Československo – Nemecko 0:1 (kon.)
koniec
Československo
0:1 (0:0)
Nemecko
cz Piatok 08.05.2020, 13:45 • Stadio Olimpico, Řím • Mistrovství Evropy 1980
     
    77
    Německo si vybojovalo hned dva rohové kopy, přičemž se k tomu druhému postavil Müller. Na centr si naskočil Briegel, míč se ovšem odrazil k jeho spoluhráči, jenž trefil pouze Netoličku.
     
    68
    Střídání v týmu Československo: ze hřiště odchází Miroslav Gajdůšek, přichází Marián Masný.
     
    61
    A ta nebyla vůbec špatná. Naopak se Nehoda dokázal protlačit kolem bránícího hráče až do šance, svůj přízemní pokus ovšem poslal pouze do boční sítě branky.
     
    60
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází B. Förster, přichází Magath.
    57. RUMMENIGGE - 0:1
     
    57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Po necelé hodině hry tu máme úvodní branku tohoto střetnutí! Československo se totiž nedokázalo dostat na druhou stranu, místo toho jsme sledovali celkem neohrabaný centr směrem k zadní tyči, kam si ovšem seběhl KARL-HEINZ RUMMENIGGE, kterému se hlavou povedlo překonat brankáře Netoličku.
    34. Vízek mířil vedle branky.
     
    34
    Rychlý přechod na druhou stranu málem přinesl první branku! Vízek se totiž skvělým způsobem natlačil až k hranici malého vápna, levačkou ovšem nezamířil přesně.

    David Suchý

    Góly: 57. Rummenigge


    Československo: Netolička – Barmoš, Ondruš, Jurkemik, Gögh – Kozák, Štambacher, Panenka – Vízek, Nehoda, Gajdůšek (68. Masný)
    Nemecko: Schumacher – Kaltz, K. Förster, Cullmann, Dietz, Stielike, Brieger, B. Förster (60. Magath), Müller, Rummenigge, Allofs

    Rozhodca: Michelotti (Itálie)

    Diváci: 10 000