Toronto – Columbus 3:0 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 1:4 (kon.)
Vancouver – Minnesota 4:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:1 (kon.)
Boston – Tampa Bay 2:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:6 (1:1, 1:3, 0:2) Stav série: 1:2
Calgary Flames
cz Streda 05.08.2020, 00:45 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • Predkolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Johnny GAUDREAU - 2:6
     
    57:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale JOHNNY GAUDREAU bez problémů trefuje a upravuje na konečných 6:2. Po přihrávce Seana Monahana odkrytou klec bez problémů trefil téměř od modré čáry. Asistence: Sean Monahan.
     
    55:30
    Jets to zkouší bez brankáře opravdu hodně brzo, protože Connor Hellebuyck už sedí na střídačce a na hřiště pustil šestého bruslaře!
    48:28 Milan LUCIC - 2:5
     
    48:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary využívá již třetí přesilovku a druhý bod v sérii je neskutečně blízko! Dillon Dubé měl spoustu prostoru na pravé straně kluziště, který využil k opravdu jedovaté střele. Tu dokázal Connor Hellebuyck vyrazit jen přímo k MILANU LUCICOVI, který s pořádnou dávkou štěstí dopravil kotouč do odkryté sítě. Asistence: Dillon Dubé, Mark Giordano.
     
    46:57
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dylan DeMelo – 2 min., podrážení).
     
    35:05
    Už to mohlo být o tři branky, protože Johnny Gaudreau řešil přečíslení přihrávkou na Seana Monahana, který okamžitě zakončoval, ale Connor Hellebuyck se stačil přesunout a zasáhnout!
    32:48 Matthew TKACHUK - 2:4
     
    32:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přestřelka vesele pokračuje, Calgary už zase vede o dvě branky! Mikael Backlund nahodil kotouč za bránu soupeře, kde ho pak společně s Andrewem Mangiapanem vybojoval. Tito dva hráči navíc na sebe natáhli pozornost čtyř protihráčů, čehož dokonale využil druhý jmenovaný. Ten si před bránou všiml úplně volného MATTHEWA TKACHUKA, kterému šikovně prostrčil kotouč. Zkušený útočník si puk zpracoval bruslí a následně vymetl pravou šibenici. Asistence: Andrew Mangiapane, Mikael Backlund.
    28:09 Andrew COPP - 2:3
     
    28:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg rozhodně neskládá zbraně a bleskově snižuje! ANDREW COPP dostal přihrávku k levé tyči, kde mu bylo soupeřem darována opravdu hodně prostoru. Ten využil k výjezdu před bránu a k dokonalému bekhendovému zakončení to protějšího růžku. Asistence: Blake Wheeler, Neal Pionk.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Milan Lucic – 2 min., nedovolené bránění).
    27:49 Sean MONAHAN - 1:3
     
    27:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny se však stejně třetího gólu dočkali a vedou tedy o dvě branky! Přihrávka Johnnyho Gaudreau se od hokejky Kyla Connora šťastně odrazila před bránu, kde kotouč první našel SEAN MONAHAN, který ho bez váhání zvedl nad klečícího Connora Hellebuycka. Asistence: Johnny Gaudreau, Matthew Tkachuk.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jansen Harkins – 2 min., hákování).
     
    26:30
    Tak gól neplatí! Nahození Milana Lucice s velkým štěstím proskákalo až do sítě, ale Dillon Dubé v brankovišti překážel Connoru Hellebuyckovi, takže branka nemůže platit!
     
    26:30
    Calgray skóruje potřetí! Winnipeg však nesouhlasí s regulérnosti gólu, protože Dillon Dubé byl v brankovišti. Bere si tedy trenérskou výzvu.
    25:37 Mikael BACKLUND - 1:2
     
    25:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rozehrávky Winnipegu jsou opravdu tragické, protože díky tomu Calgary otáčí stav zápasu! Connor Hellebuyck si vyjel za bránu na odehrání puku, ale tam ho stíhal ještě Neal Pionk. Ti dva se nemohli shodnout, kdo tedy kotouč vlastně odehraje, čehož dokonale využil Andrew Mangiapane, který ho naservíroval před bránu MIKAELU BACKLUNDOVI, který už to neměl moc těžké. Asistence: Andrew Mangiapane.
     
    24:50
    Mikael Backlund se uvolnil na levé straně, kam také dostal přihrávku na jízdy, ale jeho následná rána skončila jenom nad horní tyčce, od které se odrazila mimo hrací plochu!
     
    23:52
    Brankáři Winnipegu se opět vůbec nepovedla rozehrávka, na což pořádně doplatil Tucker Poolman, který schytal kotouč přímo do obličeje, takže okamžitě začal pořádně krvácet. Rychle tedy odjíždí do kabiny.
     
    22:52
    Johnny Gaudreau se díky své rychlosti dostal až před Connora Hellebuycka, který si svým zákrokem nebyl vůbec jistý, jelikož kotouč držel mezi betony na brankové čáře. Nakonec to pro něj dopadlo dobře.
     
    21:54
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., sekání).
     
    18:13
    O to se musí starat hlavně Connor Hellebuyck, který musí krýt jeden pokus za druhý. Nejvíce ho ohrozilo bekhendová dorážky Andrewa Mangiapaneho, kterou dokázal zlikvidovat lapačkou!
     
    11:24
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mikael Backlund – 2 min., krosček).
    10:22 Elias LINDHOLM - 1:1
     
    10:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny téměř okamžitě využívají přesilovku, rychle tedy srovnávají krok! Erik Gustafsson poslal od levého hrazení kotouč mezi kruhy, kam si šikovně najel ELIAS LINDHOLM, který mírným protečováním poslal puk mimo dosah Connora Hellbuycka. Asistence: Erik Gustafsson, Sean Monahan.
     
    10:13
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., podrážení).
    10:04 Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    10:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets předvedli naprosto dokonalou rozehrávku, díky čemuž se dostávají do vedení Dmitrij Kulikov opravdu luxusně našel na útočné modré čáře rozjetého NIKOLAJE EHLERSE, který se dostal až před Cama Talbota, jehož pokořil opravdu bleskurychlou střelou mezi jeho betony. Svou radost následně dává hodně hlasitě najevo vítězným jevem, který kvůli prázdným tribunám jde moc dobře slyšet. Asistence: Dmitrij Kulikov, Nathan Beaulieu.
     
    04:48
    Sam Bennett od modré čáry nahodil na Connora Hellebuycka, kterému však trestuhodně vypadl puk před odkrytou klec. Toho rozjetý Bennett zkusil využít, ale brankář Winnipegu svou chybu napravil senzačním zákrokem lapačkou!

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 11. Ehlers (D. Kulikov, Beaulieu), 29. Copp (Wheeler, Pionk) – 11. E. Lindholm (E. Gustafsson, Monahan), 26. Backlund (Mangiapane), 28. Monahan (J. Gaudreau, M. Tkachuk), 33. M. Tkachuk (Mangiapane, Backlund), 49. Lucic (Dubé, Giordano), 58. J. Gaudreau (Monahan)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, D. Kulikov, Pionk, Beaulieu, Poolman – Connor, Copp (A), Wheeler (C) – Perreault, Eakin, Ehlers – Harkins, Lowry, Roslovic – G. Bourque, N. Shore, L. Shaw.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, R. Andersson, Forbort, E. Gustafsson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – M. Tkachuk (A), Backlund, Mangiapane – Lucic, S. Bennett, Dubé – Jankowski, D. Ryan, Rieder.

    Rozhodca: Luxmore, Sutherland – Kovachik, Suchánek
    Winnipeg 1 3 Calgary
    #1 Nedeľa 02.08.2020 • 04:30
    Calgary - Winnipeg 4:1
    #2 Pondelok 03.08.2020 • 20:35
    Calgary - Winnipeg 2:3
    #3 Streda 05.08.2020 • 00:45
    Winnipeg - Calgary 2:6
    #4 Piatok 07.08.2020 • 04:30
    Winnipeg - Calgary 0:4