Philadelphia – Washington 3:1 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 0:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:5 (kon.) | Arizona – Nashville 4:3 (po pr.)
Montreal – Pittsburgh 2:0 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
0:4 (0:2, 0:0, 0:2) Stav série: 1:3
Calgary Flames
cz Piatok 07.08.2020, 04:30 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • Predkolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Rasmus ANDERSSON - 0:4
     
    57:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Na konečných 4:0 ještě upravuje RASMUS ANDERSSON, který se po pravé straně dostal až na útočnou modrou čáru, odkud se v klidu prosadil. Asistence: Milan Lucic a Sam Bennett.
    56:59 Sean MONAHAN - 0:3
     
    56:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, Calgary je druhým týmem postupujícím z kvalifikace! Nikolaj Ehlers sice zůstal v rohu kluziště ležet, ale ve hře se normálně pokračovalo. Po zblokované střele Tobiase Riedera toho využil SEAN MONAHAN, který bez problémů rozvlnil síť prázdné brány. Asistence: Tobias Rieder a Derek Ryan.
     
    55:59
    Connor Hellebuyck odchází na střídačku, takže Stíhačky to už teď zkouší s šesti bruslaři!
     
    51:44
    Jets byli v situaci dva na jednoho, pěknou kombinaci následně zakončoval Kyle Connor, ale Cam Talbot se zase skvěle přesunul a ještě lépe zasáhl!
     
    51:07
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (TJ Brodie – 2 min., podrážení).
     
    51:07
    Mohlo to být o branku, avšak Jack Roslovic v koncovce selhal! Domácí forvard se šikovně uvolnil u levé tyče, kam dostal i přihrávku, ale bekhendem se trefil jen do boční sítě. Soupeře však alespoň donutil k nedovolenému zákrok.
     
    46:49
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Rasmus Andersson – 2 min., podrážení).
     
    44:20
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dmitrij Kulikov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:26
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dmitrij Kulikov – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:26
    Nikolaj Ehlers podnikl opravdu nádhernou individuální akci! Prokličkoval se dvě protihráči a už mířil do pravé šibenice, jenže Cam Talbot tam stačil dát rameno!
     
    35:20
    Dillon Dubé možná už definitivně mohl zajistit postup svého týmu, Connor Hellebuyck však pořád drží naději! Útočník Flames jel totiž na gólmana Winnipegu úplně sám. Poprvé to zkusil mezi nohy, neúspěšně, podruhé přehodil beton, ale zase pro změnu puk zastavila tyčky!
     
    34:02
    Matthew Tkachuk dostal kotouč na brankovou čáru a bleskově se ho snažil zasunout mezi tři tyče, ale to se mu nepovedlo, i když puk skončil jen těsně vedle pravé tyčky!
     
    23:54
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jansen Harkins – 2 min., hákování).
    19:59 Sam BENNETT - 0:2
     
    19:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jets byli v posledních minutách třetiny aktivnější, ale stejně musí překousávat opravdu nepříjemný gól, který inkasují jen sekundu před koncem! Calgary pěkně přešlo střední třetinu, načež se dostal až do bránu, kde Noah Hanifin z otočky vracel kus gumy před Connora Hellebuycka. Prostor před ním nedokázal nikdo pokrýt, takže se k zakončení dostal SAM BENNETT, který se trefil nechytatelně k tyči. Asistence: Noah Hanifin, Matthew Tkachuk.
     
    15:45
    Cam Talbot poprvé v dnešním zápase chyboval a málem to mělo fatální následky! Jeho rozehrávku totiž zachytil soupeř, který kotouč okamžitě naservíroval před bránu Dylanu DeMelovi, ale před něho se obětavě vrhl Matthew Tkachuk, který tak výborným zákrokem zastoupil svého brankáře!
     
    10:49
    Po souboji za bránou si to puk zamířil mezi kruhy, kde se k opravdu nebezpečnému zakončení dostal Sean Monahan, ale ten nastřelil jen brankovou konstrukci!
    03:21 Dillon DUBÉ - 0:1
     
    03:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny nic neponechávají náhodě a rychle se ujímají vedení! Sražené nahození Erika Gustafssona zvládl ještě Connor Hellebuyck vyrazit, což platilo i o první dorážce DILLONA DUBÉHO. Forvard hostů se však dostal ještě k jednomu zakončení, které už dokázal zvednou pod horní tyčku. Asistence: Erik Gustafsson, Sean Monahan.
     
    00:02
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Milan Lucic – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nathan Beaulieu – 5 min., bitka).
     
    00:02
    Hned na úvod se do pořádně tvrdého souboje pustili Nathan Beaulieu a Milan Lucic. Vítězem je nakonec hráč Calgary, oba však dostanou stejný pětiminutový trest!

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 4. Dubé (E. Gustafsson, Monahan), 20. S. Bennett (Hanifin, M. Tkachuk), 57. Monahan (Rieder, D. Ryan), 58. R. Andersson (Lucic, S. Bennett)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, D. Kulikov, Pionk, Beaulieu, Poolman – Connor, Copp (A), Wheeler (C) – Perreault, Eakin, Ehlers – Harkins, Lowry, Roslovic – G. Bourque, N. Shore, L. Shaw.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, R. Andersson, Forbort, E. Gustafsson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Mangiapane, Backlund, M. Tkachuk (A) – Lucic, S. Bennett, Dubé – Jankowski, D. Ryan, Rieder.

    Rozhodca: Meier, StLaurent – Sericolo, Murray
    Winnipeg 1 3 Calgary
    #1 Nedeľa 02.08.2020 • 04:30
    Calgary - Winnipeg 4:1
    #2 Pondelok 03.08.2020 • 20:35
    Calgary - Winnipeg 2:3
    #3 Streda 05.08.2020 • 00:45
    Winnipeg - Calgary 2:6
    #4 Piatok 07.08.2020 • 04:30
    Winnipeg - Calgary 0:4