Dortmund – Bayern 0:1 (kon.) | Brémy – Mönchengladbach 0:0 (kon.) | Frankfurt – Freiburg 3:3 (kon.)
Leverkusen – Wolfsburg 1:4 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
3:3 (1:1)
SC Freiburg
Utorok 26.05.2020, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Frankfurt dal gól!
    Je vyrovnané! Kostić nádherným centrom z ľavej strany útočnej polovice nacentroval ideálne na zadnú tyč, kde predskočil obrancu Güntera TIMOTHY CHANDLER a ten v sklze poslal loptu zblízka k ľavej tyči Schwolowovej brány.
     
    79
    Frankfurt dal gól!
    Domáci sa vracajú do zápasu! Kochovu prihrávku vystihol André Silva, ktorý posunul loptu do šestnástky na DAJČIHO KAMADU. Tomu Koch vypichol loptu, aby ju vzápätí znovu v súboji s Japoncom stratil a Kamada už zblízka nemal problém prekonať bezmocného brankára Schwolowa.
     
    69
    Freiburg dal gól!
    Šok pre domácich, hostia v priebehu troch minút strieľajú druhý gól! Grifo po zisku lopty v strede poľa vysunul za obranu Frankfurtu do nábehu LUCASA HÖLERA, ktorý si potiahol loptu k šestnástke domácich a strelou po zemi prekonal vybiehajúceho brankára Trappa.
     
    67
    Freiburg dal gól!
    Hostia sa dostávajú znovu do vedenia! Günter nacentroval zo štandardnej situácie ideálne do stredu pokutového územia, kde sa k hlavičke dostal NILS PETERSEN, ktorý nechytateľne poslal loptu k pravej tyči Trappovej brány.
     
    35
    Frankfurt dal gól!
    Domáci s poriadnou dávkou šťastia vyrovnávajú! Kamada prenikol z ľavej strany do šestnástky, kde mu uvoľnil cestu Abraši. Ten sa pri snahe o zastavenie Japonca pošmykol, Kamada tak z ľavej strany vystrelil na bránu. Brankár Schwolow jeho strelu vyrazil, avšak len do spoluhráča Kocha, od ktorého sa lopta odrazila pred odkrytú bránu a do siete ju zblízka hlavou poslal ANDRÉ SILVA.
     
    28
    Freiburg dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! VINCENZO GRIFO si prevzal loptu na ľavom krídle a prenikol s ňou do šestnástky, kde si ju posunul na pravačku. Z osi ihriska potom s pomocou teču obrancu Hasebeho poslal loptu vysokým oblúkom pod brvno Trappovej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 35. André Silva, 79. Kamada, 82. Chandler – 28. Grifo, 67. Petersen, 69. Höler

    Karty:   30. Rode (FRN), 67. Ilsanker (FRN), 90+3. Hasebe (FRN), 90+5. Gaćinović (FRN) – 20. Waldschmidt (FRE)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 16:5. Střely mimo: 19:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:9.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré (81. Chandler), Hasebe (C), Hinteregger (90. N'Dicka) – Rode (74. de Guzmán), Ilsanker, Kamada, Torró (46. Kohr), Kostić – Dost (74. Gaćinović), André Silva.
    Náhradníci: Rönnow – Durm, de Guzmán, D. da Costa, Chandler, Gaćinović, G. Fernandes, N'Dicka, Kohr.

    SC Freiburg: Schwolow – Schmid, Koch, Gulde, Günter (C) – Sallai (59. Lienhart), Abraši (87. Frantz), Höfler, Grifo (82. Kwon Čang-hoon) – Höler, Waldschmidt (59. Petersen).
    Náhradníci: Flekken – Heintz, Borrello, Frantz, Kwon Čang-hoon, Lienhart, Petersen, Tempelmann, Schlotterbeck.

    Rozhodca: Petersen – Pickel, Stein