Sevilla – AS Rím 2:0 (kon.) | Leverkusen – Rangers 1:0 (kon.) | Bazilej – Frankfurt 1:0 (kon.)
Wolverhampton – Olympiakos 1:0 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
1:0 (1:0)
Olympiakos F.C.
Štvrtok 06.08.2020, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Európska liga • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Wolverhampton Wanderers a Olympiakos F.C.. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00.

    Po prestávke spôsobenou pandémiou koronavírusu sa už dohrali ligové súťaže a tak sa o slovo opäť prihlásia dve najprestížnejšie európske klubové súťaže. Od stredy sa bude pokračovať v Európskej lige, kde sú na programe odvtedy osemfinálových stretnutí. Avšak, v dvoch prípadoch sa však prvý zápas odohrať nestihol, preto sa odohrá len jedno stretnutie a to na neutrálnej pôde v Nemecku. Pochopiteľne sa bude súťaž dohrávať bez prítomnosti divákov.

    Prvý súboj týchto dvoch celkov, ktorý sa ukutočnil v Grécku dopadol nerozhodne 1:1 a tak je ešte všetko na anglickej pôde otvorené. Wolverhampton Wanderers bojoval do samého konca o účasť v pohárovej Európe, ale napokon sa tam neprebojoval a obsadil v tabuľke Premier League konečnú 7. priečku. Olympiakos F.C. vyhral súťaž v Grécku a tak postúpil do kvalifikácie o Ligu Majstrov.

    V Anglicku to ešte bude veľmi napínavý súboj. Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro – Traoré, Podence, Jiménez

    Náhradníci: Ruddy, Søndergaard – Buur, Campana, Dendoncker, Gibbs-White, Jordao, Diogo Jota, Kilman, Neto, Vinagre, Marques

    Olympiakos F.C.: Allain – Elabdellaoui (C), Ba, Cissé, Tsimikas – Bouchalakis, Guilherme, M. Camara – Valbuena, El Arabi, Masouras

    Náhradníci: Tzolakis – Cafú, Fortunis, Gaspar, Hasan Kouka, Lovera, Martinis, Papadopoulos, Ranđelović, Torosidis, Xenitidis, Sourlis

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci Poľsko)
     
    Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Aj dnes pokračujú osemfinálové zápasy v Európskej lige, od 21:00 je na programe stretnutie na Molineux Stadium, kde domáci Wolverhampton vyzve Olympiakos. Prvé stretnutie v Grécku dopadlo nerozhodne 1:1 a tak je to stále otvorené na oboch stranách. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto odvetného stretnutia je už v plnom prúde. Výkop patril domácim, ktorí dnes hrajú v oranžových dresoch, hostia nastupujú v červených.
     
    2
    Hneď v úvode zápasu tu je veľká chyba v defenzíve Olympiakosu, k lopte sa dostal Jiménez a jeho zakončenie z hranice pokutového územia ide tesne vedľa súperovej brány.
     
    3
    Boli sme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase a postarali sa oň domáci futbalisti. Center do päťky si však hostia dokázali postrážiť, Wolves však ešte pokračuje v útočnom ťažení.
     
    4
    Doherty vyslal pretiahnutý center z pravej strany, ktorý len preletel pokutovým územím a tak sme v tomto prípade nič zaujímavého nevideli. Hostia sú však od úvodných minút pod menším tlakom.
     
    5
    Wolves sa stále tlačí do útoku, hostia robia v úvode zápasu časté chyby a zbytočne strácajú loptu v zadných radoch. Toho sa práve domáci snažia využiť.
     
    6
    Opäť sledujeme kombináciu futbalistov v oranžových dresoch, ktorí sa snažia o ďalší prienik na útočnú polovicu. Olympiakos na nič nečaká a okamžite vysoko napáda súperovu rozohrávku.
     
    7
    Bola nariadená penalta pre domáci celok! Brankár hostí Allain chyboval pri spracovaní lopty, následne bol napádaný od Podencom, ktorého poslal k zemi a Wolves má veľkú šancu ujať sa vedenia!
     
    8
    Tím Wolves práve strelil gól!
    Loptu si na biely bod postavil RAÚL JIMÉNEZ a bezpečne je posiela do opačnej strany, než sa hodil brankár Allain – 1:0!
    8. Raúl Jiménez (WOS) - 1:0
     
    9
    Vedenie domácich je určite zaslúžené, úvod stretnutia zvládli lepšie a boli aktívnejší. Na druhej strane, nebyť chyby brankára Allaina, nemuselo tomu tak byť.
    9. Bobby Allain (OLY)
     
    10
    Pre grécky celok sa stále nič nemení. Olympiakos aj naďalej musí streliť aspoň jeden gól a žiadny už neinkasovať, aby si vynútil predĺženie.
     
    11
    K lopte sa dostávajú teraz práve hostia, ale nedarí sa im v prechode na útočnú polovicu. Woves je doma veľmi silný, budú to mať teda hostia ešte veľmi náročné.
     
    12
    Po zrazenej lopte získava domáci celok ďalší rohový kop, hostia sa tak v krátkom slede budú musieť opäť brániť.
     
    13
    Olympiakos odvrátil center od rohovej zástavky do bezpečia, ale nápor domácich futbalistov stále pokračuje. Zatiaľ sa hrá vyslovene len na jednu bránu.
     
    14
    Domáci Castro ostáva ležať na zemi a už je v opatere lekárov. Hra je tak prerušená a uvidíme, ako to bude ďalej s domácim futbalistom.
     
    15
    Castro je napokon späť na nohách a vyzerá to, že bude v tomto zápase pokračovať. Medzičasom domáci rozohrali ďalší rohový kop.
     
    16
    Allain bol vo vzduchu faulovaný a tak je pískaný útočný faul na francúzskeho brankára. Ten nie je veru dnes zrovna najistejší.
     
    17
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Jonny Castro, prichádza Ruben Vinagre.
     
    18
    Domáci futbalista Castro napokon odkráčal do šatne a tak sa toto stretnutie pre neho skončilo. To môže byť citelná strata pre Wolves.
     
    19
    Ale pozor! Toto bol nenápadný útočný výpad hostí, k lopte sa dostal Tsimikas a parádne to mieril k tyčke z vnútra pokutového územia, ale brankár Patrício vytiahol famózny zákrok a loptu vyráža na rohový kop!
    19. Kostas Tsimikas (OLY)
     
    20
    Rohový kop potom domáci celok dokázal ubrániť a nasledovať bude odkop od brány. No, prvá strela hostí v zápase medzi tri žrde a hneď to bola veľká šanca.
     
    21
    Olympiakos sa zrejme už osmelil a znova to skúša smerom dopredu. Wolves však výborne bráni svoje územie a súpera do žiadnej ďalšej šance nechce pustiť.
     
    22
    Tento útočný výpad hosťujúceho celku nebol úspešný, nasledovať bude len ďalší odkop od Patríciovej brány.
     
    23
    Medzičasom sa dostávame za polovicu úvodného dejstva. Za takéhoto stavu je postupujúcim do štvrťfinále Wolves, ale stačí jeden gól súpera a už to neplatí.
     
    24
    Wolves v týchto chvíľach kombinuje na útočnej polovici, ale domácim sa nedarí prekonať súperovu defenzívu. Podstatné však je, že sa domáci držia na útočnej polovici.
     
    25
    Hra sa presúva do stredu poľa, kde sledujeme ostré súboje o loptu.
     
    26
    Domáci Traoré následne zaviezol loptu až do pokutového územia, následne ešte Wolves okupovalo bránu súpera a nasledovať bude rohový kop.
     
    27
    Jeho rozohrávka domácim futbalistom nevyšla a nasledoval tak odkop od Allainovej brány. Olympiakos drží loptu na svojich kopačkách a pokúša sa preniknúť smerom dopredu.
     
    28
    Olympiakos dal gól!
    Je vyrovnané! Toto bol rýchly útočný výpad hosťujúceho celku, El Arabi sa dostal za obranu súpera, následne vyslal center do pokutového územia na voľného MOHAMED MADY CAMARA a jeho strela aj za prispenia jemného teču súpera končí v sieti – 1:1!
    28. Mohamed Mady Camara (OLY)
     
    29
    Ale pozor! Ešte je tu porada s VAR, skúma sa, či gólovej situácii nepredchádzal ofsajd, v ktorom sa mohol ocitnúť El Arabi. Je to veľmi hraničná situácia.
     
    30
    Gól napokon neplatí! Hlavný rozhodca Marciniak dal na rada videorozhodcu a napokon sa ani nemusel ísť pozrieť na monitor, pokračujeme za stavu 1:0!
     
    31
    Varovný prst pre domácich, aby si v obrane dávali väčší pozor. Uvidíme, ako tento moment ovplyvní zvyšok prvého polčasu a možno aj celého tohto stretnutia.
     
    32
    Polhodina zo stretnutia na Molineux Stadium je už minulosťou. Domáci Wolves vyhráva 1:0 a v súčte oboch zápasov to je 2:1 v prospech anglického celku, čo ho posúva do štvrťfinále Európskej ligy.
     
    33
    Momentálne sledujeme útočné ťaženie hosťujúceho celku, ktorý sa však márne snaží presadiť cez defenzívu súpera.
     
    34
    Olympiakosu sa to nepodarilo ani teraz a domáci získavajú autové vhadzovanie na svojej polovici ihriska.
     
    35
    Je tu faul zo strany Wolvesu a tak hostia získavajú priamy kop na útočnej polovici. Domáci sa tak budú musieť brániť, určite príde center do pokutového územia.
     
    36
    Aj tomu tak bolo! Veľa nechýbalo a mohlo byť vyrovnané, parádny center z priameho kopu smeroval na zadnú tyč, kde stál zle pokrytý Cissé, ale nepodarilo sa mu loptu zasiahnúť!
     
    37
    Na zemu ostava ležať Podence a hra je tak prerušená. Domáci boli teraz pod veľkým tlakom, ešte to bude zrejme zaujímavý zvyšok prvého polčasu.
     
    38
    Žltú kartu dostáva João Moutinho (Wolverhampton Wanderers).
     
    39
    Olympiakos čoraz viac pridáva na aktivite a grécky celok tak chce do polčasovej prestávky aspoň vyrovnať. Defenzíva Wolves má tak teraz čo robiť.
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Wolves si drží tesné vedenie o jeden gól, bude to platiť až do začiatku druhého polčasu?
     
    41
    Už dlhšiu dobu sa na obraze hry nič nemení, častejšie sú pri lopte hostia, ale nedarí sa im presadiť v útoku. Wolves sa musí aj naďalej brániť.
     
    42
    Sme už teda v záverečnej časti prvého polčasu. Hostia to aj naďalej skúšajú smerom dopredu, ale teraz ich zastavuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    43
    Wolves sa po zisku lopty nikam neponáhľa, chce už záver prvého polčasu dohrať v pokoji a udržať si svoje tesné vedenie do prestávky.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Uričte sa ešte bude niečo nadstavovať, bola tam konzultácia s VAR a aj pokutový kop.
     
    45
    Žltú kartu dostáva Kostas Tsimikas (Olympiakos F.C.).
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 4 minúty!
     
    45+2
    Ešte sledujeme v nadsavenom čase útočné výpady na oboch stranách, defenzívy aktérov zápasu však pracujú úspešne.
     
    45+3
    Wolves sa teraz muselo brániť pred vlastným pokutovým územím, čo však domáci zvládli a zrejme je to už všetko podstatné z prvého polčasu.
     
    45+4
    Žltú kartu dostáva Ousseynou Ba (Olympiakos F.C.).
     
    45+5
    Ešte sa pokračuje ďalej, na ihrisku ostal ležať Moutinho a musí byť ošetrený lekárom a hra je tera prerušená.
     
    45+6
    Marciniak stále prvý polčas neukončil a Moutinho je aj naďalej otrasený na ihrisku. To by bola pre domácich smola, keby sa im zranil v krátkom slede aj druhý hráč.
     
    45+7
    Domáci futbalista je na nohách, ale na tvári mu vidno, že je veľmi otrasený a cez prestávku bude musieť byť v opatere lekárov aj naďalej.
     
    45+8
    Olympiakos je po lopte, keď zvládol ubránič priamy kop. Prvý polčas tak stále pokračuje.
     
    45+8
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo na Molineux Stadium je už minulosťou. Napokon sme v ňom videli jeden presný zásah, o ktorý sa už v 8. minúte postaral domáci Jiménez keď premenil nariadený pokutový kop. Od tohto momentu sa hra vyrovnala a šance začal mať aj Olympiakos, tú najväčšiu mal Tsimikas, ale skvelým zákrokom ho vychytal brankár Patrício. V 28. minúte sa už hostia radovali z vyrovnania, ale gól Camaru napokon po porade s VAR kvôli ofsajdu uznaný nebol.

    Momentálne je postupujúcim celkom do štvrťfinále Európskej ligy domáci Wolves. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 22:09.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Andreas Bouchalakis, prichádza Konstantinos Fortunis.
    Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Georgios Masouras, prichádza Lazar Ranđelović.
     
    47
    Druhý polčas tohto odvetného stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštarovali hostia. Práve v zostave gréckeho celku došlo hneď k dvom výmenám.
     
    48
    Práve hostia sú momentálne v horšej situácii, ale stačí, aby strelili gól a takýto stav by znamenal predĺženie.
     
    49
    Bude to určite pre oba celky veľmi náročný druhý polčas, od jeho úvodu sa snažia oba celky hrať aktívne smerom dopredu.
     
    50
    Domáci Traoré utekal za dlhou prihrávkou, ale napokon sa už k lopte nedostal, skorej bol pri nej hosťujúci Cissé.
     
    51
    Zatiaľ sledujeme pozornú prácu v defenzíve, aj to bude kľúčovým faktorom celého tohto zápolenia. Wolvesu určite takýto obraz hry vyhovuje.
     
    52
    K lopte sa teraz dostávajú hostia, ktorí sa snažia usadiť na útočnej polovici a dostať tak následne svojho dnešného súpera pod tlak.
     
    53
    Wolves odvracia loptu preč zo svojho územia, aj naďalej ju tak má vo svojej moci Olympiakos. Grécky celok má však problémy s prechodom na útočnú polovicu.
     
    54
    Veľa nechýbalo a mohlo byť vyrovnané! Zaujímavý center smeroval do pokutového územia domácich, tam sa dostal do veškej šance El Arabi, ale tiesnený nehlavičkoval presne!
     
    55
    Olympiakos sa snaží porkačovať vo svojom nápore, ale domáci už držia teraz hru ďaleko od svojej brány. Na lavičke domácich už sledujeme pohyby hráčov, ktorí čoskoro zasiahnú do hry.
     
    56
    Toto bol nepresný útočný výpad hosťujúceho celku, domáci získavajú v strede poľa autové vhadzovanie.
     
    57
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Adama Traoré, prichádza Diogo Jota.
     
    58
    Po krátkej dobe má opäť loptu na svojich kopačkách hosťujúci celok, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Wolvesu to určite vyhovuje, domáci sa nemajú kam ponáhľať.
     
    59
    Sledovali sme rýchly protiútok domáceho celku, ale Jiménez sa už k lopte v rozhodujúcom momente nedostal.
     
    60
    Hodina z odvetného stretnutia na Molineux Stadium je už minulosťou. Domáci futbalisti aj naďalej vyhrávajú 1:0 a v súčte oboch zápasoch vedie Wolves 2:1 a je postupujúcim do štvrťfinále Európskej ligy.
     
    61
    Útočný faul domáceho celku prerušil celú akciu, Olympiakos rozohráva loptu na svojej polovici ihriska.
    61. Daniel Podence (WOS)
     
    62
    Mohlo to byť 2:0! Wolves zachytilo loptu a vyrazilo do rýchleho brejku, spoza pokutového územia vypálil Podence pod brvno, ale brankár Allain skvelým zákrokom vyrazil loptu na rohový kop!
     
    63
    Po rozohrávke nakrátko sa domáci usadili na útočnej polovici, Coady potom vysunul do pokutového územia Dohertyho, ale ten už nestihol presne zakončiť. Je tu však ďalší rohový kop.
     
    64
    Skrumáž pred hosťujúcou bránou! Po rozohrávke nakrátko sa domáci dostali do zakončenia v pokutovom území, k odrazenej lopte sa pred bránou snažil dostať Boly, ale nepodarilo sa mu to. Keby hej, loptu by posielal do odkrytej časti brány.
     
    65
    Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Mohamed Mady Camara, prichádza Ahmad Hasan Kouka.
     
    66
    Domáci sa po dlhšej dobe musia brániť na svojej polovici ihriska, ale zvládajú to výborne. Olympiakos krúži okolo pokutového územia svojho dnešného súpera.
     
    67
    Veľký závar pred bránou domácich! K lopte sa dostal v pokutovom území El Arabi, ktorý sa otočil okolo súperovho obrancu, ale zakončuje z dobrej pozície len vedľa brány!
     
    68
    Po ďalšom útočnom výpade hostí končí lopta len v náručí brankára domácich Patrícia, ktorý si tak aj naďalej drží čisté konto.
     
    69
    Zblokovaný center priniesol gréckemu celku rohový kop. Valbuenov centr si však domáci celok úspešne postrážil.
     
    70
    Ofsajd teraz zachránil hosťujúci celok, pretože Jiménez poslal presnú prihrávku na Podenca, ale jeho zakončenie už platiť nemôže.
     
    71
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Daniel Podence, prichádza Leander Dendoncker.
     
    72
    Olympiakos aj naďalej potrebuje streliť jeden gól, aby poslalo tento zápas do predĺženia. Uvidíme, čo nám teda toto stretnutie ešte ponúkne, bude to veľmi dramatické.
     
    73
    Wolverhampton zakombinoval pred pokutovým územím súpera, napokon tam aj smerovala lopta, ale tam nikto z hráčov v oranžovom drese už nebol.
     
    74
    Nedovolený zákrok zo stany domácich, hostia tak môžu pokračovať vo svojom ťažení na súperovej polovici ihriska.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Pape Abou Cissé (Olympiakos F.C.).
     
    76
    Sledujeme kombináciu hostí na útočnej polovici, tá však k ničomu zaujímavému nevedie. Domácim takýto obraz hry plne vyhovuje.
     
    77
    Dlhý center konči v rukaviciach brankára Patrício a ten následne posiela loptu na svojich spoluhráčov.
     
    78
    Hosťujúci El Arabi sa ocitol v ofsajde, domáci tak získavajú loptu na svojej polovici ihriska.
     
    79
    Obrovská chyba hosťujúcej defenzívy, následne po nej sa Jota rútil na brankára Allaina, ale loptu pomedzi jeho nohy sa mu nepodarilo dostať! To mohla byť už pre Olympiakos veľmi zlá situácia!
    79. Diogo Jota (WOS)
     
    80
    Necelých desať minút zostáva do konca druhého polčasu. Wolves je stále bližšie k postupu do štvrťfinále Európskej ligy, v súčte oboch zápasov vyhráva 2:1!
     
    81
    Fantastický zákrok domáceho brankára Patrícia! Kouka si vyskočil na parádny center pred bránou súpera, ale jeho hlavičku Patrício na bránkovej čiare zneškodnil a je teraz hrdinom domáceho celku!
    81. Ahmad Hasan Kouka (OLY)
     
    82
    Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Guilherme, prichádza Cafú.
     
    83
    Predchádzajúca situácia môže hostí veľmi mrzieť. Stále je to však o jeden gól a ten sa dá streliť aj v nadstavenom čase.
     
    84
    Po zrazenej lopte získavajú domáci futbaliti rohový kop, s jeho realizáciou sa nikam neponáhľali. Následne sa hostia ubránili, ale loptu nemajú na svojich kopačkách.
     
    85
    Útočným faulom sa teraz prezentoval domáci celok, takže Olympiakos rozohráva loptu zo svojej polovicie ihriska.
     
    86
    Avšak, opäť je pri lopte Wolves a ten získava priamy kop na útočnej polovici.
     
    87
    Hra je prerušná, na ihrisku zostáva ležať domáci Boly a brankár hostí Allain. Domáci futbalista je hneď v opatere lekárov.
     
    88
    Stále sa nehrá ďalej, čo domácim vyhovuje, ale určite sa to odrazí na nadstavenom čase.
     
    89
    Boly sa stavia na nohy, ale ešte stále je hra prerušená. Dá sa teda očakávať poriadna minutáž nadstaveného času.
     
    90
    Už sa pokračuje ďalej, domáci zahrávali priamy kop. Centrovanú loptu pred pokutové územie odvrátili hostia do bezpečia, stále sa však budú musieť brániť.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 6 minút!
     
    90+2
    Elabdellaoui si nabehol do pokutového územia domácich, ale jeho strela z prvej končí na bočnej sieti.
     
    90+3
    Na druhej strane potom bojoval v pokutovom území súpera Jota, ale po jeho strele to bude len odkop od hosťujúcej brány.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers).
     
    90+5
    Loptu na svojich kopačkách drží domáci celok, ktorý sa už približuje k postupu do štvrťfinále Európskej ligy.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase už gól napokon nepadol, aj keď šance boli na oboch stranách. V 81. minúte zápasu mohol predĺženie zariadiť hosťujúci Kouka, ale brankár Patrício fantastickým zákrokom podržal Wolves a to sa napokon raduje z postupu do štvrťfinále Európskej ligy, kde súperom anglického celku bude španielska Sevilla!

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem dobrú noc! (23:04:52)

    Miroslav Revaj

    Góly: 8. Jiménez (pen.)

    Karty:   38. Moutinho (WOS), 90+4. Jiménez (WOS) – 45. Tsimikas (OLY), 45+4. Ba (OLY), 75. Cissé (OLY)


    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro (17. Vinagre) – Traoré (57. Diogo Jota), Podence (71. Dendoncker), Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy, Søndergaard – Buur, Campana, Dendoncker, Gibbs-White, Jordao, Diogo Jota, Kilman, Neto, Vinagre, Marques.

    Olympiakos F.C.: Allain – Elabdellaoui (C), Ba, Cissé, Tsimikas – Bouchalakis (46. Fortunis), Guilherme (82. Cafú), M. Camara (65. Hasan Kouka) – Valbuena, El Arabi, Masouras (46. Ranđelović).
    Náhradníci: Tzolakis – Cafú, Fortunis, Gaspar, Hasan Kouka, Lovera, Martinis, Papadopoulos, Ranđelović, Torosidis, Xenitidis, Sourlis.

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci Poľsko)
    12.03.2020
    Olympiakos - Wolverhampton 1:1

    Góly: 54. El Arabi (Guilherme) – 67. Neto (Moutinho)

    Karty:   90. J. Sá (OLY) – 8. Doherty (WOS), 38. Coady (WOS), 90+1. Neto (WOS)   29. R. Semedo (OLY)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:8. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:13.