Slovácko – Zlín 5:5 (kon.)
koniec
1.FC Slovácko
5:5 (2:2)
FC Zlín
cz Piatok 01.05.2020, 18:00 • Charitativní aréna v boji proti koronaviru • Priateľské zápasy
     
    90+4
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantastický závěr! Míč z kopačky Kadlece skončil na hlavě Kalabišky, který našel Zahustela, jehož zakončení sice Dostál vyrazil, ale jen před nohy MATOUŠE TRMALA, který ve skluzu poslal míč do sítě – 5:5.
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí avizuje, že utkání bude nadstaveno o 5 minut. Mezi tím na hřišti vidíme snahu Slovácka o vyrovnání, ale obrana Ševců pracuje spolehlivě.
     
    89
    Poslední střídání využívá i trenér Zlína. Ze hřiště odchází Lamin Jawo a na jeho místo přichází Jakub Janetzký.
     
    83
    Zlín právě vstřelil branku!
    Znovu se potvrzuje, že vývoj utkání je jako na houpačce a Zlín se dostává do vedení. U lajny se uvolnil Simerský, který poslal míč do pokutového území, kde si nejvýše naskočil Poznar a sklepl míč na PETRA JIRÁČKA, který z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Míč cestou do sítě ještě při snaze zabránit brance tečoval špičkou kopačky Hofmann, ale i přes jeho snahu balón končí v síti – 4:5
     
    78
    Slovácko po inkasované brance střídá. Ze hřiště odejde Josef Divíšek a místo něj vstupuje na hřiště Jan Juroška.
     
    77
    Tak branka platí! Tentokrát se nešel sudí ani dívat na monitor a po pár vteřinách je branka potvrzena. Na světelné tabuli tak svítí skóre 4:4.
     
    76
    A opět VAR v akci! I Poznarovu branku nakonec bude posuzovat videorozhodčí. Pavlín Jirků komunikuje s rozhodčím u monitoru.
     
    76
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Opět se potvrzuje, že neproměněná šance soupeře je následně potrestána na druhé straně. Zlínští tentokrát skórovali po autovém vhazování, které rychle rozehrál Matejov na Fantiše, který vyslal do zakončení TOMÁŠE POZNARA, který prostřelil vyběhnuvšího Trmala. Hráči Slovácka u pomezního rozhodčího reklamují ofsajdové postavení, ale vypadá to, že se bude rozehrávat ze středového kruhu 4:4.
     
    73
    A už to mohlo být o dvě branky! Michal Kadlec rozehrával přímý volný kop. Míč převzal Marek Havlík, který poslal centr do pokutového území, kde se k zakončení hlavou dostal Ondřej Zahustel. Gólman Dostál ale vytáhl konečky prstů míč na břevno.
     
    72
    A máme tady žlutou kartu! Tu si vysloužil Simerský, který nedovoleně přibrzdil Milana Petrželu, který nabíral rychlost. Slovácko tak bude zahrávat přímý volný kop. Nutno říct, že však z poměrně velké vzdálenosti.
     
    70
    Zlín na inkasovanou branku reaguje střídáním. Ze hřiště odejde Cedidla a na hřiště nastupuje Džafič. Střídat bude nakonec i Slovácko. Ze hřiště odejde střelec poslední branky Jan Navrátil, který se drží za stehno a na jeho místo míří Ondřej Zahustel.
     
    69
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A to je prostě fotbal! Místo aby se radovali Ševci, tak na druhé straně slaví slováčtí Šohaji. Mezi střelce se zapsal Jan Navrátil, který byl po skrumáži v pokutovém území Zlína ve správný čas na správném místě. Dělovou ránu ze střední vzdálenosti z kopačky Daníčka Dostál vyrazil a zblokována byla i střela Havlíka, nicméně na zakončení dobíhajícího JANA NAVRÁTILA již nikdo zareagovat nestačil. Slovácko tak jde do vedení 4:3.
     
    66
    Opět nám tady zvonila branková konstrukce. Zlínští se dostali k zakončení. Jawo vybídl ke střele Ikauniekse, který zazvonil na levou tyč branky Slovácka. Trmal se sice po míči natahoval, ale pokud by byla střela přesnější, tak by se na tento pokus asi natahoval marně.
     
    61
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo střídání jako hrom! Aktivní hra se Slovácku nakonec vyplácí a mezi střelce se zapsal Jan Kalabiška, který byl na hřišti sotva pár vteřin. Velký podíl na brance má Milan Petržela, který si přilepil míč k noze, na hranici velkého vápna přistrčil míč na JANA KALABIŠKU, jehož pumelice pod břevno byla pro Dostála nechytatelná – 3:3.
     
    52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Zatímco domácí hráče jakoby neuznaná branka vykolejila, tak naopak žlutomodrým evidentně psychicky pomohla. Zlín kontroluje hru a svou genialitu opět prokázal dirigent Petr Jiráček, který poslal milimetrový pas na Fantiše, který si míč elegantně zpracoval a následně jej posadil na hlavu TOMÁŠE POZNARA, který rozvlnil síť za zády bezmocného Trmala – 2:3.
     
    49
    Po shlédnutí videozáznamu sudí ukazuje, že branka kvůli ofsajdovému postavení nemůže být uznána, a tak zlínští Ševci budou rozehrávat z místa přestupku. Domácí kapitán Vlastimil Daníček společně s Milanem Petrželou ještě se sudím diskutují, ale ten kroutí hlavou a naznačuje, že další změna verdiktu nepřichází v úvahu. Stav utkání je tedy zpět 2:2.
     
    47
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácku se vydařil vstup do druhého poločasu a po rychlé kombinační hře po ose Daníček, Havlík, Petržela, dostal ideální přihrávku nabíhající LUKÁŠ SADÍLEK, který prostřelil Dostála a svou druhou brankou v utkání posílá Slovácko do vedení – 3:2.
     
    44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín v posledních minutách převzal iniciativu a hráči Slovácka jako by se již viděli v šatně. Tchanturishvili přihrál míč na Jiráčka, který dostal až příliš volného prostoru a napřáhl k zakončení. Skákavou střelu sice Trmal vyrazil, ale nestřežený dobíhající RÓBERT MATEJOV propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2.
     
    37
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita na kopačkách hráčů Slovácka nakonec přinesla i vedoucí branku. Nejprve Daníček poslal míč na Marka Havlíka, který přesně načasoval přihrávku na JANA KLIMENTA, který z hranice pokutového území zakončoval a jeho přízemní střela zapadla přesně k tyči – 2:1.
     
    21
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    V charitativní aréně v boji proti koronaviru je vyrovnáno! Slovácko se prosazuje po přenesení hry Kadlece, který poslal přesnou přihrávku na Milana Petrželu, který obešel dva protihráče a prostrčil míč na Marka Havlíka, který přiťukl míč nabíhajícímu LUKÁŠI SADÍLKOVI, jenž technickou střelou vyrovnává – 1:1.
     
    12
    Zlín právě vstřelil branku!
    FC FASTAV ZLÍN vstřelil branku – Máme tady první branku utkání! Po rychlé akci Tchanturishvili našel v pokutovém území Poznara, který v záklonu posunul míč do prostoru, kde operoval ANTONÍN FANTIŠ, který poslal míč do sítě – 0:1
     
    3
    Málem jsme to zakřikli! Fotbalisté Fastavu předvedli rychlou kombinační akci, kdy Jiráček našel v pokutovém území Poznara, který si míč lehce posunul a následně zakončoval na zadní tyč. Matouš Trmal musel, proti této jedovce, vytáhnout pohotový zákrok. Následný rohový kop odhlavičkoval mimo nebezpečí Michal Kadlec.

    David Suchý

    Góly: 21. Sadílek, 37. Kliment, 61. Kalabiška, 69. Navrátil, 90+4. Trmal – 12. Fantiš, 44. Matejov, 52. Poznar, 76. Poznar, 83. Jiráček

    Karty:   72. Simerský (ZLN)


    1.FC Slovácko: Trmal – Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek (78. Juroška) – Navrátil (70. Zahustel), Havlík, Daníček (C) Sadílek, Petržela – Kliment (60. Kalabiška)
    Náhradníci: Porcal – Juroška, Šimko, Zahustel, Dvořák, Jurečka, Kalabiška

    FC Zlín: Dostál – Simerský, Buchta, Cedidla (70. Džafič) – Matejov, Fantiš, Hlinka, Jiráček (C), Tchanturishvili (60. Ikaunieks) – Jawo (89. Janetzký), Poznar
    Náhradníci: Rakovan – Bačo, Conde, Bartošák, Džafič, Ikaunieks, Janetzký