St. Pauli – Aue 2:1 (kon.) | Darmstadt – Hannover 3:2 (kon.) | Karlsruher SC – Stuttgart 2:1 (kon.)
koniec
FC Sankt Pauli
2:1 (2:0)
FC Erzgebirge Aue
cz Nedeľa 14.06.2020, 13:30 • Millerntor Stadium, Hamburk • 2. nemecká Bundesliga • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:26:04)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:14. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 20:17.
     
    Je konec! Sankt Pauli nakonec zvládlo důležité utkání a poráží Aue 2:1. Aue sice vstoupilo do zápasu aktivně, ale šance si v úvodních minutách nevytvořilo. Naopak domácí celek udeřil z první možnost, když se ve 22. minutě trefil Dimitris Diamantakos! Tři minuty před přestávkou navíc přidal po chybě hostující obrany druhou branku Henk Veerman! V nastavení byl ještě v pokutovém území faulován Dimitris Diamantakos, jenže stejný hráč nařízenou penaltu neproměnil. Po změně stran pokračovali domácí v aktivitě, jenže hostující obrana zlepšila svůj výkon. Čtvrt hodiny před koncem zápasu navíc vykřesal hostům naději Sören Gonther. Na další zakončení už se Aue nezmohlo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jan Hochscheidt se v nastavení hnal do pokutového území za stříleným centrem z levé strany, jenže k zakončení mu scházely snad dva kroky.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Luca-Milan Zander si pokryl míč v blízkosti rohového praporku a nasbíral pro domácí celek cenné vteřinky k dobru. Sankt Pauli bude navíc vhazovat.
     
    89
    Aue už moc času na vyrovnání nezbývá. Hostující celek už vrhá prakticky všechny síly do útoku, ale obrana domácího celku působí pevným dojmem.
     
    88
    Střídající Knoll skvěle napadal rozehrávku Aue a málem se dostal do zakončení. Na hranici velkého vápna však zapomněl balón za sebou.
     
    87
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Dennis Kempe, přichází Nicolas Sessa.
     
    86
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Henk Veerman, přichází Marvin Knoll.
     
    85
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází John-Patrick Strauss, přichází Louis Samson.
     
    84
    Sankt Pauli se usadilo na polovině soupeře a postupnou kombinací si hledá cestičku do pokutového území. Naopak zadáci v bílém mají plné nohy práce.
     
    83
    Daniel Buballa se při zpracování parádně otočil kolem obránce, prohnal se do pokutového území, ale zakončením levačkou z ostrého úhlu vůbec netrefil branku.
     
    82
    Finn Ole Becker se skvěle vrátil do vlastní šestnáctky a parádně načasovaným skluzem srazil do bezpečí prudký přízemní centr z pravé strany.
     
    81
    John-Patrick Strauss zastavil ostrým skluzem akci domácích a dostává žlutou kartu.
     
    80
    Henk Veerman si naběhl na přihrávku na střed hrací plochy, ale ihned se u něj vyrojili dva obránci v bílém, kteří jej bez problémů odstavili od balónu.
     
    79
    Martin Männel se musel zapojit do rozehrávky. Clemens Fandrich mu v tísni poslal malou domů a hostující brankář raději odkopl míč daleko od branky.
     
    78
    Daniel Buballa ustál souboj s dotírajícím soupeřem a navíc se nechal faulovat. Sudí měl ostrý střet přímo před očima a rozhodl se odpískat přímý kop pro Sankt Pauli.
     
    77
    Luca-Milan Zander se skvěle vrátil na vlastní polovinu, kde svedl souboj s obráncem a získal míč pro domácí Sankt Pauli. Hosté ale zařadili vyšší rychlostní stupeň.
    75. Sören GONTHER - 2:1
     
    75
    Aue právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se hostům podařilo snížit! Aue zahrávalo rohový kop. Na prudký centr si na malém vápně počkal SOREN GONTHER a přesnou hlavičkou zdramatizoval závěr duelu!
     
    74
    John-Patrick Strauss se po pravém křídle prodral do pokutového území, jenže musel zakončovat z ostrého úhlu a svou ránu napálil jen do boční sítě
     
    73
    Rico Benatelli zbytečně dohrál souboj na hranici pokutového území a způsobil sobě i soupeři bolestivý šrám. Střídající hráč může být rád, že nedostal kartu.
     
    72
    Dimitris Diamantakos se dostal k odraženému míči a snažil se vyslat oblouček za obranu soupeře. Stopeři Aue se však rychle vrátili a odehráli míč do bezpečí.
     
    71
    Jan Hochscheidt dostal nabito proti noze a vypálil z krásných pětadvaceti metrů. Jeho dělovka však skončila vysoko nad břevnem domácí branky.
     
    70
    Hostující Aue se po delší době přiblížilo domácí svatyni. Centr z přímého kopu si však pohlídal brankář Robin Himmelmann, jež míč ukryl do rukavic.
     
    69
    Christoph Daferner prošel s míčem u nohy až na hranici pokutového území, odkud mohl zakončovat, ale jeho přízemní pokus prosvištěl kolem zadní tyčky.
     
    68
    Hosté skvěle napadali rozehrávku domácího celku, jenže zadáci Sankt Pauli ukázali své sebevědomí a přesnou kombinací na jeden dotek se soupeřů zbavili.
     
    67
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Philipp Zulechner, přichází Pascal Testroet.
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Dimitrij Nazarov, přichází Christoph Daferner.
     
    66
    Rico Benatelli se na polovině hřiště dostal k odraženému míči a nakopl jej na polovinu soupeře. Hráči v tmavých dresech mohli jít do brejku, ale zradila je nepřesnost.
     
    65
    Rico Benatelli se s míčem u nohy prosmýkl na polovinu soupeře, kde přenechal míč Veermanovi, jenže ani jeho technický pokus neprošel až na branku.
     
    64
    Luis Coordes dostal přihrávku na hranici pokutového území, kde se skvěle otočil kolem soupeře, ale jeho zakončení placírkou prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    63
    Ani po rohovém kopu se fotbalisté Sankt Pauli k hlavičce neprotlačili. Hostující brankář Martin Männel si bez problémů došel pro vysoký centr.
     
    62
    Sankt Pauli mělo k dispozici další přímý kop. Nadýchaný centr se nyní snesl na malé vápno, jenže nikdo v hnědém nezakončil. Bude z toho roh.
     
    61
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Christian Viet, přichází Rico Benatelli.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Sankt Pauli stále bez problémů kontroluje vývoj dnešního souboje. Hostující Aue stále číhá na svou úvodní příležitost.
     
    59
    Dimitris Diamantakos si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti. Domácí trenér se na útočníka Sankt Pauli hlasitě zlobí.
     
    58
    Stopeři hostujícího celku uklidňují rozehrávku na polovině hrací plochy. Hráči Sankt Pauli tentokrát kombinaci svého soupeře neatakují moc vysoko.
     
    57
    Daniel Buballa se po rohovém kopu tlačil do zakončení na malém vápně, ale Jan Hochscheidt byl ve vzdušném prostoru o něco důraznější a míč vyhlavičkoval.
     
    56
    Dimitris Diamantakos dostal přihrávku do běhu na levou stranu, odkud vymyslel prudký střílený centr na malé vápno. Hostující zadáci na poslední chvíli zasáhli.
     
    55
    Finn Ole Becker zbytečně dohrál jednoho ze soupeřů a dopustil se nedovoleného zákroku. Domácí hráč může být navíc rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
     
    54
    Martin Männel se znovu musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Jeho nákop přiletěl na polovinu hřiště, kde ve vzdušném prostoru kralovali zadáci Sankt Pauli.
     
    53
    Ani po následném rohovém kopu se hostům nepodařilo zakončit. Robin Himmelmann totiž vystartoval na malé vápno a ukryl míč do rukavic.
     
    52
    John-Patrick Strauss dostal moře prostoru na pravé straně, jenže s odcentrováním do pokutového území váhal příliš dlouho a obránce jeho pobídku srazil na roh.
     
    51
    Sankt Pauli zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v hnědém dresu nedokázal přesně hlavičkovat.
     
    50
    Martin Männel vyrazil ven z branky a pomohl hostujícím fotbalistům s rozehrávkou. Gólman Aue bez problémů vyhodil míč na levou stranu.
     
    49
    Sebastian Ohlsson si na pravé straně zpracoval prudkou přihrávku a napadající soupeř jej zápasnickým chvatem poslal k zemi. Rozehrávat bude Sankt Pauli.
     
    48
    Domácí fotbalisté se po sporném odkopu jednoho z hostujících obránců dožadovali odpískání penalty za ruku v pokutovém území. Sudí zatím zůstává mlčet.
     
    46
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Matt Penney, přichází Luis Coordes.
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Florian Krüger, přichází Jan Hochscheidt.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější domácí fotbalisté. Aue sice vstoupilo do zápasu aktivně, ale šance si v úvodních minutách nevytvořilo. Naopak domácí celek udeřil z první možnost, když se ve 22. minutě trefil Dimitris Diamantakos! Tři minuty před přestávkou navíc přidal po chybě hostující obrany druhou branku Henk Veerman! V nastavení byl ještě v pokutovém území faulován Dimitris Diamantakos, jenže stejný hráč nařízenou penaltu neproměnil. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+2. Penalta
     
    45+2
    K exekuci pokutového kopu se postavil právě faulovaný Dimitris Diamantakos, ale hostující brankář jeho tvrdou dělovku vyrazil!
     
    45+1
    Žlutou kartu ještě dostává Jacob Rasmussen.
     
    45+1
    Pokutový kop pro domácí celek! Dimitris Diamantakos byl sražen ve velkém vápně a sudí neváhal!
     
    45
    Dimitris Diamantakos číhal v pokutovém území na další přihrávku z levé strany. Matt Penney centroval jeho směrem, ale jeden z obránců míč vypíchl špičkou kopačky.
     
    44
    Domácí stoper Daniel Buballa trefil v hlavičkovém souboji soupeře loktem a může být rád, že za svůj prohřešek nevyfasoval žlutou kartu.
    42. Henk VEERMAN - 2:0
     
    42
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Sankt Pauli odskakuje na rozdíl dvou branek! Po dalším centru z levé strany propadl míč v pokutovém území do prostoru, kde číhal HENK VEERMAN, který si míč srovnal a přízemní střelou jej uklidil ke vzdálenější tyči!
     
    41
    Florian Krüger si v pokutovém území naskočil na další nebezpečný centr z levé strany, ale musel hlavičkovat ze záklonu, a proto zamířil vysoko nad břevno.
     
    40
    Hosté zahrávali rohový kop. Nazarov vyslal vysoký centr na malé vápno, ale Sören Gonther se kvůli zásahu domácího obránce k zakončení nedostal.
     
    39
    John-Patrick Strauss se z pravé strany snažil protlačit do pokutového území, ale tělem se před něj natlačil obránce Penney, který mu nedovolil odcentrovat.
     
    38
    Dimitrij Nazarov to přehnal při napadání rozehrávky domácího celku s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Sudí jeho prohřešek viděl a nařídil přímý kop pro domácí.
     
    37
    Stopeři Sankt Pauli uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu hostujícího mužstva kombinaci neatakuje.
     
    36
    Martin Männel už je zpátky na nohou a pokračuje se ve hře. Domácí celek rozehrál na pravé straně, jenže nikdo v hnědém neodcentroval adresně.
     
    35
    Domácí celek zahrával přímý kop. Centrovaný míč z pravé strany přiletěl na malé vápno, ale hostující gólman Martin Männel balón vyboxoval. Při zákroku si ale přivodil nějaké zranění.
     
    34
    Jacob Rasmussen zvládl sprinterský souboj s domácím hráčem, natlačil se před něj tělem a odehrál míč do zámezí. Vhazovat bude Sankt Pauli.
     
    33
    Dimitris Diamantakos dostal další přihrávku do střelecké pozice, ještě si srovnal míč na levačku, jenže technickou střelou těsně minul horní roh!
     
    32
    Ofsajd také na straně domácího mužstva! Na své postavení si tentokrát nedal pozor Henk Veerman. Rozehrávat bude Aue.
     
    31
    Dimitrij Nazarov odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže jeho pobídka byla příliš dlouhá a nikdo z hráčů v pokutovém území na míč nemohl dosáhnout.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme bojovné utkání. Domácí celek využil dosud jedinou možnost a drží se v těsném vedení.
     
    29
    Hostující celek zahrával další přímý kop na polovině Sankt Pauli. Vysoký centr se nyní snesl až na vzdálenější tyč, ale domácí obránci skvěle zasáhli.
     
    28
    Clemens Fandrich dostal přihrávku na levou stranu, odkud nakopl míč za obranu Sankt Pauli, jenže nikdo v bílém dresu jeho pobídku nepochopil a za míčem se nerozběhl.
     
    27
    Hned šest hráčů se ve středovém kruhu zapojilo do menší potyčky. Hlavní rozhodčí však stačil uklidnit emotivní kohouty a nařídil rozehrávku pro Sankt Pauli.
     
    26
    Daniel Buballa ustál souboj na levé straně hrací plochy, chytře se zbavil soupeře, jenže jeho následná rozehrávka byla velmi nepřesná.
     
    25
    Waldemar Sobota si všiml vysokého postavení hostujícího brankáře a pokusil se jej překonat střelou z poloviny hřiště. Martin Männel stačil zacouvat zpátky do branky.
     
    24
    Domácí fotbalisté po vstřelení úvodní branky nadále pokračují v aktivitě. Hráči Sankt Pauli se usadili kolem pokutového území a hledají si místo pro zakončení.
    22. Dimitris DIAMANTAKOS - 1:0
     
    22
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Sankt Pauli se z první nebezpečné akce dnešního utkání dostává do vedení! Domácí celek předvedl rychlou akci po levém křídle, odkud přišel přízemní centr do pokutového území a DIMITRIS DIAMANTAKOS z první poslal míč pod břevno!
     
    21
    Domácí celek se usadil na polovině Aue a postupnou kombinací si hledá cestičku do pokutového území. Fotbalisté v bílém k soupeřům skvěle dostupují.
     
    20
    Dimitris Diamantakos si naběhl na vysoký nákop na polovinu Aue, jenže obránce v bílém dresu k němu skvěle přistoupil a odhlavičkoval míč do autu. Domácí budou vhazovat.
     
    19
    Clemens Fandrich odcentroval z pravé strany do pokutového území, kam si naběhl Nazarov, jenže v pádu poslal míč z voleje vysoko nad břevno.
     
    18
    Dimitrij Nazarov táhl rychlý protiútok hostujícího mužstva po levé straně, vyslal nebezpečný přízemní centr do pokutového území, ale nikdo v bílém jeho pobídku nedoběhl.
     
    17
    Hostující celek po dalším nedovoleném zákroku zahrával přímý kop. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde kralovala obrana Sankt Pauli.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Matt Penney (FC Sankt Pauli).
     
    16
    Dimitris Diamantakos si v pokutovém území sice zpracoval centr z pravé strany, ale podle rozhodčího si k tomu dopomohl rukou.
     
    15
    Florian Krüger si troufl na zakončení z pětadvaceti metrů. Hostující útočník se opřel do odraženého míče, ale jeho dělovka prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    14
    Robin Himmelmann rozhodně nespěchal s odkopem míče od své branky. Rozhodčí k němu přispěchal a dal mu poslední varování. Příště už to bude za kartu.
     
    13
    Hostující Aue zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se chopil Philipp Riese, ale technickou střelou trefil jen zeď.
     
    12
    Po další akci už se Florian Krüger dostal do zakončení. Hostující útočník si naskočil na centr z pravé strany, ale hlavou usměrnil míč vedle levé tyče.
     
    11
    Žlutou kartu dostává Leo Östigard (FC Sankt Pauli).
     
    10
    Luca-Milan Zander vyslal oblouček za obranu hostujícího celku, jenže jeho pobídka spadla jen do prostoru, kde kralovali zadáci v bílém. Úvod je plný nepřesností.
     
    9
    Dimitrij Nazarov kouzlil s míčem u nohy na pravé straně, jenže nedokázal obejít soupeře. Skvěle se pohybující obránci domácího celku zatím vykrývají prostory.
     
    8
    Aue zahrávalo přímý kop na polovině domácího celku. Centrovaný míč se snesl na hranici pokutového území, jenže nikdo v bílém nezakončil hlavou.
     
    7
    Další útočnou akci hostujícího Aue zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Na své postavení si nedal pozor útočník Florian Krüger.
     
    6
    Matt Penney se chytrou kličkou na vlastní polovině zbavil napadajícího soupeře a podařilo se mu rozehrát na levou stranu. Kombinace Sankt Pauli však neměla dlouhého trvání.
     
    5
    Sören Gonther diriguje rozehrávku Aue na polovině hřiště. Nikdo z domácích fotbalistů postupnou kombinaci hostujícího celku neatakuje.
     
    4
    Leo Östigard si dal dobrý pozor na vysoký nákop na polovinu domácího celku. Proti domácímu stoperi spěchali hned dva soupeři, ale Ostigard míč odhlavičkoval.
     
    3
    Henk Veerman si pohybem řekl o přihrávku na hranici pokutového území, jenže Malcom Cacutalua jeho pohyb zachytil a stačil míč odkopnout do autu.
     
    2
    Další akci Aue táhl po pravé straně Malcom Cacutalua. Obránce hostujícího celku prošel na polovinu Sankt Pauli, ale jeho centr byl nepřesný.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Vysoký nákop směřoval na levé křídlo, kde stačil zasáhnout domácí zadák Sebastian Ohlsson.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hřiště. Domácí budou hrát v hnědých dresech, zatímco Aue oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Ohlsson, Östigard, Buballa (C) – Viet, Zander, Becker, Sobota, Penney – Diamantakos, Veerman.
    Náhradníci: Müller – Avevor, Benatelli, Coordes, Flum, Gyökeres, Knoll, Tašči.

    FC Erzgebirge Aue: Männel (C) – Cacutalua, Gonther, Rasmussen, D. Kempe – Strauss, Riese, Nazarov, Fandrich – Zulechner, Krüger.
    Náhradníci: Jendrusch – Daferner, Hochscheidt, Kupusović, Samson, Majetschak, Testroet, Sessa.

    Rozhodčí: Siewer – Gorniak, Muller.
     
    Vzájemné utkání

    V podzimním klání se Aue na domácí půdě radovalo z triumfu 3:1.
     
    FC Sankt Pauli

    Domácí celek je na tom o něco hůře. Sankt Pauli ve třiceti zápasech získalo jen třicet pět bodů a ještě nemá jistou záchranu. Na šestnáctý Wehen totiž disponuje jen čtyřbodovým náskokem. V posledním utkání však hosté přerušili sérii porážek, když dokázali přehrát Karlsruhe.
     
    FC Erzgebirge Aue

    Hostující celek zatím drží pozici ve středu druholigové tabulky. Ve třiceti kolech totiž vybojoval čtyřicet jedna bodů a patří mu devátá pozice. Na boj o postup do nejvyšší německé soutěže už to stačit nebude, ale zároveň se Aue nenamočí do bojů o záchranu. Pro poslední kola má tedy dostatek klidu na pěkný fotbal. V posledním utkání na svém hřišti přehrálo 1:0 Karlsruhe.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 2. Bundesligy mezi FC Sankt Pauli a FC Erzgebirge Aue. Výkop je stanoven na 13:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 22. Diamantakos, 42. Veerman – 75. Gonther

    Karty:   11. Östigard (SNP), 16. Penney (SNP) – 45+1. Rasmussen (AUE), 81. Strauss (AUE)

    Nepremenená penalta: 45+2. Diamantakos (SNP), brankár Männel zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:14. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 20:17.
    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Ohlsson, Östigard, Buballa (C) – Viet (61. Benatelli), Zander, Becker, Sobota, Penney (46. Coordes) – Diamantakos, Veerman (86. Knoll).
    Náhradníci: Müller – Avevor, Benatelli, Coordes, Flum, Gyökeres, Knoll, Tašči.

    FC Erzgebirge Aue: Männel (C) – Cacutalua, Gonther, Rasmussen, D. Kempe (87. Sessa) – Strauss (85. Samson), Riese, Nazarov (67. Daferner), Fandrich – Zulechner (67. Testroet), Krüger (46. Hochscheidt).
    Náhradníci: Jendrusch – Daferner, Hochscheidt, Kupusović, Samson, Majetschak, Testroet, Sessa.

    Rozhodca: Siewer – Gorniak, Muller