Den 2: Modrý tým (I.ČLTK) – Bílý tým (Prostějov) 10:15 (kon.) | Den 2: Červený tým (Sparta) – Žlutý tým (Spoje) 16:10 (kon.)
koniec udalosti
Den 2: Modrý tým (I.ČLTK) – Bílý tým (Prostějov)

10:15

cz Piatok 12.06.2020, 10:00 • Tenisový areál Štvanice, Praha • Tenis – Barvy pro budoucnost ČTS by MONETA
     
    15:28
    Aktuální informace ze Štvanice hovoří o tom, že čtyřhry už se dohrávat nebudou! Duel Šátrala s Kopřivou, jenž skutečně rozhodne supertiebreak, je tak pro dnešek posledním.
     
    15:06
    Teď už je ale na Štvanici rozhodnuto! Vítězství bílých, neboli Prostějova, pečetila patnáctým bodem Kateřina Siniaková! Jedna z nejvýraznějších postav celé soutěže si dle očekávání s naprostým přehledem poradila s šestnáctiletou Agátou Černou, které dopřála dva uhrané gemy (6:2, 6:0).
     
    14:50
    Bílý tým má mečbol. Patnáctiletá Linda Nosková vyzrála na o dva roky starší Denisu Hindovou. Po jejím vítězství 6:4 a 6:1 vede celek se základnou v Prostějově už 14:7.
     
    13:43
    Jiří Veselý otočil tuhou bitvu s Václavem Šafránkem a vydřel bílým další důležitý bod! Česká jednička sice ztratila první sadu poměrem 4:6, stejným výsledkem ale dovedla duel do rozhodujícího dějství. To nepřineslo jediné ztracené podání, když Šafránek nevyužil v průběhu setu tři brejkboly a Veselý dva. Vyrovnaný zápas tak vyústil v dramatický tiebreak, v němž zvítězil 7:3 favorit.
     
    10:39
    Souboj mladíků mezi Jonášem Forejtkem (modrá) a Jiřím Lehečkou (bílá) měl velmi krátkého trvání. Prvně jmenovaný vedl v úvodním setu 3:2, když musel pro zraněné zápěstí duel skrečovat. Prostějov tak připisuje velmi rychle desátý bod.

    Filip Lefenda

    Program 2. hracího dne
    Modrý tým – Bílý tým
    Jonáš Forejtek – Jiří Lehečka 3:2 skreč
    Nikola Bartůňková – Brenda Fruhvirtová 6:2, 3:6, 6:4
    Amélie Šmejkalová – Linda Fruhvirtová 3:6, 2:6
    Jiří Barnát – Dalibor Svrčina 5:7, 4:6
    Václav Šafránek – Jiří Veselý 6:4, 4:6, 6:7(3)
    Denisa Hindová – Linda Nosková 4:6, 1:6
    Ondřej Štyler – Daniel Siniakov 4:6, 6:1, 6:2
    Adam Pavlásek – David Poljak 7:6(2), 6:1
    Jan Šátral – Vít Kopřiva 6:4, 5:7, 10:3
    Agáta Černá – Kateřina Siniaková 2:6, 0:6
    Soupisky obou družstev
    Modrý tým (kapitán Vladislav Šavrda)

    Muži – Václav Šafránek, Jan Šátral, Adam Pavlásek, Jonáš Forejtek, Robin Staněk, Ondřej Krstev, Martin Damm, Jiří Barnat, Vítek Horák, Mathias Musil, Vojtěch Petr, Lukáš Velík

    Ženy – Markéta Vondroušová, Karolína Muchová, Tereza Martincová, Lucie Hradecká, Denisa Hindová, Darja Viďmanová, Agáta Černá, Nikola Bartůňková, Amélie Šmejkalová

    Bílý tým (kapitán Jaroslav Navrátil)

    Muži – Jiří Veselý, Zdeněk Kolář, Vít Kopřiva, David Poljak, Jiří Lehečka, Jaroslav Pospíšil, Dalibor Svrčina, Petr Hájek, Daniel Siniakov, Hynek Bartoň, Ondřej Válek, Adam Jurajda

    Ženy – Marie Bouzková, Kateřina Siniaková, Barbora Krejčíková, Tereza Smitková, Anna Sisková, Magdalena Pantůčková, Renata Voráčová, Linda Fruhvirtová, Linda Nosková, Brenda Fruhvirtová, Linda Klimovičová, Kristýna Tomajková, Sára Bejlek