Bilbao – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Real Madrid – Eibar 3:1 (kon.) | Sociedad – Osasuna 1:1 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:1 (0:1)
Osasuna Pamplona
Nedeľa 14.06.2020, 22:00Španielska LaLiga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Sociedad San Sebastian a Osasuna Pamplona v druhom polčase predviedli dobrý futbal, body sa nakoniec, podľa všetkého zaslúžene, delia. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (00:02:17)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Strely: 6 – 12
     
    90+3
    Osasuna útočí a cíti šancu. Najskôr síce Pervis Estupiñán centrom zľava nenašiel nikoho, ale následný pas sprava usmernil na malom vápne pätičkou cez súpera Darko Brašanac iba tesne vedľa troch žrdí. Toto mohol a asi aj mal byť gól.
     
    90+1
    Takmer šok. Brankár Álex Remiro sa poriadne zahrával s ohňom. V malom vápne čakal s loptou, prepadol ho Enric Gallego a len šťastie teraz domácich delilo od toho, že lopta sa neodrazila do bránky, ale tesne vedľa troch žrdí.
     
    90
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    89
    Spočiatku nenápadný center narobil poriadne problémy. Darko Brašanac usmernil loptu pod brvno, takže Álex Remiro sa musel rýchlo vybrať za ňou. Zvládol to na roh.
     
    88
    Rubén Martínez išiel poriadne razantne do centra. Vo vlastnej šestnástke hral loptu, potom ale zbúral aj Oyarzabala. Ten potreboval ošetrenie.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Iñigo Pérez (Osasuna Pamplona).
     
    86
    Enric Gallego spadol v šestnástke Realu a jeho tréner si pýtal penaltu, pretože tam videl lakeť. Bude to len odkop od bránky.
     
    85
    Aihen Muñoz zablokoval center, ktorý posielal pred bránku Remira hosťujúci Darko Brašanac. Osasuna loptu rýchlo získala naspäť.
     
    84
    Adnan Januzaj sa krásne zbavil troch hráčov a dostal loptu od svojej šestnástky do stredu poľa, kde o ňu následne prišiel.
     
    83
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Mikel Merino, prichádza Diego Llorente.
     
    82
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Nacho Monreal, prichádza Aihen Muñoz.
     
    80
    Posledných desať minút riadneho hracieho času. Zdá sa, že aktívnejší by v závere mal byť Real Sociedad.
     
    79
    Alexander Isak si zbiehal do šestnástky na veľmi dobrú kolmicu, ktorú poslal Mikel Oyarzabal, ale pri lopte bol ako prvý Rubén Martínez.
     
    78
    Do dobrej šance sa dostal José Arnáiz, ktorý si loptu naviezol do šestnástky. Nakoniec trafil iba obrancu pred sebou a bude z toho roh.
     
    77
    Opäť sa hrá, ale znova sa natiahol čas, ktorý sa presunie do nadstavenia.
     
    75
    Aj v druhom polčase tu máme pauzu na osvieženie.

    Matej Kubove

    Góly: 61. Oyarzabal – 29. Adrián López (pen.)

    Karty:   67. Merino (RSC) – 25. Oier (OSS), 72. Gallego (OSS), 87. I. Pérez (OSS)


    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo, Le Normand, Monreal (82. Muñoz) – Oyarzabal (C), Zubeldia, Merino (83. D. Llorente), Ödegaard – Portugués (73. Januzaj), José (62. Isak).
    Náhradníci: Moyà – Barrenetxea, Gorosabel, Illarramendi, Isak, Januzaj, D. Llorente, Roberto López, Muñoz, Zubimendi, Zurutuza, J. Pacheco.

    Osasuna Pamplona: R. Martínez – Vidal, U. García, Navas, D. García, Estupiñán – Brašanac, Oier (C) (69. Moncayola), I. Pérez – Adrián López (64. Arnáiz), Cardona (64. Gallego).
    Náhradníci: Herrera, Pérez – Gallego, Aridane, Arnáiz, Latorre, J. Martínez, Mérida, Moncayola, Roncaglia, R. Torres, Oroz.