Alavés – Sociedad 2:0 (kon.) | Real Madrid – Valencia 3:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:0 (0:0)
Valencia CF
Štvrtok 18.06.2020, 22:00Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid síce v prvom polčase dovolil Valencii dostať sa do jedného či dvoch nebezpečnejších zakončení a raz mu pomohol aj VAR, keď gól Rodriga nebol uznaný, ale celkovo mal "Biely balet" drvivú väčšinu zápasu pod kontrolou. V druhom polčase si hostia ani neškrtli, pričom zverenci trénera Zidana strelili tri góly, ten posledný už bol "exhibičný". Celkovo sme videli výborný zápas, k čomu slušným výkonom prispela aj Valencia. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:58:00)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Thibaut Courtois ešte musel riešiť jeden center. Loptu vyboxoval tak, že Real Madrid prešiel dopredu. Zakončenie sa už nezrodilo.
     
    90+2
    Toni Kroos mohol ešte zvýšiť skóre, pretože si nabehol na center Modriča a hlavičkou len tesne minul priestor bránky Cillessena. Pre Nemca to bola už piata strela v dnešnom zápase.
     
    Strely: 17 – 4
     
    90+1
    Francis Coquelin ostal sedieť na trávniku a hlási zdravotné problémy. Bude ale schopný pokračovať v hre.
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    89
    Červenú kartu dostáva Lee Kang-in (Valencia CF). Mladý Kórejčan neudržal nervy na uzde a dopustil sa naozaj veľkej nerozvážnosti. V strede poľa si pred ním pokryl loptu Sergio Ramos telom. Lee do neho narazil a potom ho trikrát aj kopol. Asi plánoval ísť razantne do lopty, avšak tu to vyzeralo ako niečo medzi tým a úmyslom kapitán domácich rozkopať.
     
    88
    Luka Modrić prihrával na pravé krídlo, kde mu išla dvojica spoluhráčov. Loptu zastavil Eliaquim Mangala rukou.
     
    87
    Myslím si, že už nikto nemôže pochybovať o tom, že tri body dnes ostanú v Madride. Záver stretnutia by sa mal iba dohrávať.
     
    86
    Real Madrid dal gól!
    Tak toto bola veľká fantázia. Perfektný protiútok domácich končí tretím presným zásahom. Casemiro odstavil čisto Pareja pred svojou šestnástkou, Mendy zľava našiel Asensia v pokutovom území súpera. Ten poslal prihrávku vzduchom na os. Zdalo sa, že pri nej bude Hugo Guillamón, ale KARIM BENZEMA si ho "mazácky" obhodil a ľavačkou z voleja vyprášil roh bránky Cillessena.
     
    85
    Real Madrid získal priamy kop ideálny na zakončenie. Toni Kroos to technicky skúsil do rohu bránky, Jasper Cillessen si ale dal pozor.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Hugo Guillamón (Valencia CF).
     
    83
    Vinícius Júnior okamžite po príchode na ihrisko dostal kolmicu za obranu, vnikol do šestnástky a ešte prihrával pod seba. Marco Asensio ale nebol pri lopte skôr, než Hugo Guillamón.
     
    82
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Vinícius Júnior.
     
    80
    Desať minút do konca riadneho hracieho času. Real Madrid má v týchto chvíľach hru plne pod kontrolou.
     
    79
    Hostia získali rohový kop, mladý Lee Kang-in neposlal dobrý center. Real sa znova ubránil, dokonca prechádza do protiútoku. Ten skončil nepresnou prihrávkou Benzemu na Asensia.
     
    78
    Valencia sa okamžite po reštarte zápasu posunula na útočnú polovicu ihriska, kde sa snaží kombinovať, ale Real Madrid bráni veľmi dobre.
     
    76
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Rodrigo, prichádza Lee Kang-in.

    Matej Kubove

    Góly: 61. Benzema, 74. Asensio, 86. Benzema

    Karty:   24. Gayá (VAL), 84. Guillamón (VAL)   89. Lee Kang-in (VAL)


    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Valverde (74. Asensio) – Modrić, Benzema, E. Hazard (82. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Altube, Aréola – Bale, Asensio, B. Díaz, Hernandez, Vinícius Júnior, Marcelo, Militao, James Rodríguez, Rodrygo.

    Valencia CF: Cillessen – Wass, Guillamón, Mangala, Gayá – Torres (59. Guedes), Parejo (C) (69. Coquelin), Kondogbia, Soler (69. Čeryšev) – Rodrigo (76. Lee Kang-in), Gómez (59. Gameiro).
    Náhradníci: Doménech – Coquelin, J. Costa, T. Correia, Diakhaby, Florenzi, Gameiro, Guedes, Sobrino, Lee Kang-in, Čeryšev, M. Vallejo.