu Sharani, prichádza Jorge Méndez.
     
    77
    Toto je veľmi nepríjemný moment pre DAC. Sharani Zuberu sa dostal na ihrisko v druhom polčase a ihrisko teraz musel opustiť na nosítkach. Prajeme samozrejme skoré uzdravenie, hostia musia vynútene striedať.
     
    76
    Na ihrisku zostáva ležať hosťujúci Sharani Zuberu. Oba celky sa zatiaľ občerstvujú a pozorne počúvajú pokyny od svojich trénerov.
     
    75
    Aj v druhom polčase tu je krátka prestávka na občerstvenie.
     
    74
    Postupne sledujeme, ako sa priostruje v osobných súbojoch a hlavný rozhodca Pavel Ochotnický má čo robiť. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok tohto stretnutia.
     
    73
    Veľká šanca pre Dunajskú Stredu! Balić centroval z priameho kopu do pokutového územia, tam sa hlavičkou prezentoval Sharani, jeho pokus tesne míňa priestor domácej brány!
     
    72
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza David Bangala, prichádza Kojo Matić.
     
    71
    Od 68. minúty sa tak tento zápas začína odznova. Zrejme sa čakalo, že to bude ďalšia gólová kanonáda zo strany DAC, ale napokon to bude tvrdý boj o body do tabuľky.
     
    70
    Dunajská Streda zahrávala priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia, ale domáci túto situáciu zvládli a loptu má vo svojej moci brankár Repiský.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Dominik Špiriak (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    68
    Žltú kartu dostáva Dominik Kružliak (FC DAC Dunajská Streda).
     
    68
    Pohronie dalo gól!

    Výbuch radosti v Žiari nad Hronom, je vyrovnané! Domáci výborne využili situáciu, že súper hral len s 10 hráčmi, pred Jedličkovu bránu si nabehol na parádnu prihrávku po zemi PETER MAZAN a dopravil ju následne do siete – 1:1!
     
    67
    Davis je stále ošetrovaný za postranou čiarou, Dunajská Streda tak musí hrať len s 10 hráčmi.
     
    66
    DAC zahrávalo priamy kop, Schaferov volej však nijak Repiského nevystrašil. Pohronie sa ubránilo a môže skúsiť zaútočiť.
     
    65
    Tvrdý zákrok schytal Davis, hra sa prerušila. Hosťujúci futbalista je v opatere lekárov.
     
    64
    Sledovali sme útočné ťaženie domáceho celku, ale to viedlo len k zrazenej strele. Pohronie zakladá svoj prípadný ďalší útok až od svojho brankára.
     
    63
    V posledných chvíľach sledujeme, ako sa na oboch stranách streidajú útoky. Pohronie však okrem veľkej šance v prvom polčase toho až tak v ofenzíve nepredviedl.
     
    62
    Priamy kop napokon Pohronie ubránilo a aj následný nápor súpera. Čoskoro však domáci znova loptu strácajú a toho sa snaží využiť DAC čo najlepšie.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Petr Pavlík (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    61
    Je tu nedovolený zákrok zo strany domáceho celku a hostia idú zahrávať priamy kop, ktorý môžme označiť za skrátený rohový kop. Pohronie sa tak musí brániť.
     
    60
    Hodina zo stretnutia v Žiari nad Hronom je už minulosťou. Dunajská Streda po Balićovom góle vyhráva, ale ešte to bude pre hostí náročné, vybojovať na pôde súpera tri body.
     
    59
    Domáci futbalistia bol v opatere lekárov, odkráčal za postranú čiaru a vráti sa späť do hry. Repiský už môže rozohrať loptu od svojej brány.
     
    58
    Ramiréz sa snažil pretlačiť loptu pred domácu bránu, ale všas zasiahol Repiský. Zrejem došlo k strete domáceho brankára s Bangalom a hra je opäť prerušená.
     
    57
    Stále je to len o jeden gól. Pohronie je dnes vyrovnaným súperom, čo sa možno až tak nečakalo. Pre DAC je však podstatné, že je vo vedení.
     
    56
    Už sa hrá ďalej a DAC zahrávlo po zrazenej lopte rohový kop. Po ňom ešte hosťujúci celok kombinoval ďalej, ale po nepresnej strele bude nasledovať odkop od Repiského brány.
     
    55
    Hra sa na malú chvíľu musela prerušiť, Divković sa po tvrdom zákroku od Župu ťažko dostával späť na nohy. Vyzerá však byť v poriadku a vráti sa späť na ihrisko.
     
    54
    Žltú kartu dostáva Cédric Badolo (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    54
    Žltú kartu dostáva Richard Župa (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    53
    Pohronie zahrávalo priamy kop z veľmi dobrej pozície. Weir centroval pred bránu hosťujúceho celku a Jedlička mal čo robiť, aby loptu vyboxoval mimo svojej brány.
     
    52
    V krátkom slede zahrávalo Pohronie dva rohové kopy v rade, ale v oboch prípadoch sa DAC dokázalo ubrániť. Domáci chcú ešte pokračovať vo svojej aktivite.
     
    51
    Domáci futbalisti teraz operujú s loptou na kopačkách a dostávajú súpera pod menší tlak. DAC sa musí mať na pozore pred svojim pokutovým územím.
     
    50
    Pohronie však bolo v prvom polčase vyrovnaným spôsobom, domáci sa už pokúšajú o rýchlu odpoveď. Snáď nás ešte čaká veľmi zaujímavé stretnutie.
     
    49
    Vynikajúci vstup hosťujúceho celku do druhého polčasu, na rade je tak domáci celok, ktorý bude musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Balić strelil svoj tretí gól v úvode novej sezóny.
     
    48
    Dunajská Streda dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia a to hneď po polčasovej prestávke! Dunajská Streda po faule na Ramíreza zahrávala priamy kop, k jeho realizácii sa postavil ANDRIJA BALIĆ a jeho parádna strela zapadla presne k tyčke – 0:1! Repiský sa za loptou naťahoval márne.
     
    48
    Hra sa musela prerušiť, na ihrisku zostal ležať hosťujúci Ramírez a ihneď bol v opatere lekárov. Napokon odkráčal za postranú čiaru a mal by sa tak vrátiť späť do hry.
     
    47
    Druhý polčas v Žiari nad Hronom je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistim. Hosťujúci tréner spravil do druhého polčasu jednu zmenu na ihrisku.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Zsolt Kalmár, prichádza Zuberu Sharani.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo v Žiari nad Hronom je už minulosťou, napokon sme v ňom presný zásah nevideli. Dunajská Streda bola v prvých minútach po výkope aktívnejšia, ale hra sa postupne vyrovnala a Pohronie malo možno prekvapivo zatiaľ najväčšiu šancu na otvorenie skóre, ale Badolo trestuhodne netrafil odkrytú bránu.

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:03.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Už to však teda naozaj vyzerá, že na góly si budeme musieť počkať do druhého polčasu.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    45
    Ramirézova prihrávka či center smeroval len do náručia brankára Repiského. Pohronie ešte skúša niečo vymyslieť smerom dopredu.
     
    44
    Pretiahnutý center od rohovej zástavky preletel cez pokutové územie a nič zaujímavé sme tak nevideli. Čoskoro sa naplní riadny hrací čas úvodného dejstva.
     
    43
    Rodolfo Balckam sa snažil odcentrovať do pokutového územia domáceho celku, po zrazanej lopte získalo DAC rohový kop. Kalmárove zakončenie je následne odvrátené na ďalší rohový kop.
     
    42
    Pohronie vysoko napádalo rozohrávku súpera a vybojovalo si loptu na svoje kopačky. Fadera však v útoku zlyhal a domáci musia opäť do obrany.
     
    41
    Momentálne je v držaní lopty Dunajská Streda, ktorej hráči si však len vymieňajú loptu medzi sebou. Zatiaľ to teda vyzerá, že v prvom polčase gól nepadne.
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca úvodného dejstva v Žiarni nad Hronom. Dočkáme sa do prestávky presného zásahu?
     
    39
    Rýchly útočný výpad Dunajskej Strede nevyšlo a následne hostia faulovali. Pohronie môže rozbehnúť kombináciu na polovici súpera, je to ako na hojdačke.
     
    38
    Do zakončenia sa zo zaujímavej pozície dostal Blahút, jeho tvrdú strelu musel Jednička skrotiť až na dvakrát. Pohronie sa následne stiahlo naspäť na svoju polovicu ihriska.
     
    37
    Opäť sledujeme rýchle útočné výpady na oboch stranách, čo sa fanúšikom na tribúne páči. Strelený gól by však určite priniesol ešte väčšie oživenie hry.
     
    36
    Hra sa však napokon musela prerušiť a ošetrenie prebehlo aj u Badola. Aj tento domáci futbalista je v poriadku a za postranou čiarou sa bude pýtať späť do hry.
     
    35
    Domáci Badolo ťahal zaujímavú útočnú akciu, cez obrancov neprešiel a padol na zem. Faul sa nepíska, DAC sa pokúša o rýchly protiútok, čo sa domácim pochopiteľne nepáči.
     
    34
    Repiský je už späť na nohách, ale jeho spoluhráč Župa leží na trávniku pred bránou. Je už v opatere lekárov, ale aj on by mal byť schopný pokračovať v zápase ďalej.
     
    33
    Táto útočná snaha hosťujúceho celku rezonuje len do faulu. Brankár domácich Repiský zostáva po strete s Friedom ležať na trávniku a hra sa tak musela prerušiť.
     
    32
    Dunajská Streda teraz dlhšiu domu kombinovala na útočnej polovici, nepodarilo sa jej však nič zaujímavého vymyslieť. Pohronie je však stále pod menším tlakom.
     
    31
    Polhodina zo stretnutia v Žiari nad Hronom je už minulosťou. Stále je to bez gólov na oboch stranách a v posledných chvíľach je hra veľmi vyrovnaná.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Cesar Rodolfo (FC DAC Dunajská Streda).
     
    30
    Žltú kartu dostáva Peter Chríbik (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    30
    Pohronie zahrávalo priamy kop na útočnej polovici, ktorý však súper ubránil. Domáci ešte pokračujú v kombinácii, DAC je pod menším tlakom a stále sa musí mať na pozore.
     
    29
    Žltú kartu dostáva András Schafer (FC DAC Dunajská Streda).
     
    28
    Lopta na zadnä žrď sa stala korisťou domáceho celku, Pohronie sa pokúsi o rýchly prechod na útočnú polovicu. DAC sa musí stiahnúť na svoju polovicu ihriska.
     
    27
    Momentálne je celkom živo na oboch stranách, aktéri sa snažia hrať aktívne. Možno je to troška prekvapivý obraz hry, ale všetko sa ešte môže zmeniť.
     
    26
    Dianie v prvom polčase už pokračuje ďalej. Pohronie nebezpečne zakombinovalo pred pokutovým územím súpera, ale k ohrozeniu Jedličku to nerezonovalo.
     
    25
    Hlavný rozhodca Pavel Ochotnický dal pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku. Oba cely si tak vydýchnu a môžu si vypočiť pokyny od svojich trénerov.
     
    24
    Pred svojou bránou teraz dobre zapracoval Weir a nedovolil tak Kalmárovi zakončovať. Repiský si prebral loptu do svojich rukavíc a tak Pohronie zvládlo ďalší dôležitý moment pred svojou bránou.
     
    23
    Medzičasom sa dostávame za polovicu úvodného dejstva. Aj naďalej čakáme na prvý presný zásah, ktorý by načrtal ďalší vývoj stretnutia.
     
    22
    Po prihrávke do pokutového územia sa z uhla snažil zakončiť Ramírez, ale tento jeho pokus bol už dopredu odsúdený na neúspech. Bude to odkop od Repiského brány.
     
    21
    Teraz sa na útočnú polovicu dostávajú hostia, ale nedarí sa im zatiaľ presadiť sa cez výborne pripravenú obranu súpera. Podobné obrázky hry dnes zrejme uvidíme častejšie.
     
    20
    Pohronie zahrávalo rohový kop, ktorý súper dokázal ubrániť. Domáci ešte pokračovali v kombináciu v blízkosti pokutového územia, ale k zakončeniu to neviedlo.
     
    19
    Ofsajd zastavil ďalší útočný výpad Dunajskej Stredy. Domáci futbalisti môžu rozohrať loptu na svojej polovici ihriska a následne sa tak pokúsiť zaútočiť.
     
    18
    Zakrátko sa hostia opäť pokúsili zaútočiť, ale výsledkom tejto útočnej snahy DAC je len odkop od Repiského brány. Mladý brankár domácich zatiaľ musel zasahovať len jediný raz.
     
    17
    Sledovali sme spoluprácu Kalmára so Schaferom, ale loptu sa im do pokutového územia nepodarilo dostať. DAC po faule potom zahrávalo priamy kop, ale ten domáci dokázali ubrániť.
     
    16
    Zatiaľ sú v držaní loptu futbalisti hosťujúceho celku, ale momentálne sa im nedarí v prechode do útoku. Pohronie neúnavne atakuje rozohrávku súpera.
     
    15
    Pohronie nemohlo pokračovať v sľubne rozvíjajúcej sa akcii, je tu odpískaný útočný faul. Uvidíme, či sa smerom dopredu teraz presadí Dunajská Streda.
     
    14
    Teraz sa na druhej strane musel mať na pozore Repiský, ale podarilo sa mu úspešne vychyta Balicá. Domáci sa následne snažia hru trocha upokojiť.
     
    13
    Obrovské zaváhanie v zadných radoch hosťujúceho celku, do mega veľkej šance sa dostal Fadera, ktorý si položil súperovho brankára, ale následne nedokázal loptu poslať do odkrytej brány! V takomto zápase musí Pohronie takéto šance jednoznačne premieňať!
     
    12
    DAC sa snažilo o rýchly prechod na útočnú polovicu, ale Divković sa k lopte nedostal. Hostia však získavajú autové vhadzovanie a budú môcť v aktivite pokračovať.
     
    11
    Do pokutového územia Pohronia smerovala centrovaná lopta, ale Pavlík ju hlavou upratal do bezpečia. Potom sa do zakončenia dostal Divković, ale jeho zakončenie je veľmi nepresné.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka v Žiari nad Hronom je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na výraznejšiu šancu, aktivita je podľa očakávania na strane hosťujúceho celku.
     
    9
    Na Weirov center reagoval jeden z jeho spoluhráčov len nepresnou hlavičkou, k ohrozeniu Jedličkovej brány tak neprišlo. DAC už získava loptu na svoje kopačky.
     
    8
    Sledovali sme individuálnu útočnú akciu od Badola, ale cez obranu súpera sa nepresadil, ale následne bol Weir faulovaný a tak Pohronei získava priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    7
    Domáci Bangala zasahoval v pokutovom území a po zrazenej lopte získali hostia rohový kop. Na centrovanú loptu reagoval Friede, ale jeho hlavička bola nepresná.
     
    6
    Vôbec prvýkrát v sa museli brániť hostia pred svojim pokutovým územím. Útočná snaha Pohronia sa však končí nedovoleným zákrokom a tak znova sledujeme ťaženie DAC.
     
    5
    Hra je momentálne prerušená, na ihrisku zostáva ležať domáci Mazan. Už sa však futbalista Pohronia postavil na nohy a prvý polčas môže pokračovať ďalej.
     
    4
    Mazan potiahol rýchly útočný výpad domácich, loptu dostal na Fadera, ale ten sa už cez obranu súpera nepresadil. Prišla lacná strata lopty a opäť sledujeme kombináciu favorita zápasu.
     
    3
    DAC presunul svoju kombináciu na vlastnú polovicu, z ktorej sa pokúša založiť ďalší útočný výpad. Pohronie zatiaľ nenapáda rozohrávku súpera, snaží sa dobre obsadzovať stred poľa.
     
    2
    Postupnou kombináciou sa hosťujúci celok prebojoval až pred pokutové územie, ale tam už zasiahla domáca defenzíva a nedovolila súperovi pokračovať v útočnej akcii.
     
    1
    Prvý polčas v Žiari nad Hronom je už v plnom prúde, výkop patril Dunajskej Strede, ktorá odohrá toto stretnutie v čiernych dresoch, Pohronie nastupuje v žlto-modrej kombinácii.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už slpoločne s rozhocami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe druhé kolo Fortuna ligy, mužstvá sa musia vysporiadať s takzvaným anglickým týždňom. Žiar nad Hronom bude hostiť stretnutie medzi FK Pohronie a FC DAC Dunajská Streda. Domáci v minulom kole zachraňovali v nadstavenom čase jeden bod so Zlatými Moravcami, hostia naopak doma sfúkli Sereď a budú v tomto zápase favoritmi. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Repiský – Bangala, Pavlík (C), Špiriak, Župa – Badolo, Chríbik, Weir, Blahút – Mazan, Fadera

    Náhradníci: Dovec – Abrahám, Jacko, Pellegrini, Vondryska, Petrák, Matić

    FC DAC Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Müller, Kružliak, Davis – Friede, Schafer, Kalmár (C), A. Balić – Divković, Ramírez

    Náhradníci: Száraz – Sharani, Méndez, Malý, Fábry, Bednár, Nebyla

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Peter Bednár, Pavel Jánošík – Peter Kráľovič
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa a FC DAC Dunajská Streda. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Cez víkend odštartoval nový ročník Fortuna ligy a v jej úvode sa tímy budú musieť vysporiadať s anglickým týždňom. Druhé kolo je rozdelené na utorok a stredu. Pohronie privíta v druhom kole na svojom štadióne jedného z potencionálnych ašpirantov na titul.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa:
    Minuloročný nováčik sa po vynútenej prestávke vrátil vo veľkom štýle, zvládol súboje v skupine o záchranu a napokon sa vo Fortuna lige udržal aj pre tento ročník. Cez víkend vybojovalo Pohronie v Zlatých Moravciach jeden bod a to v samom závere, keď prehrávalo o dva góly, ale napokon Pohronie domov cestovalo s bodovým zápisom a určite mu to psychicky pomohlo.

    FC DAC Dunajská Streda:
    Hostia obsadili v uplynulom ročníku tretiu priečku a čaká ich súboj v prvom predkole Európskej lige, keď budú musieť vycestovať na Island, kde ich súperom bude FH Hafnarfjördur. Úvodné kolo vo Fortuna lige dopadlo pre DAC vynikajúcu, doma doslova sfúklo Sereď a po výhre 6:0 je na čele tabuľky.

    Favoritom tohto zápasu sú hostia, ale Pohronie vie byť doma silné. Dúfajme, že uvidíme kvalitné stretnutie, sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 68. Mazan – 48. A. Balić, 90+3. Friede

    Karty:   30. Chríbik (POH), 54. Župa (POH), 54. Badolo (POH), 62. Pavlík (POH), 69. Špiriak (POH), 85. Mazan (POH), 90+2. Repiský (POH) – 29. Schafer (DUN), 30. Rodolfo (DUN), 68. Kružliak (DUN), 90+7. Jedlička (DUN)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 18:17.
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Repiský – Bangala (72. Matić), Pavlík (C), Špiriak, Župa – Badolo, Chríbik, Weir, Blahút (83. Petrák) – Mazan (89. Pellegrini), Fadera (89. Abrahám).
    Náhradníci: Dovec – Abrahám, Jacko, Pellegrini, Vondryska, Petrák, Matić.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Müller, Kružliak, Davis (79. Fábry) – Friede, Schafer, Kalmár (C) (46. Sharani, 78. Méndez), A. Balić – Divković (90+6. Malý), Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Sharani, Méndez, Malý, Fábry, Bednár, Nebyla.

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Peter Bednár, Pavel Jánošík – Peter Kráľovič