Alavés – Sociedad 2:0 (kon.) | Real Madrid – Valencia 3:0 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
2:0 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Štvrtok 18.06.2020, 19:30Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Domáci sa dostali s loptou k šestnástke, kde chceli iba natiahnuť čas, ale nakoniec sa Joselu až neskutočne laxne dostal cez trojicu hráčov k strele. Brankár Álex Remiro loptu vyrazil iba pred seba a striedajúci MARTÍN dorazil loptu do prázdnej bránky.
     
    56
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Nakoniec je všetko inak. Aj keď to vyzeralo, že Lisandro Magallán bol v ofsajde, tak VAR prezradil, že to ofsajd nebol a gól platí. Na toto rozhodnutie sme čakali viac ako tri minúty. BORJA SAINZ sa sprava natlačil do šestnástky, jeho center bol zrazený na rohový kop. Tomu sa hostia ubránili, no prišiel pas naspäť a práve Sainz po práci Magallána otvára skóre.

    Matej Kubove

    Góly: 56. Sainz, 90+6. Martín

    Karty:   51. R. Duarte (DAL), 53. Rioja (DAL), 72. Pina (DAL) – 42. D. Llorente (RSC), 50. A. Elustondo (RSC), 55. Zaldúa (RSC)   87. Pina (DAL) – 81. Zaldúa (RSC)


    Deportivo Alavés: Roberto – Navarro, Laguardia (C), Magallán, R. Duarte – Sainz (83. Méndez), Camarasa (90+4. Pons), Pina, Rioja (90+1. Martín) – Joselu, Lucas Pérez (90. Fejsa).
    Náhradníci: Castro – Fejsa, Méndez, Marín, García, Pons, Martín, Burke, Tachi, López, Paulino de la Fuente Gómez, Gutiérrez.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo (64. Le Normand), D. Llorente (90+3. Gorosabel), Muñoz – Zubeldia, Zurutuza (C) (64. Roberto López) – Ödegaard (64. Portugués), Januzaj, Oyarzabal – José (64. Isak).
    Náhradníci: Moyà, Zubiaurre – Portugués, Gorosabel, Isak, Monreal, Le Normand, J. Pacheco, Roberto López, Djouahra, Lobete, Zubimendi.