Alavés – Sociedad 2:0 (kon.) | Real Madrid – Valencia 3:0 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
2:0 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Štvrtok 18.06.2020, 19:30Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (21:30:39)
     
    Real Sociedad San Sebastian pokračuje v hroznom vstupe do La Ligy po reštarte. Minule zachraňoval bod proti Osasune, teraz prehral a navyše smerom dopredu ukázal asi 0,00000... Nemal žiadnu šancu, ale na druhej strane, defenzíva Deportiva pracovala skvele. Navyše, domáci dvakrát udreli. Najskôr po dlhom riešení od VAR to bol Borja Sainz a v úplnom závere pridal poistku Martín. Ja vám ďakujem za pozornosť, ale čerešničkou dnešného programu La Ligy bude duel Realu Madrid proti Valencii. Začína o 22:00.
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Domáci sa dostali s loptou k šestnástke, kde chceli iba natiahnuť čas, ale nakoniec sa Joselu až neskutočne laxne dostal cez trojicu hráčov k strele. Brankár Álex Remiro loptu vyrazil iba pred seba a striedajúci MARTÍN dorazil loptu do prázdnej bránky.
     
    90+5
    Real Sociedad San Sebastian mal k dispozícii priamy kop. Center pred päťku nenarobil problémy, vo vzduchu dominoval brankár Roberto.
     
    90+4
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Víctor Camarasa, prichádza Pere Pons.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Diego Llorente, prichádza Andoni Gorosabel.
     
    90+2
    Rubén Duarte poslal prihrávku po ľavom krídle, Edgar Méndez sa k lopte nedostal. Skvele pred ním zasiahol Diego Llorente.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Luis Rioja, prichádza Martín.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    90
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Lucas Pérez, prichádza Ljubomir Fejsa.
     
    89
    Domáci hráči sa v snahe podržať loptu čo najďalej na útočnej polovici dopustili faulu. Okamžite sa ťažisko hry otáča. Teraz je ešte dôležité podotknúť, že Alavés má k dispozícii štyri striedania, čiže čas sa bude poriadne naťahovať.
     
    88
    Real Sociedad San Sebastian teraz pošle dopredu už úplne všetko, pretože získalo roh. Ten zakončil Diego Llorente, nie zlou hlavičkou mieril vedľa troch žrdí.
     
    87
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Tomás Pina (Deportivo Alavés). Kartová prestrelka pokračuje, vylúčený je aj domáci hráč a to po podobnom osude ako bol Joseba Zaldúa. Pina trafil lakťom do hlavy Lópeza a zaslúžene vidí žltú. Nanešťastie pre neho druhú v stretnutí. Opäť máme teda rovnaký počet hráčov na ihrisku.
     
    86
    Cristian Portugués odchádza nespokojný po ďalšej snahe, pretože mu bol odpískaný ofsajd. Celkovo to bol štvrtý v zápase, po dvoch na oboch stranách.
     
    85
    Posledných päť minút riadneho hracieho času. Hostia sa dnes ešte nedostali do šance, ktorá by sa dala nazvať gólová. Deportivo Alavés bráni na jednotku s hviezdičkou.
     
    84
    Real Sociedad San Sebastian sa na útočnej polovici nedostal k ničomu zaujímavé, rozohrávať od svojej bránky bude Roberto.
     
    83
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Borja Sainz, prichádza Edgar Méndez.
     
    82
    Navyše sa nejaký čas hrať nebude, pretože faulovaný futbalista Alavésu potrebuje ošetrenie priamo na ihrisku.

    Matej Kubove

    Góly: 56. Sainz, 90+6. Martín

    Karty:   51. R. Duarte (DAL), 53. Rioja (DAL), 72. Pina (DAL) – 42. D. Llorente (RSC), 50. A. Elustondo (RSC), 55. Zaldúa (RSC)   87. Pina (DAL) – 81. Zaldúa (RSC)


    Deportivo Alavés: Roberto – Navarro, Laguardia (C), Magallán, R. Duarte – Sainz (83. Méndez), Camarasa (90+4. Pons), Pina, Rioja (90+1. Martín) – Joselu, Lucas Pérez (90. Fejsa).
    Náhradníci: Castro – Fejsa, Méndez, Marín, García, Pons, Martín, Burke, Tachi, López, Paulino de la Fuente Gómez, Gutiérrez.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo (64. Le Normand), D. Llorente (90+3. Gorosabel), Muñoz – Zubeldia, Zurutuza (C) (64. Roberto López) – Ödegaard (64. Portugués), Januzaj, Oyarzabal – José (64. Isak).
    Náhradníci: Moyà, Zubiaurre – Portugués, Gorosabel, Isak, Monreal, Le Normand, J. Pacheco, Roberto López, Djouahra, Lobete, Zubimendi.