Bergamo – Paríž 1:2 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
1:2 (1:0)
Paríž Saint-Germain
Streda 12.08.2020, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon • Liga majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Neskutočné veci sa udiali v samom závere druhého polčasu na Estádio do Sport Lisboa e Benfica. Atalanta do 90. minúty vyhrávala 1:0 a smerovala do semifinále Ligy majstrov, ale Marquinhos a po ňom aj Choupo-Moting skórovali a PSG napokon toto stretnutie vyhráva 2:1 a raduje sa z postupu! Na jednej strane obrovský smútok, na tej druhej zase veľká radosť. Aj takýto vie byť futbal, Atalanta hrala výborne, ale nezvládla záver zápasu a tak si svoj pobyt v Portugalksu nepredĺži a pocestuje domov.

    V dramatickom zápase sme tak spoznali prvého semifinalistu tohtoročnej edície Ligy majstrov. Atalanta si teraz počká na lepšieho z dvojice Lipsko – Atl. Madrid, tento zápas sa odohrá zajtra.

    V tejto chvíli vám už ďakujem za pozornosť, verím že ste si zápas užili a želám dobrú noc! (23:02:35)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    PSG drží loptu na svojich kopačkách a pomaly sa môže radovať z postupu. Atlanta sa snaží vybojovať loptu a založiť zrejme svoj posledný útok.
     
    90+5
    Na ihrisku zostáva ležať Thiago Silva, ktorý má kŕče a musí byť ošetrený. Nadstavený čas je minulosťou, bude sa však ešte hrať niečo navyše.
     
    90+4
    Veľka frustácia na tvárach hráčov Atalanty aj celej lavičky. Ešte v 90. minúte vyhrával taliansky celok 1:0 a kráčal do semifinále, tam však už zrejme pôjde PSG.
    90+3. Eric Choupo-Moting (PSG) - 1:2
     
    90+3
    Paríž dal gól!
    Tak to je neuveriteľné! V krátkom slede PSG pridáva aj druhý gól a v nadstavenom čase otočil vývoj skóre a zrejme tak postúpi do semifinále! Francúzsky celok založil rýchly protiútok, Atalanta nezvládla situáciu v pokutovom území, Mbappé sa vyhovol ofsajdu, prihral pred bránu na voľného ERIC CHOUPO-MOTING a striedajúci hráč upravuje na 1:2!
     
    90+2
    Ešte sa striedajú útočné výpady na oboch stranách, zatiaľ to však vyzerá na predĺženie.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!
    90. Marquinhos (PSG) - 1:1
     
    90
    Paríž dal gól!
    Orovská radosť v tábore PSG, je vyrovnané! Eric Choupo-Moting to celé začal, keď poslal presnú prihrávku do pokutového územia a tam sa po veľkej skrumáži a zrejme aj za prispenia teču od Caldara presadil MARQUINHOS – 1:1!
     
    88
    Atalanta dlhšie hrala na polovici súpera a ukrojila tak zo zostávajúceho času vo svoj prospech. PSG bude musieť začať riskovať.
     
    87
    Zrodil sa rýchly útočný výpad PSG, po ktorom zakončoval spoza pokutového územia Draxler, ale jeho pokus bol nepresný.
    86. Eric Choupo-Moting (PSG)
     
    86
    Nový muž na ihrisku Choupo-Moting mohol vyrovnať! V pokutovom území si na centrovanú loptu vyskočil najvyššie, ale zakončuje tesne nad Sportiellovu bránu!
     
    85
    Žltú kartu dostáva José Luis Palomino (Atalanta Bergamo).
     
    84
    Sme už v záverečnej časti druhého polčasu. Pre francúzsky celok sa už čas výrazne kráti a je na pokraji vypadnutia v Lige majstrov.
     
    83
    Atalanta drží hru ďaleko od svojej brány, do kombinácie PSG sa zapája aj brankár Rico, ktorý po svojom príchode zatiaľ nemusel nijak zasahovať.
     
    82
    Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Duván Zapata, prichádza Jacopo Da Riva.

    Miroslav Revaj

    Góly: 27. Pašalić – 90. Marquinhos, 90+3. Choupo-Moting

    Karty:   37. Djimsiti (ABC), 45+1. Freuler (ABC), 50. de Roon (ABC), 53. D. Zapata (ABC), 67. Tolói (ABC), 85. Palomino (ABC) – 54. Bernat (PSG), 57. A. Herrera (PSG), 69. Marquinhos (PSG), 75. Paredes (PSG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 29:13.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, Caldara, Djimsiti (60. Palomino) – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens (82. Castagne) – Pašalić (70. Muriel), A. Gómez (C) (59. Malinovskyj) – D. Zapata (82. Da Riva).
    Náhradníci: F. Rossi, Gelmi – Palomino, Czyborra, Muriel, Piccoli, Malinovskyj, Castagne, Bellanova, Šutalo, Da Riva, Colley.

    Paríž Saint-Germain: Navas (79. S. Rico) – Kehrer, Silva (C), Kimpembe, Bernat – A. Herrera (72. Draxler), Marquinhos, Gueye (72. Paredes) – Sarabia (60. Mbappé), Icardi (79. Choupo-Moting), Neymar.
    Náhradníci: S. Rico, Bulka – Mbappé, Paredes, Choupo-Moting, A. Diallo, Draxler, Dagba, Ruiz-Atil, Soh, Muinga, Bakker.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn (všetci Anglicko)

    Diváci: bez divákov