Liberec – Ostrava 0:0 (kon.) | Karviná – Mladá Boleslav 2:2 (kon.) | Teplice – Příbram 4:0 (kon.)
Bohemians – Jablonec 3:0 (kon.) | Opava – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Slovácko – Sparta Praha 0:2 (kon.)
Slavia – Zlín 1:0 (kon.) | Sigma Olomouc – Plzeň 0:1 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc
0:1 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Nedeľa 14.06.2020, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc • Česká FORTUNA:LIGA • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z dnešného zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (18:59:17)
     
    Držanie lopty: 39 % : 61 %.
    Strely na bránu: 1:5.
    Strely mimo: 5:5.
    Rohy: 1:6.
    Ofsajdy: 0:0.
     
    Druhý polčas priniesol výrazne lepší futbal, ako sme videli v prvom dejstve, ďalšieho gólu sme sa už ale nedočkali. Domáci predviedli výrazne aktívnejší výkon a vytvorili si niekoľko výborných príležitostí, ich efektivita ale dnes bola veľmi žalostná a brankár Hruška musel zasahovať minimálne. Podobne dopadli i na opačnej strane príležitosti Plzne, a tak sa jediným strelcom dnešného zápasu stal gólom ešte z prvého polčasu Tomáš Hořava. Plzeň teda pôjde do nadstavbovej skupiny o titul z druhého miesta a po základnej časti stráca na prvú Slaviu šesť bodov. Olomouc končí základnú časť na 11. mieste a bude hrať v skupine o udržanie.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Žltú kartu za nešportové správanie po odpískaní faulu dostáva Ondřej Mihálik (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+4
    Na Sladkého center zľava si nabehol Juliš, ktorý ale nie príliš prudkou hlavičkou nasmeroval loptu výrazne mimo Hruškovej brány.
     
    90+3
    Olomouc sa pokúsil ešte aspoň raz ohroziť bránu Plzne. Látal si spracoval nákop na útočnú polovicu a založil postupný útok svojho tímu.
     
    90+2
    Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Lukáš Kalvach (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+2
    Žltú kartu za podrazenie Kalvacha ostrým sklzom dostáva Radim Breite (SK Sigma Olomouc). Breite sa potom ešte dostal do sporu práve s faulovaným Kalvachom a hlavný rozhodca ich musí od seba oddeliť.
     
    90+1
    Buchov center z pravej strany skončil v rukaviciach brankára Mandousa. Ten loptu okamžite vykopol na opačnú stranu na rozbehnutého Gonzáleza, ktorý ale túto prudkú prihrávku nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Lukáš Hejda, prichádza Luděk Pernica.
     
    90
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jan Kopic, prichádza Adam Hloušek.
     
    89
    Hejda zostáva stále sedieť na trávniku a jeho ošetrovanie pokračuje. Zdá sa, že Plzeň bude musieť tesne pred koncom zápasu ešte vynútene striedať.
     
    88
    Na trávniku zostal po súboji v strede poľa ležať Hejda. Domáci hrali ďalej, ich útočnú snahu ale ukončil asi po pol minúte hvizdom hlavný rozhodca.
     
    87
    Hostia sa pokúsili o rozohrávku rohového kopu nacvičeným signálom, ten sa im ale vôbec nevydaril a lopta prakticky bez boja skončila za bránkovou čiarou.
     
    86
    A ďalšia zaujímavá situácia. Bucha napriahol k strele zo strednej vzdialenosti a jeho pokus k ľavej tyči musel brankár Mandous výborným zákrokom vyraziť mimo svojej brány.
     
    85
    Domáci hneď rýchlo otočili hru, prešli do svojej postupnej kombinácie a na jej konci sa dostal k lopte v šestnástke Plzne striedajúci Juliš. Jeho strela skončila tesne mimo plzeňskej brány.
     
    84
    Center z rohu sa od hráčov v šestnástke odrazil za ňu ku Kovaříkovi, ktorý z prvej vypálil tesne mimo ľavej tyče domácej brány.
     
    83
    Kayamba zamotal na pravom krídle hlavy domácim obrancom a takmer sa cez nich dostal. Jeho prienik nakoniec skončil zablokovaným centrom, po ktorom bude nasledovať rohový kop.
     
    81
    Houska potom okamžitým pasom na opačnú stranu hľadal v šestnástke Plzne Breiteho, ten ale jeho nákop nedokázal spracovať. Guľatý nezmysel skončil v rukaviciach brankára Hrušku.
     
    80
    Súboj Brabca s Yunisom skončil tým, že sa na trávniku ocitol domáci útočník. Podľa názoru hlavného rozhodcu sa ale jednalo o jeho faul, a tak budú rozohrávať hostia.
     
    79
    Kopic sa individuálne prekľučkoval z krídla do šestnástky Olomouca, lopta mu ale pri poslednej kľučke odskočila a hracieho predmetu sa tak zmocnil brankár Mandous.
     
    78
    Striedanie v tíme SK Sigma Olomouc: z ihriska odchádza Ondřej Zmrzlý, prichádza Lukáš Juliš.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jean-David Beauguel, prichádza Ondřej Mihálik.
     
    76
    Houska, ktorý oživil olomouckú ofenzívu, našiel na krídle voľného Látala. Ten nacentroval do šestnástky Plzne, kde sa však lopta od jedného z jeho spoluhráčov odrazila mimo Hruškovej brány.
     
    75
    Beauguel dostal prihrávku do nábehu za obranu a utiekol sám na domáceho brankára. Ten ale proti nemu dobre vybehol a jeho strelecké zakončenie vyrazil na rohový kop.
     
    74
    Zahradníčkov center zo štandardky letel na striedajúceho Gonzáleza, ktorý ale loptu dobre netrafil a nasmeroval ju len výrazne mimo Hruškovej brány.
     
    73
    Zmrzlý sa prekľučkoval pomedzi hráčov Plzne, až ho podrazil pred šestnástkou Diaz. Priamy kop pre Olomouc.
     
    72
    Plzeň kontroluje dianie na trávniku a drží loptu na svojich kopačkách. Dobrým pohybom navyše núti domácich, aby za nimi behali zo strany na stranu.
     
    70
    Striedanie v tíme SK Sigma Olomouc: z ihriska odchádza Martin Hála, prichádza Pablo González.
     
    69
    Kopic nakoniec dostal prihrávku do šestnástky a i vystrelil na bránu, s jeho slabým pokusom si ale domáci brankár Mandous poradil.
     
    68
    Viktoria sa tak usadila na útočnej polovici a snaží sa nájsť medzeru v sformovanej obrane domáceho tímu. Zatiaľ sa jej to nedarí a jej kombinácia prebieha len v úctivej vzdialenosti od Mandousovej brány.
     
    67
    Striedajúci Diaz sa pokúsil cez stred obrany Olomouca vysunúť do šestnástky Kayambu, loptu ale na poslednú chvíľu zastavil Štěrba. Tomu sa rozohrávka príliš nevydarila a loptu znovu získali na svoje kopačky hostia.
     
    66
    Breite zaviezol po ľavej strane loptu na polovicu Plzne, tam ju ale nedokázal presne nacentrovať. Jeho nákop do šestnástky hostí odkopol na tribúnu Brabec.
     
    65
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Tomáš Hořava, prichádza Ivan Santiago Diaz.
     
    63
    Striedanie v tíme SK Sigma Olomouc: z ihriska odchádza Milan Kerbr, prichádza Martin Sladký.
     
    63
    Kalvach potom z ľavej strany ešte hľadal v pokračovaní tejto akcie v šestnástke nabiehajúceho Kovaříka, ten ale loptu nedokázal zasiahnuť a hrací predmet skončil za autovou čiarou.
     
    62
    Kayamba sa dostal na pravom krídle za obranu Olomouca, prihrávku do druhej vlny ale pokazil a loptu prakticky prihral domácim obrancom.
     
    61
    Po aktívnom úvode Olomouca sa hra upokojila a odohráva sa hlavne medzi šestnástkami. Ani jeden z tímov nie je schopný získať loptu na dlhšiu dobu pod svoju kontrolu.
     
    59
    Po tvrdom súboji s Beauguelom zostal ležať na trávniku Štěrba. Lekári po nekoordinovanom páde domáceho stopéra ošetrujú jeho ľavé koleno.
     
    58
    Hra sa začína čoraz viac kúskovať faulami a tvrdými súbojmi. Teraz zaznel hvizd hlavného rozhodcu po faule Zmrzlého na Kopica.
     
    57
    Žltú kartu za zásah vysokou nohou do stehna Zahradníčka dostáva Milan Havel (FC Viktoria Plzeň).
     
    56
    Látal vysunul na pravú stranu šestnástky do nábehu Housku, ktorý už mohol z dobrej pozície strieľať. Ešte však prihrával na Yunisa, ktorému ale lopta odskočila a Sigma o hrací predmet nakoniec prišla.
     
    55
    Zahradníček si pri rozohrávke narazil loptu so spoluhráčom a potom z ľavej strany nacentroval na zadnú tyč. Obrana Plzne si ale poradila a Brabec loptu odhlavičkoval do autu.
     
    54
    Kayamba je na nohách a pokračuje v zápase. Po zablokovanom centri Kerbra získali domáci svoj prvý rohový kop v dnešnom dueli.
     
    53
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za šliapnutie na nohu Kayambu Milan Kerbr (SK Sigma Olomouc). Kayamba po tomto zákroku zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.
     
    52
    Kovařík nakopol loptu z priameho kopu na zadnú tyč, jeho nákop bol ale pre všetkých nabiehajúcich si hráčov privysoký a skončil až za bránkovou čiarou.
     
    51
    Na opačnej strane sa tlačil stredom obrany Olomouca Kayamba, ktorého podrazil Látal. Priamy kop pre Plzeň zo vzdialenosti zhruba 30 metrov od Mandousovej brány.
     
    50
    Na Zahradníčkov center sprava si nabehol na prednej tyči Yunis, jeho prudká hlavička ale skončila na bočnej sieti Hruškovej brány.
     
    49
    Zahradníčkov center z pravej strany sa odrazil od jedného z hráčov Plzne do šestnástky, obrana hostí ale dokázala situáciu vyriešiť. Domáci sú však v úvode druhého polčasu výrazne aktívnejší ako v prvom polčase.
     
    48
    Brabec našiel presným pasom za obranu Sigmy rozbehnutého Kayambu, ten ale nabiehal za touto loptou zo zjavného ofsajdu. Domáci rýchlo otáčajú hru na opačnú stranu.
     
    47
    Beauguel sa tlačil do šestnástky cez Látala a Greššáka a nakoniec druhého z nich pri svojej snahe fauloval. Domáci majú možnosť rozohrať.
     
    46
    Hneď prvý útok Sigmy v druhom polčase priniesol veľkú gólovú príležitosť. Houska vysunul do šestnástky Kerbra, ktorý oblúčikom do druhej vlny nacentroval na Zahradníčka. Ten však z dobrej pozície hlavou nasmeroval loptu len do rúk brankára Hrušku.
     
    46
    Striedanie v tíme SK Sigma Olomouc: z ihriska odchádza Mojmír Chytil, prichádza David Houska.
     
    46
    Striedanie v tíme SK Sigma Olomouc: z ihriska odchádza Václav Jemelka, prichádza Radim Breite.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 18:01.
     
    Prvý polčas priniesol minimum zaujímavých momentov, do šatne ale idú so zrejme zaslúženým jednogólovým náskokom hostia. Do vedenia ich z jednej z mála zaujímavých gólových príležitostí dostal Tomáš Hořava. Hostia mali územnú prevahu, proti dobre organizovaným domácim sa ale presadzovali minimálne. Sigma bola naopak smerom dopredu vyložene bezzubá a brankára Plzne vôbec neohrozila. Uvidíme teda, ako na tento vývoj zareagujú oba tímy v druhom polčase.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 34 % : 66 %
    Strely na bránu: 0:2
    Strely mimo: 1:3
    Rohy: 0:3
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Mandousov odkop znovu skončil u obrancov Plzne, ktorí loptu rýchlo preniesli na opačnú stranu. Hosťujúci útok nakoniec skončil u Beauguela, ktorý zbytočnými kľučkami pred šestnástkou Olomouca o loptu prišiel.
     
    43
    Kalvach si vymenil loptu s Buchom a potom oblúčikom za obranu vysunul do šestnástky Kovaříka. Ten loptu nezasiahol, i tak mu ale bol odpískaný ofsajd.
     
    42
    Viktoria sa snaží trochu upokojiť hru a obrancovia Plzne si prihrávajú na vlastnej polovici. Domáci čakajú zoradení v obranných líniách na vlastnej polovici.
     
    41
    Po faule Hořavu dostali domáci výhodu. Za obranu Plzne sa na pravej strane dostal Hála, ktorého center nedokázal v šestnástke hostí zasiahnuť nabiehajúci si Yunis.
     
    40
    Hostia však i tak získali loptu a vyrazili do rýchleho protiútoku. Ten zakončil veľmi nepresným centrom z ľavej strany, ktorý doletel až na tribúnu, Kopic.
     
    39
    Hála sa snažil o individuálny prienik z ľavého krídla, loptu mu však vypichol Hejda. Obrancovia Viktorie si následne neporozumeli a nepresnou prihrávkou daroval Brabec domácim autové vhadzovanie na útočnej polovici.
     
    38
    Hála vypichol domácim loptu a chcel sa rozbehnúť do otvorenej obrany Plzne. V strede poľa ho zrazil nedovoleným spôsobom na trávnik Kovařík, ktorý však za tento zákrok kartu nevidel.
     
    37
    Kayambov center sprava zablokovali domáci na rohový kop. Kovaříkov center obrana Sigmy odhlavičkovala naspäť ku Kovaříkovi, ktorý loptu posunul na spoluhráčov dozadu.
     
    36
    Kopic vysunul kolmicou z ľavého krídla do šestnástky Olomouca Beauguela, ktorému ale loptu vypichol Jemelka. Hostia sa po autovom vhadzovaní nasťahovali pred pokutové územie domáceho tímu.
     
    34
    Jemelka nakopol loptu na ľavé krídlo, tam ale bol Havel, ktorý sa ako prvý dostal k lopte. Viktoriáni si ju zatiaľ prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    33
    Útoky Sigmy sú ale zatiaľ úplne bezzubé. Hostia nemajú s domácimi žiadny problém a do streleckých pozícií ich prakticky nepúšťajú.
     
    32
    Beauguel sa hneď po zisku lopty rozbehol za nákopom z vlastnej polovice, šprintérsky súboj s ním ale Greššák vyhral. Domáci sa vracajú na útočnú polovicu.
     
    31
    Domáci v posledných minútach trochu vyrovnali hru a sú schopní omnoho častejšie prechádzať na útočnú polovicu. I teraz majú modrí loptu na svojich kopačkách.
     
    30
    Hostia znovu získali loptu, ich kombinácia ale prebieha hlavne na ich vlastnej polovici. Navyše im pomohol útočným faulom Kerbr, ktorý zrazil na trávnik Kayambu.
     
    29
    Hála nakoniec ani nepotreboval ošetrenie a pokračuje v zápase. Loptu majú na kopačkách domáci hráči.
     
    28
    Hála zostal po jednom zo súbojov v strede poľa ležať na trávniku. Hostia pokračovali v útoku a dokonca i vystrelili, zablokovaná strela sa ale k brankárovi Mandousovi ani nedostala. Až potom hostia zakopli loptu.
     
    27
    Domáci sa po rýchlom prechode do útoku konečne dostali k strele, Chytilov pokus zo strednej vzdialenosti ale letel na tribúnu za Hruškovou bránou.
     
    25
    Domácemu gólmanovi sa ale dnes výkopy príliš nedaria a lopta sa tak znovu vrátila na kopačky hráčov Viktorie. Tí si ju prihrávajú na vlastnej polovici a žiadny domáci hráč ich nenapáda.
     
    24
    Po dlhšom čase tak majú loptu na kopačkách domáci, zatiaľ si ju však prihráva len obranná štvorica Olomouca na vlastnej polovici spolu s brankárom Mandousom.
     
    23
    I tentoraz ale rohový kop nepriniesol pred Mandousovu bránu žiadne nebezpečenstvo. Kayamba sa ešte pokúsil o ďalší prienik po pravom krídle, rýchlostný súboj s Greššákom však prehral a o loptu prišiel.
     
    22
    Kayamba sa elegantne uvoľnil cez protihráča na pravej strane a nacentroval, jeho nákop do bránkoviska ale zrazil na ďalší rohový kop Kerbr.
     
    21
    Viktoriáni kombinujú v strede poľa a vôbec nepožičiavajú loptu domácim hráčom. Tí za nimi neúspešne behajú zo strany na stranu a snažia sa aspoň pokrývať všetky voľné priestory.
     
    20
    Beauguel svojou aktivitou na ľavej strane získal pre Plzeň rohový kop. Buchov center z neho obrana Sigmy odhlavičkovala mimo vlastnej šestnástky, odrazenú loptu však získali obrancovia Viktorie.
     
    19
    Domáci brankár rozohral nepresne a lopta sa opäť dostala na kopačky bielych. Kopic sa pokúšal prejsť do šestnástky z krídla individuálne, loptu mu ale sklzom vypichol do autu Štěrba.
     
    18
    Hostia pokračujú vo svojej aktivite i po strelenom góle. Hejda vysunul na pravom krídle do nábehu Kayambu, jeho center ale tentokrát letel priamo na pripraveného gólmana Sigmy Mandousa.
     
    16
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Hostia zaslúžene otvárajú skóre! Kayambov center z pravej strany skúšal zakončiť z voleja Kopic, ktorý však trafil Látala. Od neho sa potom lopta odrazila priamo k voľnému TOMÁŠOVI HOŘAVOVI, ktorý z hranice bránkoviska nekompromisne napálil loptu do ľavého horného rohu Mandousovej brány.
     
    15
    Útok Sigmy však dlhé trvanie nemal a hostia znovu okamžite odpovedajú svojim postupným útokom. Domáci sa rýchlo zatiahli do obrany a Plzeň tak musí útočiť „do plných“.
     
    14
    Center Zmrzlého obrana Plzne bez problémov vyriešila a loptu odvrátila zo šestnástky. Domácim sa však podarilo získať odrazenú loptu a usadiť sa k svojej postupnej kombinácii na polovici Viktorie.
     
    13
    Domáci mohli po zisku lopty vyraziť do rýchleho protiútoku, ten ale zbrzdil nevydareným prienikom Hála. Kalvach však následným faulom dal Olomoucu šancu zahrávať aspoň priamy kop.
     
    12
    Kalvach hľadal nákopom na ľavé krídlo rozbehnutého Kovaříka, pred ním však loptu odhlavičkoval do autu Zahradníček. Hostia sa po autovom vhadzovaní znovu usadili pred pokutovým územím domáceho celku.
     
    11
    I tentokrát sa však Plzeň prekombinovala k šestnástke Sigmy a po krátkej kombinácii pred ňou vystrelil po zemi Kopic. Jeho strelecký pokus ale letel len priamo na pripraveného brankára Mandousa.
     
    10
    Na polovici Plzne však domáci hráči loptu získať nedokázali. Preto sa hráči Sigmy snažia aspoň komplikovať rozohrávku obrancom hostí vysokým presingom.
     
    9
    Havel hľadal centrom z pravej strany v šestnástke nabiehajúceho Kopica, ten ale v súboji s domácim obrancom nedokázal loptu zasiahnuť. Tá napokon skončila v rukách gólmana Mandousa, ktorý ju hneď vykopol na opačnú stranu.
     
    8
    Práve Bucha sa pokúsil kolmicou za obranu Olomouca vysunúť do nábehu Kopica, ten ale jeho prudký pas nedokázal spracovať. Plzeň je v úvode zápasu výrazne aktívnejšia.
     
    7
    Viktoriáni sa ocitli pod tlakom vysoko napádajúcich domácich hráčov, o loptu ale neprišli. Nakoniec sa z tejto situácie dokázali vykombinovať a Bucha zaviezol loptu do stredu poľa.
     
    6
    Bucha si na ľavom krídle vymenil loptu s Kopicom a z hranice šestnástky vystrelil. Jeho slabý pokus po zemi skončil výrazne mimo Mandousovej brány.
     
    5
    Kayamba obišiel na pravom krídle domáceho obrancu Kerbra, center na prednú tyč však dokázal Jemelka odvrátiť do bezpečia. Hostia začínajú svoj ďalší postupný útok rozohrávkou od vlastných obrancov.
     
    4
    V hlavičkovom súboji v stredovom kruhu sa zrazili hlavami Hořava a Hála. Obaja sú však našťastie v poriadku a po krátkom ošetrení budú pokračovať v zápase.
     
    3
    Plzeň však o loptu prišla a rýchly protiútok domácich musel zastaviť taktickým faulom v strede poľa Kalvach. Nákop do šestnástky Plzne obrana hostí vyriešila a hostia potom zablokovali i strelu Látala.
     
    2
    Mandous ale nepresne rozohral a k lopte sa dostali hostia. Tí sa usadili na polovici domácich k postupnej kombinácii.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí sa okamžite ocitli pod tlakom napádajúcich domácich hráčov. Odkop hostí nakoniec skončil u brankára Olomouca Mandousa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci budú hrať v modrých dresoch, Plzeň v bielych.
     
    Oba tímy vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Štěrba, Jemelka (C), Kerbr – Greššák – Zahradníček, Zmrzlý, Chytil, Hála – Yunis.
    Náhradníci: Reichl – Daněk, Houska, Breite, P. González, Juliš, Sladký.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), J. Kovařík – Bucha, Kalvach, Hořava – Kayamba, Beauguel, J. Kopic.
    Náhradníci: Staněk – Hloušek, R. Hubník, Herc, Diaz, Mihálik, Pernica.

    Rozhodca: Marek – Podaný, Melichar.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní online textového prenosu zo zápasu 30. kola českej FORTUNA:LIGY. V ňom sa proti sebe postavia mužstvá SK Sigma Olomouc a FC Viktoria Plzeň. Zápas, a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    V nedeľu bude Andrův stadion v Olomouci hostiť stretnutie domácej Sigmy proti Viktorii Plzeň. Oba celky sú v opačných situáciach, čo sa týka postavenia v tabuľke, body však potrebujú domáci aj hostia. Ide o posledné kolo základnej časti a ešte sa hrá o miestenky do skupiny o titul, rovnako aj do skupiny, ktorá bude hrať o miestenku do predkola Európskej ligy.

    SK Sigma Olomouc:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 36 bodov a to stačí na 11. miesto, ktoré by Olomouc posunulo do nadstavby o záchranu. Ak sa tejto skupine chce Sigma vyhnúť, potrebuje sa umiestniť na 10. mieste, na ktoré momentálne stráca 3 body, pričom rovnaká je strata aj na 9. miesto. Domáci teda potrebujú v tomto zápase získať tri body, ale musia sa spoliehať aj na zakopnutie súperov.

    FC Viktoria Plzeň:
    Hostia, ktorí po príchode trénera Adriána Guľu hrajú vo vynikajúcej forme, už majú istú miestenku v skupine, ktorá bude hrať o titul. Majstrovskú trofej zatiaľ drží vo svojich rukách Slavia, na ktorú Plzeň stráca 6 bodov. V poslednom ich vzájomnom zápase sa zrodila remíza, v poslednom kole ale Slavia opäť len remizovala. Plzeň naopak zvíťazila. Ak chce Plzeň ešte naháňať Slaviu v boji u titul, musí zbierať víťazstvá.

    O motiváciu v tomto zápase tak majú oba celky určite postarané a tak verme, že uvidíme kvalitné stretnutie. Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 16. Hořava

    Karty:   53. Kerbr (OLO), 90+2. Breite (OLO) – 57. M. Havel (PLZ), 90+2. Kalvach (PLZ), 90+5. Mihálik (PLZ)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:0.
    SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Štěrba, Jemelka (C) (46. Breite), Kerbr (63. Sladký) – Greššák – Zahradníček, Zmrzlý (78. Juliš), Chytil (46. Houska), Hála (70. P. González) – Yunis.
    Náhradníci: Reichl – Daněk, Houska, Breite, P. González, Juliš, Sladký.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda (90. Pernica), Brabec (C), J. Kovařík – Bucha, Kalvach, Hořava (65. Diaz) – Kayamba, Beauguel (78. Mihálik), J. Kopic (90. Hloušek).
    Náhradníci: Staněk – Hloušek, R. Hubník, Herc, Diaz, Mihálik, Pernica.

    Rozhodca: Marek – Podaný, Melichar